Palletverwerking

Om goederen en pallets veilig op de Mezzanine vloer te plaatsen, is het noodzakelijk om een goed werkend pallet- verwerkingssysteem te gebruiken. Aan de zijde waar leuningwerk is geplaatst wordt deze onderbroken en uitgevoerd als palletverwerkingssysteem met verschillende valbeveiliging.

Palletopzetplek
De palletopzetplek is voorzien van een inspringend leuningdeel met rood-wit kunststof veiligheidsketting. De palletopzetplek is de goedkoopste oplossing en wordt het meest toegepast in magazijnen. Let op, dit is de minst veilige oplossing.


Kantelhek
Het kantelhek werkt als een goederensluis die over of langs de goederen heen beweegt. Hiermee creëert u een veilig, conform ARBO wetgeving, afgeschermd gebied waarin u de te transporteren goederen plaatst. Met een lichte handbeweging zet u het kantelhek in de juiste positie en kunt u de goederen veilig weghalen. Het is duidelijk waar en wanneer de goederen aan- of afgevoerd kunnen worden. Dit palletverwerkingssysteem is het meest veilige systeem, uw goederen bevinden zich altijd in een afgeschermde ruimte.


Klaphekwerk
De scharnieren van het klaphekwerk zijn zelfsluitend, waarmee de pallet opsteek makkelijk alleen te bedienen is. Dit maakt het klaphekwerk één van de gemakkelijkste manieren voor palletverwerking. Zo niet de gemakkelijke manier.


Uitneembaar hekwerk
In sommige gevallen is vast leuningwerk niet wenselijk en een palletverwerkingssysteem neemt te veel plek in. In dit geval wordt gebruik gemaakt van een uitneembaar hekwerk dat goed werkt in combinaties met pallets.


Combineren met palletverwerking
Onze mogelijkheden voor palletverwerking zijn goed te combineren met onze andere producten. Kies bijvoorbeeld voor een etagevloer die extra ruimte creëert en hoor van onze adviseurs hoe deze twee elkaar versterken. Neem daarvoor contact op.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederlands
Tel; +31 (0)229-304040
E-mail; info@noltemezzanine.com

Direct contact

Over Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren door heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.