Leuningwerk

Aan de open zijde van een Mezzanine vloer is leuningwerk wettelijk verplicht. De leuningen van Nolte Mezzanine voldoen aan de wet- en regelgeving. Hierdoor is én blijft de veiligheid altijd gewaarborgd. Standaard heeft het leuningwerk een hand-, knie- en schoprand. Als een Mezzanine vloer in een openbare ruimte staat, gebruiken we spijlen in plaats van leuningen.

Standaard leuningwerk
De stalen leuningconstructie is opgebouwd uit leuningkolommen, handrail, knierail en een schoprand. Hierdoor ontstaat een leuning op gezette plaatsen, ondersteund door rails.

Spijlen (kindvriendelijk) leuningwerk
De stalen leuningconstructie is opgebouwd uit leuningkolommen en hand- en schoprail. Daarnaast is de leuningconstructie voorzien van spijlen die de leuning nog veiliger maken.

 

Standaard leuningwerk                                Spijlen (kindvriendelijk) leuningwerk

Iets anders in gedachten?
Dat kan met Nolte Mezzanine. U wilt een passende trap? U wilt mooi ontworpen leuningwerk? Omdat uw Mezzanine vloer onderdeel is van uw showroom of van uw entree?

Geen probleem met Nolte Mezzanine. Wij ontwerpen en construeren naar uw wensen!
Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Onze adviseurs gaan hier graag met u over in gesprek.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Direct contact

Over Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.