- Bekijk ons proces stappenplan - Nolte Mezzanine

Proces

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vraag informatie aan Download onze brochure

Nolte Mezzanine is specialist op het gebied van het ontwerpen, produceren en het monteren van koud- en warm gevormde stalen profielen. Ons unieke vloersysteem is een uiterst doordacht en flexibel vloersysteem. Nolte Mezzanine maakt dit namelijk geheel op maat. Binnen een korte tijd beschikt u over betaalbare extra vierkante meters, zonder de zorg voor een verbouwing of van de aanschaf van een nieuw pand. Op deze pagina vertellen we u meer over ons proces en de stappen die we tijdens dit proces zetten.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Waarom Nolte?

Bij Nolte overleggen we altijd met de klant wat de wensen en behoeften zijn van de Mezzanine vloer. We proberen met onze klanten mee te denken waar anderen stoppen. We helpen onze klanten niet alleen door een Mezzanine vloer aan te bieden, maar ook door te kijken naar wat de toekomst biedt en waar Nolte de klant mee kan helpen. Ook blijven we onze vloeren continu innoveren en verbeteren. Onze vloeren zijn uniek, duurzaam, kwalitatief, innovatief en afgestemd op de klantwens

De voordelen van een entresolvloer van Nolte:

✔ Een verdubbeling van uw bedrijfsruimte

✔ Aanzienlijk goedkoper dan bijbouwen of huren

✔ Draagvermogen van 2500kg+ per M2 mogelijk

✔ Gemaakt van hoogwaardig staal

✔ Duurzaam en modulaire constructie

Stap 1: Advisering

Bij Nolte Mezzanine begint het allemaal met een offerteaanvraag. Om u te kunnen voorzien van een vloer die feilloos aansluit op uw producten en bedrijfsprocessen, overleggen we uitvoerig met u. We bespreken daarbij ook uw wensen en behoeften. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om alle details van het project te behandelen. U heeft contact met een vaste projectmanager die tijdens het gehele proces betrokken blijft. Deze projectmanager is uw vaste aanspreekpunt. Voor vragen, overleg of ideeën kunt u altijd bij de projectmanager terecht.

Bij Nolte Mezzanine zorgen we er altijd voor dat zowel uw proces als ons proces op de juiste manier met elkaar in verbinding staat. Hierdoor kunnen we van uw project een écht succes maken.

Stap 2: Engineering

Engineering is een belangrijk onderdeel bij Nolte Mezzanine. Om flexibele en toegesneden oplossingen mogelijk te maken, beschikken we over onze eigen vakbekwame engineeringsafdeling. Zij zijn verantwoordelijk voor zowel de ontwikkelingen als het ontwerp van de mezzanine vloer. Daarnaast dragen zij de zorgen over de handling systemen. Hierdoor krijgen uw ideeën vorm.

Aan iedere mezzanine vloer is een rapport met een statische berekening gekoppeld. De statische berekening is gemaakt volgens de eisen van EUROCODE 3. De engineeringsafdeling van Nolte Mezzanine werkt met zowel 2D- als 3D-tekeningen. Ze zijn bekend met nieuwe technische inzichten en zijn daarnaast volledig op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Stap 3: Productie

Elk profiel dat we leveren, is uniek. We beschikken over een moderne en uitgeruste werkplaats. Daarnaast beschikken we over onze eigen professionele lasafdeling. Onze liefde voor staal is binnen Nolte Mezzanine sterk. De productie van zowel de staalconstructies als van de trappen en hekwerken vindt plaats in eigen beheer.

Nolte levert producten van kwaliteit, op een zo efficiënt mogelijke manier. Bij ons is een combinatie van warm- en koudgewalste staalprofielen mogelijk. Uw staalconstructie wordt gecoat in een van onze vier standaard RAL-kleuren. Naast het coaten, is het ook mogelijk om uw staalconstructie te laten verzinken. Verzinken beschermt het metaal tegen corrosie.

De staalconstructies van Nolte Mezzanine worden geproduceerd volgens de TÜV- en CE-richtlijnen. Naast de vier standaard RAL-kleuren, is elke gewenste RAL-kleur leverbaar op aanvraag.

