- Trappen - Nolte Mezzanine

Trappen

Met alleen een prachtige Mezzanine vloer bent u natuurlijk nog niet klaar. Deze zelfdragende constructie die wordt geplaatst tussen twee etages om een extra vloeroppervlak te creëren beschikt namelijk nu niet over een trap. Het is dus lastig om het extra vloeroppervlak te bereiken. Daarom is het belangrijk om nog een trap toe te voegen, zodat de Mezzanine vloer gemakkelijk te bereiken is. Bij Nolte Mezzanine bent u hiervoor aan het juiste adres. Ons assortiment biedt u namelijk diverse trappen om bij uw opgeslagen spullen te komen op dit vloeroppervlak.

Trappen bij uw Mezzanine vloer

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Niet alleen onze Mezzanine vloeren, maar ook alle accessoires worden geproduceerd naar uw wens en beschikken over een CE-keurmerk. U bent dus zeker van producten van hoogwaardige kwaliteit en die geheel veilig zijn. U kunt natuurlijk niet alleen bij ons terecht voor de trappen, maar voor het hele totaalplaatje. Bekijk daarom ook eens onze Mezzanine vloeren.

Trappen van Nolte Mezzanine

In ons assortiment bevinden zich verschillende soorten trappen, waaronder een normale trap of een spijlentrap. Deze trap is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, namelijk een breedte van 800 mm, 900 mm, 1000 mm of anders. Is dit het geval? Vul dan zelf uw gewenste breedte in en de trap wordt voor u op maat gemaakt. Bij de spijlentrap heeft u ook nog de keuze uit 1200 mm. Wilt u deze trappen graag bestellen? Voeg dit dan toe bij het aanvragen van een offerte en wij zullen voor u een offerte op maat maken, zodat u de beste trap heeft, passend bij uw Mezzanine vloer.

Advies nodig?

Voordat u een bestelling plaatst willen wij u graag helpen. Iedere situatie is namelijk anders en daarom geven wij u graag persoonlijk advies en denken wij met u mee. U zit dus nooit vast aan alle standaardoplossingen. Wij staan juist de springen voor nieuwe situaties en bedenken dan graag een passende oplossing wat betreft de trappen. Daarbij werken wij ook met alle RAL-kleuren, dus u kunt het zo persoonlijk maken als u wilt. Neem contact op via ons contactformulier of bel +31(0)229 - 304040. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten op onze website en wij bellen u vervolgens gewoon even terug.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug