- Wie zijn wij? Wat doen wij? - Nolte Mezzanine

Over ons

Wie is Nolte Mezzanine?

Vraag informatie aan Vrijblijvende offerte

Nolte Mezzanine is de specialist in het ontwerpen, produceren en monteren van Mezzanine vloeren en staalconstructies. Daarbij is Nolte specialist in koud en warm gewalste staalprofielen. In de afgelopen jaren heeft Nolte zich ontwikkeld van handelshuis tot een innovatief bedrijf met een stijgend aantal zakenrelaties nationaal en internationaal. Ontstaan vanuit het idee om vanuit het perspectief van de klant te produceren maakt Nolte al vele jaren staalconstructies. Nolte heeft haar eigen professionele R&D afdeling, hier denkt Nolte graag een stap verder voor onze klanten. Brainstormen, oplossingen vinden, creatief zijn, denken aan innovatie en meedenken.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Wat doet Nolte?

Nolte Mezzanine, gevestigd in De Goorn (Nederland), is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van Mezzanine vloeren in heel Europa. Een Mezzanine vloer biedt de mogelijkheid om uw ruimte te optimaliseren zonder de zorgen en kosten van een verbouwing of verhuizing. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar ook moeite en kosten! Nolte heeft in de loop der jaren al vele verschillende vloeren gemonteerd in heel Europa, dankzij het gebruik van een dealernetwerk. Het samenstellen van een Mezzanine vloer is geen eenvoudig proces. Daarom overleggen onze experts goed met de klant over hun wensen en behoeften. Zo zorgt Nolte ervoor dat de Mezzanine vloer perfect aansluit op de specifieke behoeften van iedere klant.

De voordelen van een Mezzanine vloer van Nolte Mezzanine:

 1. Het product wordt volledig naar uw wens gemaakt. Het hele proces vindt daarnaast plaats onder één dak: van R&D tot fabricage en montage.
 2. Volledig CE-gecertificeerd: conform EN-1090-1 en geleverd inclusief CE certificaat
 3. De Mezzanine vloer is modulair: breid hem uit naar behoefte en financiële draagkracht
 4. Wij maken de vloer zo sterk als u maar wilt
 5. Uw gebouwconstructie wordt niet belast door de vrijstaande constructie
 6. Snelle constructie: binnen 6 weken is uw vloeroppervlak verdubbelt
 7. Eenvoudige uitbreiding en verhuizing mogelijk: de gehele vloer is demontabel

Waar staat Nolte voor?

Ruimte creëren doet u met Nolte Mezzanine. Nolte helpt klanten verder. Niet alleen door een Mezzanine vloer aan te bieden, maar ook door te kijken naar wat de toekomst biedt. Op die manier helpt Nolte klanten écht verder voor de lange termijn. Samen met de klant gaat Nolte voor het hoogst haalbare resultaat.

“Wij denken met onze klanten mee waar andere bedrijven stoppen, dat is waar Nolte voor staat”

Nolte Mezzanine is van A tot Z op elkaar afgestemd. Onze afdelingen werken samen zodat klanten tijdens het gehele proces worden ondersteund. De collega’s bij Nolte Mezzanine zijn niet alleen simpelweg collega’s van elkaar, maar werken samen aan een product als een team. Zo zijn klanten gegarandeerd van de beste kwaliteit tijdens elke stap van het proces.

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

 • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
 • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
 • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

Wat maakt Nolte nu echt uniek?

 • No-nonsense werkmentaliteit: gewoon waarmaken wat je belooft en zeggen waar je voor staat.
 • Ervaring met grote (internationale) klanten: de specialisten kijken nergens meer van op.
 • Betrokken: teamwork staat centraal en dat zorgt voor kwaliteit op ieder vlak.
 • Persoonlijk: iedereen staat voor elkaar klaar, ook voor klanten. Samen komen we tot de beste oplossingen.

Nolte Mezzanine blijft innoveren

Nolte Mezzanine bevindt zich in een wereld die steeds meer aandacht geeft aan ontwikkelingen in ecologie, technologie en duurzaamheid. Nolte is dan ook continu bezig met innovaties en verbetering van de Mezzanine vloeren. Nolte denkt verder waar anderen stoppen. Waar een probleem is, is een oplossing. De vloeren van Nolte zijn uniek, duurzaam, kwalitatief, innovatief en afgestemd op de unieke wens van de klant. Nolte ziet de soorten aanvragen veranderen. Waar klanten vroeger simpelweg om een Mezzanine vroegen, vragen ze nu naar een vloer die door middel van maatwerk samengesteld is. In Duitsland moeten bedrijven bijvoorbeeld rekenen met een materiaal veiligheidsfactor van 1,1. Eenvoudig gezegd, zit er in exact dezelfde Mezzanine vloer voor Duitsland, 10% meer staal verwerkt dan een vloer voor in Nederland.

Dé specialiteit van Nolte: warmgewalste profielen

Nolte Mezzanine produceert niet alleen Mezzanine vloeren op basis van koudgewalste profielen. Dit doen de specialisten ook op basis van warmgewalste profielen om hogere draagvermogens en overspanningen te realiseren. Bovendien produceert Nolte Mezzanine combinaties van koudgewalste en warmgewalste profielen. Dit vereist een groot vakmanschap en inzicht in verschillende soorten staal en het verbinden van deze soorten. Gelukkig heeft Nolte een groot aantal ingenieurs in dienst die deze combinaties en berekeningen moeiteloos kunnen uitvoeren. Daarom staat Nolte ook klaar om constructieberekeningen te maken. Daarnaast produceert Nolte ook de kolommen zelf, die fungeren als de “tafelpoten” voor de Mezzanine vloer. Bij Mezzanine vloeren worden de kolommen blootgesteld aan verschillende belastingen, zoals punt- en verdeelde belastingen. Om deze reden is het zeer voordelig dat Nolte deze kolommen zelf produceert. Op deze manier kan Nolte verzekeren dat de vloer veilig en stevig is.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de afgelopen jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau.Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Schakel Nolte Mezzanine in voor de perfecte Mezzanine

Bent u op zoek naar de juiste partij om een Mezzanine voor uw bedrijf te plaatsen? Dan bent u bij Nolte Mezzanine op de juiste plek. Geef uw wensen door aan onze specialisten via +31 (0)229 - 304040 of mail naar info@noltemezzanine.com. Of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Dan kijken we samen hoe we voor u een Mezzanine op maat samenstellen.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo