- Hoogwaardige Entresolvloer op maat - Nolte Mezzanine

Entresolvoer voor uw bedrijfsruimte

Dé specialist op het gebied van hoogwaardige entresolvloeren van koud en warmgevormde staalprofielen

Informatie aanvragen Download onze brochure

Entresolvloeren van Nolte

Bent u op zoek naar een slimme én betaalbare oplossing voor uw kantoor of bedrijfspand? Met een entresolvloer van Nolte creëert u gemakkelijk extra oppervlakte en werkbare ruimte. Benut uw ruimte zo goed mogelijk, zonder een ingrijpende verbouwing uit te voeren met een zelfdragende entresolvloer. Bij Nolte leveren we maatwerken. Daarnaast zorgen we ervoor dat het product aan al uw eisen voldoet. Op deze pagina leest u meer over de entresolvloeren van Nolte Mezzanine.

CE

gecertificeerd

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Waarom een entresolvloer?

Een entresolvloer biedt de mogelijkheid om zonder constructieve ingrepen extra oppervlakte te creëren tussen twee verdiepingsvloeren. Dit maakt de zelfdragende constructie van een entresolvloer dan ook een perfecte oplossing voor bedrijfspanden met hoge plafonds. Er kan dan met gemak een verdiepingsvloer geplaatst worden om te profiteren van extra ruimte. Wilt u snel, betaalbaar en makkelijk meer ruimte creëren? Dan biedt een entresolvloer bouwen uitkomst.

Een goed alternatief op uitbouw

Het grote voordeel van een systeemvloer is dat de tussenvloer niet tornt aan vaste bouwconstructies. Daarom is entresol gemakkelijk toe te voegen in iedere ruimte. Zo kunnen we een constructie maken die aansluit op uw huidige bedrijfspand, waarbij alleen de plaatsing van de systeemvloer op locatie zal gebeuren. U heeft geen last van grondige verbouwingen en u hoeft ook niet van pand te verhuizen om meer oppervlakte te verkrijgen.

De voordelen van een entresolvloer van Nolte:

✔ Een verdubbeling van uw bedrijfsruimte

✔ Aanzienlijk goedkoper dan bijbouwen of huren

✔ Draagvermogen van 2500kg+ per M2 mogelijk

✔ Gemaakt van hoogwaardig staal

✔ Duurzaam en modulaire constructie

De eigenschappen van entresol

Een entresolvloer bestaat niet alleen uit de vloer van een tussenverdieping, maar ook uit de rest van de constructie. De mezzanine vloeren zijn naar wens samen te stellen. Afhankelijk van het doel en gebruik van uw entresolvloer, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om trappen, leunwerken of randbescherming toe te voegen. We brengen uw wensen in kaart en maken een entresol volledig op maat en aangepast naar uw eisen. Denk aan een trap, hekwerk of leuning voor de entresolvloer. U stelt dit naar uw eigen wens samen, mits het al niet verplicht is in verband met de veiligheid. Zo is een entresolvloer ook uitermate geschikt voor uw kantoorruimte.

Veiligheid

Het plaatsen van een entresolvloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresolvloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

 • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
 • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
 • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige entresolvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een entresolvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

Technische specificaties van entresol

De entresol vloeren bij Nolte Mezzanine worden gemaakt van zogenoemde hoofd- en kinderbalken. Met behulp van bout- en moerverbindingen worden deze balken aan elkaar gekoppeld. Dankzij deze montage staat een entresolvloer volledig zelfstandig. Verdere verbinding met het huidige gebouw is niet nodig. Overige specificaties zijn onder andere:

✔ Vloerplaten van 38 mm dik met een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en een brandvertragende werking;

✔ Hoofdbalken met een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding;

✔ Hoog afwerkingsniveau;

✔ Eenvoudige montage;

✔ Levering in alle RAL-kleuren.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de afgelopen jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau.Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Entesolvloer op maat door Nolte Mezzanine

