- Tussenverdieping laten plaatsen? | Nolte Mezzanine

Tussenverdieping voor uw bedrijfsruimte

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vraag informatie aan Download onze brochure

Tussenverdieping van Nolte

Bent u op zoek naar een slimme oplossing voor het maken van een tussenverdieping (ook wel entresolvloer , verdiepingsvloer of tussenvloer) in uw bedrijfspand? Dan biedt een tussenverdieping van Nolte uitkomst. Deze vrijstaande staalconstructie die we hebben ontwikkeld, is zeer geschikt voor het creëren van een tussenverdieping in bijvoorbeeld een magazijn of kantoorpand. Ontdek alle mogelijkheden van Nolte Mezzanine.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Waarom een tussenverdieping?

Een extra tussenverdieping geeft u de mogelijkheid om het maximale rendement uit uw bedrijfsruimte te halen. Ruimte die op dit moment onbenut blijft, kost u iedere maand geld. Door een tussenverdieping te installeren, vergroot u uw bruikbare oppervlakte en maximaliseert u uw rendement.

Bovendien kan een tussenverdieping uitkomst bieden wanneer u aanloopt tegen problemen in uw magazijn. Een extra verdiepingsvloer kan in deze gevallen bijdragen aan een verbeterd sorteerproces en kwalitatieve opslag.

De voordelen van een tussenverdieping van Nolte

Zelf een tussenverdieping maken is vaak een tijdrovende, dure en ingewikkelde klus. De tussenverdiepingen van Nolte bieden een snelle, betaalbare en eenvoudige oplossing. Met deze zelfdragende staalconstructie realiseert u namelijk in korte tijd extra vloeroppervlakte. Onze producten worden altijd op maat gemaakt, waardoor we ook voor u een passende oplossing kunnen vinden.

De eigenschappen van een tussenverdieping

Een tussenverdieping is een flexibel systeem met een draagvermogen van 300 tot 2500 kg per vierkante meter. Dankzij de koudgewalste profielen profiteert u van vele voordelen:

Veiligheid

Een tussenverdieping plaatsen is veiliger voor uw medewerkers dan bijvoorbeeld hoge stellingen in een magazijn. Dankzij de vloer loopt u geen risico’s. Ook kunt u alle ruimte van het pand effectief en volledig benutten.

Nolte is zowel producent als verkoper van de producten. Hierdoor hebben we al vele bedrijven in diverse branches voorzien van extra ruimte en veiligheid. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze kennis en kunde op het gebied van een tussenverdieping.

Duurzaamheid

Ons R&D team zet zich in om onze producten te blijven innoveren. Zo biedt een tussenvloer van Nolte:

  • Tot 43% besparing op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van de constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers

We blijven onze producten verduurzamen en zoeken voortdurend naar oplossingen die niet alleen technisch hoogstaand zijn, maar ook weinig belastend zijn.

Kosten

De kosten van een tussenverdieping zijn afhankelijk van meerdere factoren. De materiaalsoort speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol. Ieder materiaal heeft namelijk een andere prijs. De tussenverdieping berekenen we volledig door. Ook voldoen ze aan de vastgestelde veiligheidseisen. U bent bij ons verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Ook het draagvermogen is van invloed op de prijs. Bij grote kolomafstanden maken we gebruik van zwaardere profielen en kolommen. Dit zorgt voor een prijsstijging. In feite geldt: hoe kleiner de kolomafstanden, hoe voordeliger het product.

 

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

  • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
  • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
  • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

Technische specificaties van de tussenverdieping

Onze tussenverdieping is geschikt voor grote overspanningen en hebben een draagkracht tot wel 2500 kilogram per vierkante meter. Hiermee is het product geschikt voor zowel lichte als zware bezetting. De constructie is opgebouwd uit zogenoemde hoofd- en kinderbalken die met elkaar verbonden worden met bout- en moer verbindingen en koppelplaten. De tussenvloer staat hierdoor volledig zelfstandig in de ruimte. Verdere specificaties van de tussenvloer zijn:

Hoofdbalken met een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding

Vloerplaten van 38 mm dik en een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en een brandvertragende werking

  • Eenvoudige montage
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Levering in alle RAL-kleuren
foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

Nolte heeft in de loop der jaren een groot klantennetwerk opgebouwd in heel Europa. Met de kennis en ervaring die we hebben opgebouwd, realiseren we maatwerk tussenverdiepingen voor uiteenlopende klanten in diverse sectoren. Om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen, produceren we alles in eigen huis. Zo garanderen we het hoogste veiligheidsniveau en uitstekende aanvullende service.

Naast een sterke focus op maatwerkproducten en goede service, zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om meer uit onze producten te halen. Zo zetten we in op duurzaamheid en zorgen we ervoor dat onze tussenvloeren niet alleen praktisch zijn, maar u ook energie besparen.

We zijn al ruim twintig jaar een betrouwbare leverancier van de kwalitatieve en duurzame tussenverdieping. Dit leveren we in heel Europa. U kunt bij Nolte gebruik maken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Tussenverdieping op maat door Nolte Mezzanine

Behaal maximaal rendement met een tussenverdieping. Creëer eenvoudig extra vloeroppervlakte en bespaar tijd, geld én energie. Samen kijken we naar uw wensen en eisen, om zo tot een totaaloplossing te komen. Als het gewenst is, komen onze montagespecialisten uw tussenvloer plaatsen. Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit, hoogwaardige afwerking en een constructie die voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. 

Wilt u meer weten over onze producten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor passend advies en aanvullende informatie. Met Nolte creëert u ruimte.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo