- Systeemvloer laten plaatsen? | Nolte Mezzanine

Systeemvloer

Hoogwaardige systeemvloeren van Nolte Mezzanine

U haalt maximaal rendement uit uw magazijn of bedrijfspand met een systeemvloer van Nolte Mezzanine. Dankzij deze staalconstructie ontstaan er meerdere etages en realiseert u meer ruimte. Hierdoor is een verbouwing of nieuwbouw niet nodig. Systeemvloeren zijn te gebruiken om extra vierkante meters te creëren in een magazijn, kantoor, opslag, sportschool, warenhuis en werkplaats.

Wat is een systeemvloer?

Een systeemvloer is een vloer bestaande uit standaardonderdelen die op een bepaalde wijze gelegd worden. Al jarenlang zijn wij door onze ervaring en expertise een ware specialist als het gaat om systeemvloeren. Wist u dat onze vloeren voor iedere sector en branche geschikt zijn? Een vloer die aansluit op uw huisstijl is geen enkel probleem. Onze vloeren zijn beschikbaar in vrijwel alle kleuren. We zetten graag een aantal voordelen voor u op een rijtje:

 • De vloer wordt naar wens gemaakt en is aanpasbaar
 • Een verhuizing of verbouwing is niet langer nodig
 • Leidingen voor elektra en water zijn te plaatsen in de vloer
 • Een draagvermogen van 300 tot 2.500 kilo per m2
 • De vloer is eenvoudig en zelfstandig te demonteren of uit te breiden

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug

Systeemvloer prijzen

De totale kosten van een systeemvloer is afhankelijk van meerdere factoren. Ieder materiaalsoort heeft bijvoorbeeld een eigen prijs. Daarnaast speelt het draagvermogen ook een belangrijke rol. Een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de prijs. Hiermee wordt het vierkant, rechthoek of driehoek bedoeld waar de etage op rust. Wanneer deze groot zijn, houdt dat in dat we zwaardere kolommen en profielen moeten gebruiken. Dit heeft ook effect op de kosten. Wij kunnen kolomafstanden realiseren tot 12 meter.

Bespaar energie met een geisoleerde systeemvloer

Systeemvloeren zijn flexibel. Dit wil zeggen dat het systeem gemakkelijk uit te breiden en demonteerbaar is. De vloer heeft een draagvermogen van 300 tot 2.500 kilogram per vierkante meter, met een overspanning tot 12 meter. Door de koudgewalste profielen profiteert u van vele voordelen:

 • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
 • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
 • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
 • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Bespaar geld

Vergelijk een systeemvloer met een verbouwing of verhuizing en u ziet dat dit veel goedkoper is. Een systeemvloer heeft u binnen twee jaar al terugverdiend. De totale kosten hangen af van meerdere factoren. Voorbeelden zijn het draagvermogen en de kolomafstanden. Wij voorzien iedere vloer van een CE-keurmerk en zien er persoonlijk op toe dat ze voldoen aan gestelde veiligheidseisen. Hierdoor bent u verzekerd van een systeemvloer van topkwaliteit. Dankzij het modulaire systeem is de vloer volledig aanpasbaar. Uitbreiden op een later moment is geen enkel probleem. Zelf een verhuizing is geen enkel probleem, onze vloeren demonteert u gemakkelijk.

Technische aspecten van systeemvloeren

Niet alleen binnen Nederland, maar ook door heel Europa produceren en leveren wij systeemvloeren. Wij produceren de vloeren in huis en onze productspecialisten monteren ze. Een vloer is opgebouwd uit zogenoemde hoofd- en kinderbalken. Door middel van bout/moerverbinding en koppelplaten worden de hoofdvloerdragers verbonden met de kinderbalken. Een aantal technische specificaties op een rij:

 • Vloerplaten 38 mm dik, onderzijde wit voor optimale lichtopbrengst en brandvertragend
 • Hoog afwerkingsniveau
 • Hoofdbalken voorzien een gatenpatroon voor bekabeling, perslucht- en sprinkerleiding
 • Eenvoudige montage
 • Levering in alle RAL kleuren

Maximaal rendement, minimale kosten

Door te kiezen voor een gebruikte systeemvloer haalt u het maximale rendement met zo min mogelijk kosten. Gerenommeerde Europese producenten stellen de vloeren samen. Een gebruikte systeemvloer is bij ons dus ook van topkwaliteit. Wij controleren elke vloer voordat deze door onze strikte keuring komt. Nolte Mezzanine levert gebruikte entresolvloeren direct uit voorraad, u bent verzekerd van een snelle levertijd. Wij leveren een vloer die helemaal voldoet aan uw wensen. De systeemvloeren uit ons assortiment kunnen zware belastingen en grote overspanningen aan. Kortom, een ideale oplossing om gemakkelijk en voordelig meer ruimte te realiseren.

Eindeloze mogelijkheden

Bij ons heeft een systeemvloer geen standaardmaat, ze zijn flexibel op te bouwen. We laten de keuze aan u hoe de vloer eruit komt te zien. Samen met u komen we tot de beste oplossing. De profielen van de systeemvloer zijn gemaakt van koudgewalst metaal, zo bespaart u geld en energie. Wilt u meer weten over een systeemvloer? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Zullen we u terugbellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Door uw telefoonnummer hiernaast in te vullen gaat u akkoord met ons privacy beleid.