Stap 4: Transport/montage

Nolte Mezzanine heeft de montage zelf in de hand. Tijdens het monteren staat de veiligheid van het personeel en de vloer op nummer één. De componenten van een Mezzanine vloer worden als ‘bouwpakket’ per vrachtwagen afgeleverd. We zorgen er daarom voor dat u altijd op de hoogte bent van de werkzaamheden, zodat uw medewerkers en eventuele andere partijen veilig en ongestoord aan het werk kunnen gaan.

Bij de montage maken we altijd gebruik van onze vaste, gestructureerde montagemethode. Beschikt u zelf over een montageploeg? Dan voorzien we u van de montagehandleidingen en bouwtekeningen. U kunt dan zelfstandig aan de slag gaan met het monteren van de mezzanine vloer. Zodra de vloer is afgerond, leiden we u graag rond voor de oplevering. Ook zetten we altijd nog de puntjes op de i.

Stap 5: Keuring/CE

Kans op ongevallen, lichamelijk letsel en materiële schade kunnen gevolgen zijn van een onveilige Mezzanine vloer. Om dit te voorkomen, stelt de wet dat u als werkgever uw magazijn en/of Mezzanine vloer drie keuringen verplicht moet uitvoeren. Dit zijn:

✔ De nul-keuring

✔ De periodieke veiligheidskeuring

✔ De keuring bij schade

De keuringsplicht van magazijnstellingen is vastgelegd in de Europese norm NEN-EN 15635. In deze norm staat dat er een onderhoudsplicht is voor zowel magazijnstellingen als Mezzanine vloeren. Ook stelt deze wet dat de veiligheidskeuring van stellingen door een deskundige moet plaatsvinden op drie momenten.

Nolte Mezzanine beschikt over deze deskundige keurmeesters. Onze keurmeesters kunnen u van alle drie de keuringen voorzien.

De nul-keuring

Deze keuring wordt uitgevoerd bij de afsluiting van de installatie/montage van uw Mezzanine vloer. Elke wijziging van de configuratie of elke verplaatsing van uw Mezzanine vloer vraagt om deze ‘aanvangskeuring’.

De periodieke keuring

Eens per twaalf maanden komt de keuringsmeester bij u langs om uw Mezzanine vloer te controleren. Hij controleert de huidige configuratie met de voorgeschreven configuratie op de belasting borden. Daarnaast wordt er gecontroleerd op schades.

De schade keuring

Als er binnen uw bedrijf een ernstige schade aan uw Mezzanine vloer is geconstateerd, komt de keurmeester bij u langs. Er wordt gekeken naar de acties die nodig zijn om weer een veilige situatie te creëren.

Wat houdt een veiligheidskeuring van Nolte in?

De vloer wordt gekeurd;

  • De duidelijke schades worden gelokaliseerd;
  • Het magazijn wordt ‘op tekening’ in kaart gebracht;
  • We maken een begroting van de reparatiekosten voor u;
  • We bieden u de mogelijkheid om een logistieke check-up te laten uitvoeren.

Naast de eenmalige keuringen, biedt Nolte Mezzanine ook keurings abonnementen aan. Dit kan een eenjarig, driejarig of vijfjarig abonnement zijn. We voorzien u dan van alle keuringen. Nolte komt minimaal een keer per jaar langs voor de periodieke keuring. Voor een keuring na aanpassingen en schades, kunt u een afspraak maken.

Veiligheid

In het kader van veiligheid informeren we u over een aantal belangrijke wetten en richtlijnen. In dit gedeelte spitsen we het voornamelijk toe op de veiligheid van de magazijnstellingen. Veiligheid op de werkplek is namelijk geen vrijblijvende zaak meer. Als werkgever bent u in de eerste plaats verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf.

Vergunningen

Ook attenderen we u wettelijke eisen op het gebied van noodzakelijke vergunningen. Ook wijzen we u erop dat het magazijn jaarlijks (periodieke) keuringen moet ondergaan. Ook in dit opzicht zijn we u graag van dienst.

Brandwerendheid

Bij Nolte Mezzanine kunnen we vloeren leveren die volgens de eisen van de brandweer en volgens de eisen van de verzekering geproduceerd zijn.

nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de afgelopen jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau.Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Contact?

Heeft u behoefte aan meer informatie? Of heeft u vragen over de mogelijkheden van Nolte Mezzanine? Onze adviseurs beantwoorden uw vragen graag. U neemt contact met ons op door te mailen of te bellen. Daarnaast kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo