- Tussenvloer - Nolte Mezzanine

Een tussenvloer voor uw bedrijfsruimte

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte Download onze brochure

Verdubbel uw ruimte met een tussenvloer van Nolte

Beschikt u over een magazijn of over een bedrijfspand en wilt u de capaciteit vergroten? Verdubbel dan uw ruimte met een tussenvloer. Deze vloer plaatsen we namelijk tussen, boven
óf onder een bestaande verdiepingsvloer. Dit type vloer is een zelfdragende staalconstructie. Hierdoor kunnen meerdere verdiepingen gerealiseerd worden. Bij Nolte Mezzanine leveren we maatwerk. Daarnaast voldoet het product ook aan al uw eisen. Op deze pagina leest u meer over de entresol vloeren van Nolte Mezzanine

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Waarom een tussenvloer?

Een tussenvloer (ook wel entresolvloer of tussenverdieping genoemd) is een zelfdragende staalconstructie. Dankzij deze constructie kunnen meerdere verdiepingen gerealiseerd worden. Hierdoor is de vloer erg geschikt om extra opslag-, werkplaats-, kantoor of magazijnruimte te creëren. Maak optimaal gebruik van uw vierkante meters door een tussenvloer te plaatsen.

Bij Nolte Mezzanine bent u aan het juiste adres voor op maat gemaakte vloeren in diverse vormen en afmetingen. Op deze manier bent u verzekerd van een vloer die aan uw wensen voldoet. De vloeren van Nolte Mezzanine zijn voorzien van een CE-keurmerk, afgegeven door de TüV. Zonder dat er een grote verbouwing of verhuizing plaats hoeft te vinden, zorgt een tussenvloer voor een maximaal rendement.

De voordelen van een entresolvloer van Nolte:

Met de tussenvloeren van Nolte Mezzanine haalt u eenvoudig het maximale rendement uit uw bedrijfspand. Dit is te danken aan de extra verdieping die gerealiseerd kan worden. Het product brengt de volgende voordelen met zich mee:

✔ Wij kunnen een vloer naar wens maken. Daarnaast is het product aanpasbaar

✔ Een verhuizing of verbouwing is niet meer langer nodig

✔ De leidingen voor elektra en water zijn te plaatsen in de vloer

✔ Zodra u de tussenvloer laat maken, kunt u daarna de vloer eenvoudig én zelfstandig demonteren of uitbreiden

De eigenschappen

Een tussenvloer is een flexibel systeem met een draagvermogen van 300 tot 2500 kilogram per vierkante meter. Dankzij de koudgewalste profielen profiteert u van vele voordelen:

  • HEXA gaten voor doorvoer van verlichting en sprinklers, zonder hoogteverlies;
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot;
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers;
  • Er is tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht.

Veiligheid

Het plaatsen van een tussenvloer is veiliger voor uw medewerkers dan bijvoorbeeld hoge stellingen in een magazijn. Dankzij de vloer loopt u geen risico’s. Daarnaast kunt u alle ruimte van uw pand volledig en effectief benutten.

We zijn zowel producent als verkoper van de tussenvloer. Hierdoor heeft Nolte Mezzanine al vele bedrijven in verschillende branches voorzien van extra ruimte en veilige ruimte met een tussenvloer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze kennis en kunde op het gebied van tussen vloeren.

Gebruikte vloer

Wilt u de kosten laag houden, maar ook het maximale rendement uit uw bedrijfspand halen? Kies dan voor een gebruikte tussenvloer. Onze vloeren zijn uit materialen van gerenommeerde Europese producenten samengesteld. Een gebruikt model doet dus niet af aan de kwaliteit van het product. We controleren iedere vloer strikt voordat deze door de keuring komt.

Dit type vloer leveren we direct uit onze voorraad. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levertijd. In ons assortiment vindt u vloeren in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Hierdoor zijn we in staat om altijd een vloer te leveren die precies aan uw wensen voldoet. Ons unieke systeem is de ideale oplossing om snel en eenvoudig meer ruimte te realiseren.

Kosten

De kosten van de tussenvloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo speelt de materiaalsoort een belangrijke rol. Ieder materiaal heeft namelijk een andere prijs. De vloeren van Nolte Mezzanine berekenen we volledig door. Daarnaast voldoen ze aan de veiligheidseisen die zijn vastgesteld. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Ook het draagvermogen van de vloer is van invloed op de prijs van de tussenvloer. Bij grote kolomafstanden maken we gebruik van zwaardere profielen en kolommen. Dit zorgt voor een prijsstijging. In feite geldt: hoe kleiner de kolomafstanden, des te voordeliger de entresolvloer.

Tussenvloeren voor iedere sector

Tussenvloeren zijn geschikt voor iedere sector of branche. Een tussenvloer voor een magazijn of bedrijfspand kan worden uitgebreid met vele accessoires. Denk aan trappen, leunwerk, palletopzetplaatsen en kolombescherming. Bij Nolte snappen we dat smaken verschillen. De tussenvloeren zijn daarom beschikbaar in alle kleuren. Hierdoor weet u zeker dat het model feilloos aansluit op uw huisstijl.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We hebben de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over tussenvloeren. We ontwerpen, ontwikkelen en produceren de producten namelijk allemaal zelf. Dit doen we aan de hand van de wensen van de klant. Al vele jaren zijn deze vloeren daarom onze specialisatie. Hierdoor weten we precies hoe we u het beste van advies kunnen voorzien. We zijn gespecialiseerd en hierdoor weten we ook hoe we u het beste advies kunnen geven. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over welke afmetingen en materialen het beste bij uw tussenvloer passen.

Tussenvloer op maat door Nolte Mezzanine

Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden van een tussenvloer? Of wilt u meer informatie ontvangen over de vloeren in uw bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden en we brengen alle wensen voor u in kaart. Met onze kennis en ervaringen realiseren we snel en eenvoudig de extra ruimte die u nodig heeft.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo