- Verdiepingsvloer op maat - Nolte Mezzanine

Verdiepingsvloer voor uw bedrijfsruimte

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vraag informatie aan Download onze brochure

Een stalen verdiepingsvloer van Nolte

Wilt u graag het maximale rendement uit uw beschikbare vierkante meters halen, maar ziet u een verbouwing of verhuizing niet zetten? Dat is ook niet meer nodig, dankzij een verdiepingsvloer (ook wel entresolvloer genoemd) van Nolte Mezzanine. Dit is een zelfdragende (staal)constructie die gebouwd kan worden met meerdere verdiepingen, waardoor etages ontstaan. Dit maakt de verdiepingsvloer ideaal om meer ruimte te realiseren in uw magazijn, werkplaats, kantoor of zelf voor in een warenhuis of een sportschool. Van zware toelaatbare belasting, tot aan grote overspanningen: bijna alles is mogelijk met ons unieke systeem.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Waarom een verdiepingsvloer?

Het plaatsen van een verdiepingsvloer in uw magazijn is gemakkelijk, snel en zorgt niet voor veel overlast. Iedere vloer is gemakkelijk uit te breiden, of zelfs aan te passen. Dit doen we geheel naar uw wensen. Wilt u op een later moment nog een aanvulling, of bijvoorbeeld een trap plaatsen? Geen enkel probleem. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor leunwerk, palletopzetplaatsen, randafwerking en kolombescherming.

Gaat u verhuizen of wilt u de vloer verplaatsen? Dan is dit ook mogelijk. Onze vloeren zijn namelijk eenvoudig demonteerbaar. Met onze verdiepingsvloeren benut u uw bedrijfsruimte optimaal, zelfs in de hoogte dankzij de extra etages die u kunt toevoegen.

De voordelen van een verdiepingsvloer van Nolte:

Naast het feit dat de totale kosten voor een verdiepingsvloer lager liggen dan een verbouwing of verhuizing, zijn er nog een aantal andere voordelen:

✔ Uitbreidbaar

✔ Snelle terugverdientijd

✔ Verplaatsbaar

✔ Snel extra ruimte

✔ Efficiënte benutting van de hoogte

De eigenschappen van de verdiepingsvloer

Verdiepingsvloeren zijn toepasbaar in iedere sector en branche. Wensen verschillen vaak, daarom bieden we bij Nolte Mezzanine de mogelijkheid om een verdieping in bijna iedere kleur te leveren. Ze weet u zeker dat uw vloer aansluit op uw huisstijl.

Vergelijk het plaatsen van een verdiepingsvloer met een verbouwing of verhuizing. Dan ziet u dat deze oplossing vele malen voordeliger is. De terugverdientijd bedraagt in de meeste gevallen ongeveer twee jaar, soms zelfs maar zestien maanden. Een verdiepingsvloer heeft nog een aantal andere voordelen:

Energiebesparend

Het systemen van Nolte Mezzanine zijn flexibel en beschikt over een draagvermogen van 300 tot 2500 kilogram per vierkante meter. Een overspanning tot wel 12 meter is haalbaar. Omdat we gebruik maken van koudgewalste profielen, worden er nog vele technische mogelijkheden geboden.

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht.

CE-keurmerk

Kiest u voor onze verdiepingsvloeren? Dan bent u verzekerd van een CE-keurmerk die is afgegeven door de TüV. Een verdiepingsvloer is leverbaar in diverse vormen en afmetingen, zodat ze volledig naar wens geproduceerd kunnen worden.

Een gebruikte verdiepingsvloer

Wilt u zo veel mogelijk kosten besparen? Maak dan kennis met de gebruikte verdiepingsvloeren. Deze vloeren zijn samengesteld uit materialen van gerenommeerde Europese producenten. U bent daardoor dus alsnog verzekerd van topkwaliteit. We onderwerpen de vloeren eerst aan een grondige inspectie, zo weten we zeker dat u tevreden bent. Wist u dat we direct uit voorraad leveren? Hierdoor bent u verzekerd van een snelle levertijd. Dankzij het uitgebreide assortiment zijn we altijd in staat een vloer te bieden die voldoet aan uw wensen.

