Self Storage

Nolte Mezzanine is producent van Self-Storage Inrichting. Doordat er in heel Europa al meer dan 50 Self-Storage projecten zijn uitgevoerd zijn wij in staat de kennis van onze klanten te combineren met de kennis en kunde van ontwerpers en projectleiders. Zo geven wij dé oplossing voor uw vraag naar Self-Storage inrichting.

Samen met u bepalen wij de inrichting
Wij weten inmiddels dat wij de beste resultaten bereiken door nauw met u als klant samen te werken. Zo halen we samen met u het maximale rendement uit pand. Elke plaats, elke locatie vraagt om een andere inrichting en indeling van de Self-Storage Inrichting.
De deuren van de Self-Storage Inrichting leveren wij in alle gewenste kleuren.  Met onze Self-Storage Inrichting kunt u uw bedrijfskleuren en huisstijl laten terugkomen door het hele gebouw.

Mix en ontwerp met een Nolte Mezzanine
Onze adviseurs zijn u graag van dienst met het adviseren en eventueel (laten) berekenen van een unit mix ontwerp lay-out van uw gebouw. Elke plaats, elke locatie en elk gebouw heeft een uitdaging. Vaak kunt ook etagevloeren in het ontwerp meenemen, zodat u uw ruimte maximaal kunt benutten. Hiermee kunt van één vierkante meter meer vierkante meters maken. Wij leveren en plaatsen hoogwaardige producten. Wij staan u van begin tot eind bij om uw Self-Storage vestiging met onze inrichting tot een succes te maken.

Onze diensten omvatten:

  • Advies en begeleiding
  • Projectmanagement
  • Gedetailleerd ontwerp- en lay-out begeleiding
  • Productie
  • Bouw en inrichting (montage)
  • Nieuwbouwprojecten
  • Camerabeveiligings- en observatiesystemen
  • Softwarepakketten
  • Turnkey-diensten

 

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel; +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Direct contact

Over Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Wandsystemen
De wandsystemen hebben meestal dezelfde hoogte als het gang systeem. Onze wanden worden op maat ontworpen en geproduceerd, waarbij uw gebouw het uitgangspunt is. De wanden zijn van aluzink: staalplaat die bedekt is met een hoogresistentie basis van zink-aluminium, met daarop een “anti vingerafdruk laag”. Deze transparante laag geeft superieure en resistente afwerking.

Deuren
Onze deuren ontwikkelen en produceren wij met de Self Storage-markt in ons achterhoofd. Hierdoor zijn deze een uitstekend alternatief voor de bekende en wellicht wat ouderwetse roldeuren. De deuren hebben dankzij de X-bracing technologie een zeer stabiel en consistent uiterlijk en zijn verkrijgbaar in 2 varianten: de Flush-deuren die vlak zijn en geprofileerde deuren.

Lockers
Lockers zijn erg geschikt voor meer ruimteopbrengst in kleine ruimtes. De boxen maken wij op maat , naar uw wens en vraag. De vrijstaande unit van 1x1x1 meter wordt het meest op elkaar gestapeld en het meest bij ons besteld. Bij het stapelen van 2×1 lockers of 3×1 lockers kunnen Self Storage-faciliteiten hun opbrengsten verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Deze extra omzet komt doordat Self Storage vaak per m2 verkocht wordt.

Option
Aluminium of gegalvaniseerd traanplaat kunnen wij monteren op gangpanelen/wandpanelen ter bescherming van accidentele schade veroorzaakt door voertuigen.

Kleurenkaart
Onze deuren zijn standaard leverbaar in drie kleuren: blauw, grijs en rood. Verder is iedere andere RAL kleur mogelijk op aanvraag. Kies bijvoorbeeld voor uw bedrijfskleur(en).

Plafondsysteem
Om de Self Storage inrichting geheel af te werken, kunnen wij plafonds tussen de diverse gangpaden plaatsen. Deze plafondsystemen zijn gemaakt van witte gecoate beplating met hoogglans. Deze beplating zorgt voor een optimale verlichting in de gangpaden.

Goederen Liften
Om uw Self Storage-vestiging zo gebruikersvriendelijk mogelijk in te richten, is kiezen voor een goederenlift een verstandige keuze. Of het nu gaat om pallets, rolcontainers of losse goederen naar boven of beneden brengen, een goederenlift helpt een ieder. In alle vestigingen waar trappen zijn, is een goederenlift eigenlijk onmisbaar.

Unit Mix & Self Storage-Layout
Bij het beginnen van een Self Storage-faciliteit is het ontwerpen van de Self Storage-layout erop gericht om de ruimte te minimaliseren. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk m2 boxen worden gerealiseerd. Het hoogst mogelijke aantal boxen kan worden bereikt door de integratie van diepe eenheden en te profiteren van de uiteinde van de boxen. Deze zijn weer te gebruiken voor kleine eenheden.