- Trappen en bordessen - Nolte Mezzanine

Trappen en bordessen

Leverbaar in verschillende uitvoeringen
Onze trappen worden in Nederland en België standaard uitgevoerd onder een hoek van 45°. De hoek waaronder trappen worden geproduceerd is per land verschillend en wordt bepaald door de wetgeving en door de wensen van de klant. Wij kunnen trappen leveren in elke gewenste hoek, zo komen wij bijvoorbeeld genoeg trappen tegen met een hoek van 35° of 50°. De hoogte van een trap kan 1000MM tot maximaal 4200MM zijn. Wanneer een trap hoger moet zijn dan de maximale toelaatbare traphoogte dient er een bordes geplaatst te worden. Wij leveren 3 soorten bordessen, de kwartbordes, doorloopbordes en dubbelkwartbordes. Bij ons worden diverse onderdelen met de hand geproduceerd, waaronder de trapbomen en palletopzetplaatsen.

U bepaalt de kleur van uw trappen of bordes
Onze trappen en bordessen zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur. Hierdoor krijgt uw entresolvloer direct een andere uitstraling en is daarnaast ook nog eens beter beschermd. Trappen en bordessen worden standaard gepoedercoat in een van onze 4 standaard RAL-Kleuren maar tegen meerprijs is elke RAL-kleur beschikbaar. Wij zijn in staat om u voorzien van uitstekend advies over onze verschillende traptreden. Er zijn 3 soorten traptreden binnen het assortiment van Nolte Mezzanine, dit zijn de roostertrede, perfotrede en hardhoutentrede.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug
trappen
35°/45°/50° Trap
houtentrap
Spijlentrap
etagevloersysteem
Kooiladdder
kwartsbordes trap
Kwartbordes
dubbelkwartsbordes trap
Dubbelkwartbordes
doorloopbordes trap
Doorloopbordes
Roostertrede
Roostertrede
perfotrede
Perfotrede
Hardhoutentrede
hardhoutentrede

Iets anders in gedachten?
Wij helpen u graag verder met uw wensen en behoefte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt gemakkelijk contact opnemen via: +31 (0) 229304040 of via sales@noltemezzanine.com

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Onze adviseurs beantwoorden uw vraag graag. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Zullen we u terugbellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Door uw telefoonnummer hiernaast in te vullen gaat u akkoord met ons privacy beleid.