Technische specificaties

Niet alleen in de bedrijfsruimten of magazijnen in Nederland komt u onze verdiepingsvloeren tegen. Onze vloeren zijn zo gewild dat we zelfs ontwerpen en produceren binnen heel Europa. De productie vindt in eigen huis plaats. Het monteren van een verdiepingsvloer kunt u met een gerust hart overlaten aan onze gespecialiseerde vakmensen. De vloer is opgebouwd uit hoofd- en kinderbalken. We geven u een aantal technische specificaties:

✔ De vloerplaten zijn 38 mm dik, de onderzijde is wit voor optimale lichtopbrengst en een brandvertragende werking;

✔ De hoofdbalken zijn voorzien van een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding;

✔ Hoog afwerkingsniveau;

✔ Eenvoudige montage;

✔ Levering in alle RAL-kleuren.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Wat kost een verdiepingsvloer maken?

Diverse factoren spelen en rol bij de kosten van een verdiepingsvloer. Bijvoorbeeld de materiaalsoort die u kiest. Iedere soort heeft namelijk een andere prijs. Al onze vloeren worden volledig doorberekend en voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Ook het draagvermogen en de kolomafstanden van de vloer zijn van invloed op de prijs. Hoe groter de kolomafstanden, hoe meer de prijs stijgt door het gebruik van zwaardere profielen.

Een verdiepingsvloer op maat door Nolte Mezzanine

Verdiepingsvloeren ontwerpen, produceren en monteren we voor u op maat. Op onze eigen R&D afdeling worden de vloeren volledig op maat voor u gemaakt. Wilt u graag meer informatie over onze verdiepingsvloer? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. We vertellen u alles wat u wilt weten over onze vloeren.

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen hoort uiteraard ook tot één van de mogelijkheden. We hebben al vele vloeren geplaatst in diverse sectoren. Heeft u vragen over onze werkwijze? Bel of mail gerust, we helpen u graag verder.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo

Veelgestelde vragen over verdiepingsvloeren

Er zijn verschillende soorten verdiepingsvloeren, waaronder de stalen verdiepingsvloer van Nolte Mezzanine. Deze zelfdragende (staal)constructie kan worden gebouwd met meerdere verdiepingen, wat extra etages creëert. Deze vloer is geschikt voor magazijnen, werkplaatsen, kantoren en andere commerciële ruimtes. De verdiepingsvloer is uitbreidbaar, snel te realiseren en gemakkelijk aan te passen aan de wensen van de klant. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, van zware belasting tot grote overspanningen, en de vloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk.

Nolte Mezzanine biedt maatwerkoplossingen en levert vloeren in diverse vormen en afmetingen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Het kiezen van de juiste vloer als verdiepingsvloer is afhankelijk van de specifieke wensen en eisen van het project. Nolte Mezzanine biedt verschillende opties, waaronder stalen verdiepingsvloeren met vloerplaten van 38 mm dikte. Er zijn echter ook andere materialen en specificaties beschikbaar, afhankelijk van de belasting, overspanning en andere technische vereisten.

Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met Nolte Mezzanine om een oplossing op maat te krijgen die perfect aansluit bij de behoeften van de klant.

Een verdiepingsvloer kan een draagvermogen hebben van 300 tot 2500 kilogram per vierkante meter, afhankelijk van het type vloer en de specificaties. De stalen constructie van Nolte Mezzanine biedt een flexibel systeem met verschillende technische mogelijkheden, zoals het gebruik van koudgewalste profielen en HEXA gaten voor doorvoer van verlichting en sprinklers zonder hoogteverlies. Het draagvermogen van de verdiepingsvloer maakt het mogelijk om zware belastingen te ondersteunen en biedt de mogelijkheid van grote overspanningen, waardoor het ideaal is voor het creëren van extra ruimte in verschillende sectoren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De verdiepingsvloer van Nolte Mezzanine heeft vloerplaten met een standaard dikte van 38 mm. De totale dikte van de verdiepingsvloer kan echter variëren afhankelijk van de technische specificaties en vereisten van het project.

Nolte Mezzanine biedt maatwerkoplossingen, waardoor de dikte van de vloer kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Voor gedetailleerde informatie over de dikte en andere technische specificaties, wordt aangeraden om direct contact op te nemen met Nolte Mezzanine, waar deskundig advies wordt gegeven op basis van de individuele situatie en toepassing.

De kosten van een verdiepingsvloer per vierkante meter kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal, het draagvermogen, de afmetingen en de kolomafstanden. Bij Nolte Mezzanine worden de vloeren volledig op maat gemaakt, waardoor de prijs per m2 kan verschillen per project.

Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met Nolte Mezzanine voor een nauwkeurige offerte op basis van de specifieke behoeften van de klant en het gewenste ontwerp. Zo kunnen ze een passende en transparante prijs voor de verdiepingsvloer per m2 bieden.