Wij leveren aan de volgende sectoren:

Magazijn

Onze Mezzanine vloeren bieden een kostenefficiënte oplossing voor het maximaliseren van uw ruimte. Door technologische ontwikkelingen zoals geautomatiseerde storage centra is het mogelijk om efficiënter, gemakkelijker en kostenefficiënter uw producten op te slaan. Nolte bied opslag!

Detailhandel

U wilt door de toenemende vraag uitbreiden, u kunt dit gemakkelijk uit uw bestaande gebouwen halen. Nolte bied een kosteneffectief alternatief voor de kosten en verstoring van een verhuizing. Een verhuizing kan gemakkelijk worden verholpen door het aanschaffen van een Mezzanine vloer.

Productie

Omdat de druk op de marges zich onverminderd voortzet, blijven kwaliteit, veilig en prijs-kwaliteitsverhoudingen drie top kenmerken als organisatie. Als bedrijf is het belangrijk om voortdurend te optimaliseren. Daarom worden onze vloeren persoonlijk ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.

Kantoor/Opslag

Waarom tijd en geld investeren in nieuwe vestigingen als het aantal vierkante meters van een bestaande vestiging gemakkelijk uitgebreid kan worden? Kies voor een Mezzanine vloer van Nolte! Door onze vloeren wordt uw kantoorruimte optimaal benut en heeft u als bedrijf ruimte om door te groeien.

Kleding branche

Ontwikkelingen in de kleding branche blijven zich voortzetten, automatisering, leveringen en nauwkeurigheid blijven zich verbeteren. Door een vloer van Nolte wordt manier van opslag van goederen een stuk gemakkelijker en efficiënter. Nolte helpt bij de ontwikkeling van uw bedrijf.

Self-Storage

De markt van Self-Storage in Europa zal naar verwachting een opleving kennen. De ontwerpen van Self-Storage zijn vaak tactisch en eenmaal gebouwd, is het moeilijk om aanpassingen toe te brengen. Nolte zorgt voor een goed ontwerp, design en uitvoering. Voor deskundig advies kunt u contact met ons opnemen.

Auto branche

Het opslaan van bijvoorbeeld banden kan veel tijd, moeite en ruimte kosten. Het gebruik van een bandenstelling is eenvoudig, snel en ten alle tijden afbreekbaar. Tevens zorgt een bandelstelling voor een proffesionele uitstraling, een bandenstelling kan dus niet ontbreken in een garage of bedrijf.

Logistieke oplossingen

De wereld van innovaties stopt nooit, de wereld is aan het automatiseren en u als bedrijf kunt niet achterblijven. Met name de ontwikkeling van innovatieve en efficiënte stellingsystemen voor logistieke oplossingen is van groot belang. De vloeren van Nolte zijn geschikt voor omni- en multikanaaltoepassingen.