- Aan welke sectoren leveren wij? - Nolte Mezzanine

Wij leveren aan de volgende sectoren:

Magazijn

Wilt u optimaal gebruik maken van uw magazijn? Maximaliseer de werkruimte op een kostenefficiënte manier met onze Mezzanine vloeren. Door ontwikkelingen op gebied van ecologie, technologie en duurzaamheid bieden we voor iedere klant een passende oplossing.

Detailhandel

Binnen de detailhandel wilt u de bestaande ruimte optimaal benutten. Een Mezzanine vloer van Nolte levert een belangrijke bijdrage voor kostenbeheersing. Met een unieke oplossing voor iedere situatie, staan we klaar om de detailhandel toekomstbestendig te maken.

Productie

De Mezzanine vloeren van Nolte zijn een uitstekende oplossing om productieruimtes verder uit te breiden. Omdat we onze vloeren zelf maken, kunnen we rollenbaansystemen, autostore en orderpick omgevingen makkelijk uitbreiden binnen de bestaande ruimte.

Kantoor/Opslag

Wilt u de bestaande ruimte optimaliseren om te voorkomen dat u een nieuwe vestiging moet zoeken? Bespaar kosten door in uw huidige ruimte een Mezzanine vloer van Nolte te installeren. Samen komen we tot een unieke oplossing voor uw situatie.

Kleding branche

Nolte mezzanine biedt al geruime tijd maatwerk oplossingen in de kledingbranche. Van leveranciers die werken met uitgebreide trolleysystemen, tot kleine merken die een voorraad beheren: Nolte biedt voor iedere unieke situatie een passende Mezzanine vloer op maat.

Self-Storage

De markt van self-storage in Europa zal verder opleven door de groeiende vraag naar flexibele huuropties. De ontwerpen van self-storage zijn tactisch en eenmaal gebouwd. Nolte zorgt voor een goed ontwerp, design en uitvoering dat op ieder moment naar wens aan te passen is.

Auto branche

Het opslaan van autobanden is een geheel nieuw issue binnen de autobranche. Nolte Mezzanine speelt hierop in door vloeren te ontwikkelen die bijdragen aan een snelle en betrouwbare opslag van autobanden die, wanneer nodig, ook snel weer ter beschikking staat.

Logistieke oplossingen

De wereld van innovaties staat nooit stil. Met name de ontwikkeling van innovatieve en efficiënte stellingsystemen voor logistieke oplossingen is van groot belang. Nolte Mezzanine biedt daarom voor iedere situatie maatwerk oplossingen door bij te blijven bij de nieuwste ontwikkelingen.

Een Nolte Mezzanine vloer op maat voor uw sector

Bent u op zoek naar de juiste partij om een Mezzanine voor uw bedrijf te plaatsen? Dan bent u bij Nolte Mezzanine op de juiste plek. Geef uw wensen door aan onze specialisten via +31 (0)229 - 304040 of mail naar info@noltemezzanine.com. Of vraag via onderstaande button direct informatie aan. Dan kijken we samen hoe we voor u een mezzanine op maat samenstellen.