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een entresolvloer in uw bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden en we brengen al uw wensen in kaart. Met onze kennis en ervaring realiseren we snel en eenvoudig de extra ruimte die u nodig heeft.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo

Veelgestelde vragen over entresolvloeren

Een entresol, ook bekend als tussenverdieping of mezzanine, is een verhoogd vloerniveau dat zich halverwege tussen twee belangrijke verdiepingen bevindt. Het wordt gebruikt om extra ruimte te creëren zonder de noodzaak van een volledige extra verdieping. Bij Nolte Mezzanine kunnen we entresolvloeren op maat ontwerpen, produceren en monteren, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. De entresol kan diverse toepassingen hebben, zoals ruimteoptimalisatie, extra opslagruimte, showroom, werkruimte en horecagelegenheden.

Het installeren van een entresol biedt voordelen zoals kostenbesparing en flexibiliteit, maar vereist wel zorgvuldige planning en naleving van bouwvoorschriften. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een entresol is een extra verdieping tussen twee andere verdiepingen in een gebouw. Het wordt ook wel een tussenverdieping of mezzanine genoemd. Deze tussenverdieping biedt de mogelijkheid om extra ruimte te creëren zonder dat er een hele nieuwe verdieping hoeft te worden gebouwd. Bij Nolte Mezzanine kunnen we entresolvloeren op maat maken die perfect passen bij de behoeften van onze klanten. De entresol kan gebruikt worden voor diverse doeleinden, zoals het optimaliseren van de ruimte, extra opslagruimte, een showroom of werkruimte. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw pand te bespreken.

Een entresolvloer biedt vele voordelen aan uw bedrijfsruimte. Hier de voordelen op een rijtje:

 • U creëert extra ruimte en flexibiliteit binnen een gebouw, zonder dat er extra bouwruimte nodig is.
 • Het is een kosteneffectieve manier om meer vloeroppervlak te creëren en de beschikbare ruimte beter te benutten, bijvoorbeeld als extra opslagruimte of werkruimte.
 • Daarnaast kan een entresolvloer snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd en kan deze worden aangepast aan specifieke behoeften en eisen.

Benieuwd naar de voordelen van een entresolvloer van Nolte? Neem dan contact op met onze specialisten!

De montage van een entresolvloer is afhankelijk van het type vloer en de specifieke eisen van de toepassing. Over het algemeen worden entresolvloeren echter opgebouwd uit staanders, liggers en vloerpanelen, en worden ze bevestigd aan het bestaande gebouw of aan andere structurele elementen. De montage van een entresolvloer vereist vaak specifieke kennis en ervaring, en het is belangrijk om de montage uit te laten voeren door een professioneel team om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Een entresolvloer kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals:

 1. Extra opslagruimte - het creëren van extra ruimte voor de opslag van goederen of materialen.
 2. Kantoorruimte - het creëren van extra kantoorruimte voor medewerkers.
 3. Productieruimte - het creëren van extra ruimte voor productieactiviteiten of assemblagewerkzaamheden.
 4. Showroom - het creëren van extra ruimte om producten of diensten te tonen.
 5. Fitnessruimte - het creëren van extra ruimte voor een sportschool of fitnesscentrum.
 6. Winkelruimte - het creëren van extra ruimte voor een winkel of showroom.
 7. Horeca - het creëren van extra ruimte voor een restaurant, café of bar.

Met een entresolvloer van Nolte is het mogelijk om een draagvermogen van maar liefst 2500kg+ per M2 te realiseren. Vraag een offerte aan of neem met ons contact om te bepalen welk draagvermogen u nodig heeft.

De kosten per vierkante meter kunnen variëren, omdat elk project op maat wordt gemaakt om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Daarom is er geen eenduidig antwoord op uw vraag.

We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen, zodat we uw wensen kunnen bespreken en samen tot een passend voorstel kunnen komen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van de perfecte Mezzanine vloer voor uw bedrijf. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 - 304040 of info@noltemezzanine.com.