- Wie zijn wij? Wat doen wij? - Nolte Mezzanine

Nolte Mezzannine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteer Mezzanine vloeren door heel Europa. Nolte Mezzanine is gevestigd in De Goorn (Nederland). Het optimaliseren van uw ruimte kan gemakkelijk door middel van het plaatsen van een Mezzanine vloer. Een Mezzanine vloer biedt u extra ruimte, zonder de zorgen en kosten van een verbouwing of verhuizing. Dit scheelt u ruimte, moeite en kosten! Nolte Mezzanine heeft in de loop der jaren al vele verschillende vloeren gemonteerd in Europa. De vloeren van Nolte Mezzanine kunt u in heel Europa tegenkomen, Nolte Mezzanine maakt gebruik van een dealernetwerk. Het samenstellen van een Mezzanine vloer is geen gemakkelijk proces. Daarom wordt er goed met de klant overlegt wat zijn/haar wensen zijn, op deze manier wordt de Mezzanine vloer echt afgestemd op uw wensen en behoeften. Een aantal voordelen van een Nolte Mezzanine vloer:

  • Wordt naar úw wens gemaakt: wel zo handig, R&D, fabricage en montage onder één dak
  • Volledig CE-gecertificeerd: conform EN-1090-1 en geleverd inclusief CE certificaat
  • De Mezzanine vloer is modulair: breid hem uit naar behoefte en financiële draagkracht
  • Wij maken de vloer zo sterk als u maar wilt: grote overspanning en zware belasting
  • Uw gebouwconstructie wordt niet belast door de vrijstaande constructie
  • Snelle constructie: binnen 6 weken uw vloeroppervlak verdubbelt
  • Eenvoudige uitbreiding en verhuizing mogelijk: de gehele vloer is demontabel

Wie zijn wij?
Volgens klantspecificatie te werk gaan. “Wij proberen met onze klanten mee te denken waar andere stoppen, dat is waar wij (Nolte) voor staan”.

Nolte Mezzanine is de specialist in het ontwerpen, produceren en monteren van Mezzanine vloeren en staalconstructies. Daarbij is Nolte specialist in koud en warm gewalste staalprofielen. In de afgelopen jaren heeft Nolte zich ontwikkeld van handelshuis tot een innovatief bedrijf met een stijgend aantal zakenrelaties nationaal en internationaal.

Ontstaan vanuit het idee om vanuit het perspectief van de klant te produceren maakt Nolte al vele jaren staalconstructies. Nolte heeft haar eigen professionele R&D afdeling, hier denkt Nolte graag  een stap verder voor onze klanten.  Brainstormen, oplossingen vinden, creatief zijn, denken aan innovatie en meedenken.

Waar staat Nolte voor?
Ruimte creëren doet u met Nolte Mezzanine. Daar wordt mee bedoelt dat Nolte haar klanten graag verder helpt, niet alleen door een Mezzanine vloer aan te bieden maar door te kijken naar wat de toekomst bied en waar Nolte de klant mee kan helpen. Daarbij denkt Nolte ook mee aan het milieu. Samen met de klant gaat Nolte voor het hoogst haalbare resultaat, daar maakt Nolte zich sterk voor.

We bevinden ons in een wereld die steeds meer aandacht geeft aan ontwikkelingen in ecologie technologie en duurzaamheid. De Mezzanine vloeren van Nolte blijven continue innoveren en verbeterd. Nolte denkt verder waar andere stoppen, Nolte neemt geen genoegen met een nee, waar een probleem is, is een oplossing. De vloeren van Nolte zijn uniek, duurzaam, kwalitatief, innovatief en afgestemd op de wens van de klant. Nolte ziet de soorten aanvragen veranderen, waar vroeger simpelweg een Mezzanine vloer aan werd gevraagd, wordt nu gevraagd naar een vloer die door middel van maatwerk samengesteld is. Denk zo aan Duitsland, hier moet gerekend worden met een materiaal veiligheidsfactor van 1,1. Eenvoudig gezegd zit er in exact dezelfde Mezzanine vloer voor Duitsland 10% meer staal verwerkt dan een vloer voor in Nederland.

By thinking big, we can transform our world of mezzanine!

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact


Walsen

Niet alleen op basis van koudgewalste profielen maakt Nolte Mezzanine vloeren. Ook op basis van warmgewalste profielen (om veel hogere draagvermogens en overspanningen te realiseren) realiseert Nolte Mezzanine vloeren. Nolte produceert ook combinaties van koudgewalste en warmgewalste profielen. Dit vergt een groot vakmanschap en inzicht in de diverse staalsoorten en ook het verbinden van deze verschillende soorten. Nolte heeft hiervoor een groot aantal ingenieurs die deze combinaties en berekeningen moeiteloos kunnen uitvoeren. Vaak wordt Nolte dan ook gevraagd om constructieberekeningen te maken.

Nolte produceert ook zijn kolommen zelf. De kolommen zijn de onderdelen waar de gehele Mezzanine vloer op rust. kortgezegd is het te vergelijken met een tafel. De kolommen zijn de ‘tafelpoten’. Bij Mezzanine vloeren komen er veel verschillende belastingen op de kolommen, denk aan puntbelastingen/verdeelde belastingen. En daarom produceert Nolte deze kolommen zelf.

Toekomstbeeld
Sinds Nolte in 2015 in handen is van Manuel Villena, ontwikkeld het bedrijf zich tot een toonaangevende internationale producent van Mezzanine vloeren. Er worden nu aan 20 landen in Europa Mezzanine vloeren geleverd. In een korte tijd is Nolte sterk gegroeid. Er wordt fors geïnvesteerd in de kennis en kunde van de medewerkers. Omdat Nolte zo sterk groeit zijn er voortdurend nieuwe vacatures.