- Verdiepingsvloer - Nolte Mezzanine

Verdiepingsvloer voor uw bedrijfsruimte

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte Download onze brochure

Een stalen verdiepingsvloer van Nolte

Wilt u graag het maximale rendement uit uw beschikbare vierkante meters halen, maar ziet u een verbouwing of verhuizing niet zetten? Dat is ook niet meer nodig, dankzij een verdiepingsvloer (ook wel entresolvloer genoemd) van Nolte Mezzanine. Dit is een zelfdragende (staal)constructie die gebouwd kan worden met meerdere verdiepingen, waardoor etages ontstaan. Dit maakt de verdiepingsvloer ideaal om meer ruimte te realiseren in uw magazijn, werkplaats, kantoor of zelf voor in een warenhuis of een sportschool. Van zware toelaatbare belasting, tot aan grote overspanningen: bijna alles is mogelijk met ons unieke systeem.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Waarom een verdiepingsvloer?

Het plaatsen van een verdiepingsvloer in uw magazijn is gemakkelijk, snel en zorgt niet voor veel overlast. Iedere vloer is gemakkelijk uit te breiden, of zelfs aan te passen. Dit doen we geheel naar uw wensen. Wilt u op een later moment nog een aanvulling, of bijvoorbeeld een trap plaatsen? Geen enkel probleem. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor leunwerk, palletopzetplaatsen, randafwerking en kolombescherming.

Gaat u verhuizen of wilt u de vloer verplaatsen? Dan is dit ook mogelijk. Onze vloeren zijn namelijk eenvoudig demonteerbaar. Met onze verdiepingsvloeren benut u uw bedrijfsruimte optimaal, zelfs in de hoogte dankzij de extra etages die u kunt toevoegen.

De voordelen van een verdiepingsvloer van Nolte:

Naast het feit dat de totale kosten voor een verdiepingsvloer lager liggen dan een verbouwing of verhuizing, zijn er nog een aantal andere voordelen:

✔ Uitbreidbaar

✔ Snelle terugverdientijd

✔ Verplaatsbaar

✔ Snel extra ruimte

✔ Efficiënte benutting van de hoogte

De eigenschappen van de verdiepingsvloer

Verdiepingsvloeren zijn toepasbaar in iedere sector en branche. Wensen verschillen vaak, daarom bieden we bij Nolte Mezzanine de mogelijkheid om een verdieping in bijna iedere kleur te leveren. Ze weet u zeker dat uw vloer aansluit op uw huisstijl.

Vergelijk het plaatsen van een verdiepingsvloer met een verbouwing of verhuizing. Dan ziet u dat deze oplossing vele malen voordeliger is. De terugverdientijd bedraagt in de meeste gevallen ongeveer twee jaar, soms zelfs maar zestien maanden. Een verdiepingsvloer heeft nog een aantal andere voordelen:

Energiebesparend

Het systemen van Nolte Mezzanine zijn flexibel en beschikt over een draagvermogen van 300 tot 2500 kilogram per vierkante meter. Een overspanning tot wel 12 meter is haalbaar. Omdat we gebruik maken van koudgewalste profielen, worden er nog vele technische mogelijkheden geboden.

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht.

CE-keurmerk

Kiest u voor onze verdiepingsvloeren? Dan bent u verzekerd van een CE-keurmerk die is afgegeven door de TüV. Een verdiepingsvloer is leverbaar in diverse vormen en afmetingen, zodat ze volledig naar wens geproduceerd kunnen worden.

Een gebruikte verdiepingsvloer

Wilt u zo veel mogelijk kosten besparen? Maak dan kennis met de gebruikte verdiepingsvloeren. Deze vloeren zijn samengesteld uit materialen van gerenommeerde Europese producenten. U bent daardoor dus alsnog verzekerd van topkwaliteit. We onderwerpen de vloeren eerst aan een grondige inspectie, zo weten we zeker dat u tevreden bent. Wist u dat we direct uit voorraad leveren? Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levertijd. Dankzij het uitgebreide assortiment zijn we altijd in staat een vloer te bieden die voldoet aan uw wensen.

Technische specificaties

Niet alleen in de bedrijfsruimten of magazijnen in Nederland komt u onze verdiepingsvloeren tegen. Onze vloeren zijn zo gewild dat we zelfs ontwerpen en produceren binnen heel Europa. De productie vindt in eigen huis plaats. Het monteren van een verdiepingsvloer kunt u met een gerust hart overlaten aan onze gespecialiseerde vakmensen. De vloer is opgebouwd uit hoofd- en kinderbalken. We geven u een aantal technische specificaties:

✔ De vloerplaten zijn 38 mm dik, de onderzijde is wit voor optimale lichtopbrengst en een brandvertragende werking;

✔ De hoofdbalken zijn voorzien van een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding;

✔ Hoog afwerkingsniveau;

✔ Eenvoudige montage;

✔ Levering in alle RAL-kleuren.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Wat kost een verdiepingsvloer maken?

Diverse factoren spelen en rol bij de kosten van een verdiepingsvloer. Bijvoorbeeld de materiaalsoort die u kiest. Iedere soort heeft namelijk een andere prijs. Al onze vloeren worden volledig doorberekend en voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Ook het draagvermogen en de kolomafstanden van de vloer zijn van invloed op de prijs. Hoe groter de kolomafstanden, hoe meer de prijs stijgt door het gebruik van zwaardere profielen.

Een verdiepingsvloer op maat door Nolte Mezzanine

Verdiepingsvloeren ontwerpen, produceren en monteren we voor u op maat. Op onze eigen R&D afdeling worden de vloeren volledig op maat voor u gemaakt. Wilt u graag meer informatie over onze verdiepingsvloer? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. We vertellen u alles wat u wilt weten over onze vloeren.

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen hoort uiteraard ook tot één van de mogelijkheden. We hebben al vele vloeren geplaatst in diverse sectoren. Heeft u vragen over onze werkwijze? Bel of mail gerust, we helpen u graag verder.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo