- Leuningwerk van Nolte Mezzanine

Leuningwerk

Aan de open zijde van een mezzanine vloer is leuningwerk wettelijk verplicht. Onze leuningen voldoen aan de wet- en regelgeving. Hierdoor is én blijft de veiligheid altijd gewaarborgd. Standaard heeft ons leuningwerk een hand-, knie- en schoprand. Als een entresol vloer in een openbare ruimte staat kan er worden gekozen om gebruik te maken van spijlenwerk in plaats van leuningwerk.

Standaard leuningwerk
De stalen leuningconstructie is opgebouwd uit leuningkolommen, handrail, knierail en een schoprand. Hierdoor ontstaat een leuning op gezette plaatsen, ondersteund door rails.

Spijlen (kindvriendelijk) leuningwerk
De stalen leuningconstructie is opgebouwd uit leuningkolommen en hand- en schoprail. Daarnaast is de leuningconstructie voorzien van spijlen die de leuning nog veiliger maken.

 

Standaard leuningwerk                                Spijlen (kindvriendelijk) leuningwerk

Iets anders in gedachten?
Wij helpen u graag verder met uw wensen en behoefte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt gemakkelijk contact opnemen via: +31 (0) 229304040 of via sales@noltemezzanine.com

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Onze adviseurs beantwoorden uw vraag graag. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Zullen we u terugbellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Door uw telefoonnummer hiernaast in te vullen gaat u akkoord met ons privacy beleid.