- Aan welke sectoren leveren wij? - Nolte Mezzanine Opslagsystemen

Wij leveren aan de volgende sectoren:

Magazijn

Onze Mezzanine vloeren bieden een kostenefficiënte oplossing voor het maximaliseren van uw ruimte. Door technologische ontwikkelingen is het mogelijk om een verre gaande optimalisatie toe te passen van uw beschikbare ruimte.

Detailhandel

Ook binnen het MKB is er een toenemende vraag naar het benutten van bestaande ruimten. Op het gebied van kostenbeheersing is dit een welkome aanvulling een Nolte Mezzanine vloer levert hieraan een belangrijke bijdrage.

Productie

Ook binnen productieprocessen waar onder andere  gebruik wordt gemaakt van rollerbaansystemen, autostore en orderpick omgevingen blijken Nolte Mezzanine vloeren een uitstekende oplossing te zijn. Daarom worden onze vloeren custom made gemaakt.

Kantoor/Opslag

Waarom tijd en geld investeren in nieuwe vestigingen als het aantal vierkante meters van een bestaande vestiging gemakkelijk uitgebreid kan worden? Kies voor een Mezzanine vloer van Nolte! Door uw opslag bijv. te combineren met kantoorunits krijgt u een optimaal rendement uit uw investering.

Kleding branche

Ook heeft Nolte Mezzanine ondertussen in de kledingbranche haar weg gevonden. Steeds meer leveranciers van trolleysystemen vragen om een Nolte Mezzanine vloer. Omdat dit specifieke klantgerichte aanvragen zijn weet Nolte Mezzanine als geen ander haar bijdrage te leveren.

Self-Storage

De markt van Self-Storage in Europa zal verder opleven. De ontwerpen van Self-Storage zijn vaak tactisch en eenmaal gebouwd, is het moeilijk om aanpassingen toe te brengen. Nolte zorgt voor een goed ontwerp, design en uitvoering. Voor deskundig advies kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.

Auto branche

Het opslaan van autobanden is een geheel nieuwe issue binnen de autobranche. Nolte Mezzanine heeft hierin ook op ingespeeld door vloeren te ontwikkelen die bijdragen aan een snelle en betrouwbare opslag van autobanden die wanneer nodig ook snel weer ter beschikking moeten staan. Het zogenaamde uitwisselen van de zomer en winter banden.

Logistieke oplossingen

De wereld van innovaties stopt nooit, de wereld is aan het automatiseren en uw bedrijf kan hierin niet achterblijven. Met name de ontwikkeling van innovatieve en efficiënte stellingsystemen voor logistieke oplossingen is van groot belang. Nolte Mezzanine draagt hier inmiddels Europees bij aan de ontwikkeling en uitvoering hiervan.