- Pallet op uw opslagplatform? - Nolte Mezzanine

Palletverwerking

Om goederen en pallets veilig op de Mezzanine vloer te plaatsen, is het noodzakelijk om een goed werkend pallet- verwerkingssysteem te gebruiken. Aan de zijde waar leuningwerk is geplaatst wordt deze onderbroken en uitgevoerd als palletverwerkingssysteem met verschillende beveiliging. Nolte Mezzanine biedt de volgende 5 pallet- verwerkingssystemen:

  • Palletopzetplek
  • Kantelhek
  • Klaphekwerk
  • Uitneembaar hekwerk
  • Combinatie van

Combineren met palletverwerking

Onze mogelijkheden voor palletverwerking zijn goed te combineren met onze andere producten. Kies bijvoorbeeld voor een entresol vloer met kantelhek om de veiligheid, werksnelheid en de vloeroppervlakte te optimaliseren.

Voordelen pallet- verwerkingssystemen:

  • Veiligheid voor uw medewerkers bij het laden en lossen van pallets
  • Zorgen voor veilige doorstroom van pallets naar de mezzanine vloer
  • Voorkomen valgevaar op hogere delen
  • Door ons brede assortiment bouw altijd aan te passen naar uw wensen.

Het juiste verwerkingssysteem voor uw mezzanine vloer

Bij werken op hoogte is er sprake van valgevaar. Om dit gevaar weg te nemen zijn zaken als palletverwerking, leuningwerk en aanrijdbeveiliging van groot belang. Nolte Mezzanine is gespecialiseerd in de productie en levering van mezzanine vloeren en alles wat daarbij komt kijken. Het juiste pallet-verwerkingssysteem kiezen is van groot belang, dankzij ons brede assortiment zijn wij vrijwel altijd maatwerk hekwerk te leveren.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug

Palletopzetplek

De palletopzetplek is voorzien van een inspringend leuningdeel met rood-wit kunststof veiligheidsketting, zodat de mezzanine palletopzetplaats niet per ongeluk betreden wordt. Er zijn verschillende afmetingen mogelijk. De palletopzetplek is een veelvoorkomende en tevens de goedkoopste oplossing en wordt het meest toegepast in magazijnen. Let op, dit is de minst veilige oplossing.

Kantelhek

Het kantelhek werkt als een goederensluis die over of langs de goederen heen beweegt. Hiermee creëert u een veilig, conform ARBO-wetgeving, afgeschermd gebied waarin u de te transporteren goederen plaatst. Met een lichte handbeweging zet u het mezzanine kantelhek in de juiste positie en kunt u de goederen veilig weghalen. Het is duidelijk waar en wanneer de goederen aan- of afgevoerd kunnen worden. Dit palletverwerkingssysteem is het meest veilige systeem, uw goederen bevinden zich altijd in een afgeschermde ruimte.

Klaphekwerk

Om veilig te werken is een klaphekwerk eveneens een mogelijkheid om pallets veilig te verplaatsen. De hekken zorgen voor beveiliging als er met pallets gewerkt wordt en zijn aanpasbaar in breedte. De scharnieren van het mezzanine klaphekwerk zijn zelfsluitend, waarmee de pallet opsteek makkelijk alleen te bedienen is. Dit maakt het klaphekwerk één van de gemakkelijkste manieren voor palletverwerking. Zo niet de gemakkelijkste manier.

Uitneembaar hekwerk

In sommige gevallen is vast leuningwerk niet wenselijk en een palletverwerkingssysteem neemt te veel plek in. In dit geval wordt gebruik gemaakt van een uitneembaar hekwerk dat goed werkt in combinaties met pallets.

Iets anders in gedachten?

Wij helpen u graag verder met uw wensen en behoefte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt gemakkelijk contact opnemen via: +31 (0) 229304040 of via sales@noltemezzanine.com.

Zullen we u terugbellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Door uw telefoonnummer hiernaast in te vullen gaat u akkoord met ons privacy beleid.