- Vloerconstructie | Nolte Mezzanine

Vloerconstructie

Een vloerconstructie van A-klasse

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om extra ruimte te creëren in uw pand? Het plaatsen van een vloerconstructie biedt uitkomst. Op deze manier realiseert u betaalbare vierkante meters zonder dat hier een verbouwing of verhuizing aan te pas hoeft te komen. Wij garanderen dat onze constructies eenvoudig te demonteren of uit te breiden zijn, dit zal niets af doen aan de kracht van het systeem. U kunt een vloerconstructie ook onder andere benamingen zoals tussenvloer, etagevloer, systeemvloer, entresolvloer of mezzanine tegenkomen.

Voordelen van een vloerconstructie

De vloerconstructie maakt het mogelijk meerdere verdiepingen te realiseren, hierdoor haalt u maximaal rendement uit uw magazijn of pand. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

 • Elke vloer is uniek en wordt gemaakt naar wens
 • Een verhuizing of verbouwing is niet langer nodig
 • In de vloer zijn leidingen voor elektra en water te plaatsen
 • Heeft een draagvermogen van 300 tot 2.500 kilo per m2
 • Is eenvoudig te demonteren of uit te breiden

Onze vloerconstructies zijn in elke branche en sector toepasbaar. Bent u op zoek naar een vloer die past bij uw huisstijl? Geen probleem, wij leveren vloeren in alle kleuren.

Onze prijzen

De totale prijs van onze vloerconstructie is veel lager dan een verbouwing of verhuizing. De kosten variëren. Onder andere het gebruikte materiaal voor de constructie speelt hierbij een rol. Ieder soort heeft een eigen prijs. Bij ons zijn alle vloerconstructies voorzien van een CE-keurmerk en voldoen ze aan de gestelde veiligheidseisen. Op deze manier bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De terugverdientijd van een vloerconstructie bedraagt minder dan 2 jaar, soms zelfs maar 16 maanden. Dit maakt een vloerconstructie in vergelijking met nieuwbouw vele malen goedkoper.

Voor iedere branche

De vloerconstructies van Nolte Mezzanine zijn toepasbaar in iedere branche. Er zijn veel accessoires beschikbaar zoals trappen, leunwerk, randafwerking, palletopzetplaatsen en kolombescherming beschikbaar. Zo maakt u uw vloerconstructie geheel naar eigen smaak af. Als geen ander weten wij dat wensen verschillen, onze constructies zijn daarom leverbaar in alle kleuren. U weet dus zeker dat het aansluit op uw huisstijl.

Bespaar energie

Wist u dat onze constructie over een draagvermogen beschikt van 300 tot 2.500 kilogram per vierkante meter en een overspanning tot wel 12 meter kan halen? De koudgewalste profielen bieden veel technische mogelijkheden:

 • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
 • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
 • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
 • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Vloerconstructies door heel Nederland en Europa

Wij ontwerpen en produceren niet alleen vloerconstructies in Nederland, maar door heel Europa. Van Spanje tot Roemenië, onze vloeren worden overal gevraagd. De productie vindt in eigen huis plaats. De montage kan georganiseerd worden door onze productspecialisten. We bouwen iedere vloer op uit hoofd- en kinderbalken. De hoofdvloerdragers worden met de kinderbalken verbonden door middel van bout/moerverbindingen en koppelplaten. Een aantal specificaties:

 • Vloerplaten 38 mm dik, onderzijde wit voor optimale lichtopbrengst en brandvertragend
 • Hoog afwerkingsniveau
 • Hoofdbalken voorzien een gatenpatroon voor bekabeling, perslucht- en sprinkerleiding
 • Eenvoudige montage
 • Levering in alle RAL kleuren

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij ons bent u verzekerd van een vloerconstructie met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Hoewel de kosten variëren kiezen wij enkel voor de beste materiaalsoorten. Onze vloerconstructies worden volledig doorberekend en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. Zaken die van invloed zijn op de prijs van een vloerconstructie zijn het draagvermogen en de kolomafstanden. Bij grote kolomafstanden maken we gebruik van zwaardere profielen, dit is van invloed op de prijs. In feite geldt: hoe kleiner de kolomafstanden, des te voordeliger de entresolvloer.

Een gebruikte vloerconstructie

Wilt u het liefst zoveel mogelijk op kosten besparen? Kies dan voor een gebruikte vloerconstructie. Deze vloeren zijn uit materialen van gerenommeerde Europese producenten samengesteld. Iedere constructie ondergaat eerst een strenge keuring voordat wij ze ter beschikking stellen voor hergebruik. Doordat wij over een grote voorraad beschikken hoeft u nooit lang te wachten op uw vloerconstructie. U kunt bij ons terecht voor vloeren in diverse uitvoeringen en afmetingen. We zijn in staat een constructie te leveren die volledig aan uw wensen voldoet. Ons unieke systeem kan zware belastingen en grote overspanningen aan, wederom een ideale oplossing om snel en eenvoudig meer ruimte te creëren.

Contact opnemen