- Vloerconstructie | Nolte Mezzanine

Vloerconstructie

Dé specialist in vloerconstructies door heel Europa

Vrijblijvende offerte

Vloerconstructie bij Nolte

Zoekt u een eenvoudige manier om extra ruimte te creëren in uw pand? Het plaatsen van een vloerconstructie biedt uitkomst. Op deze manier realiseert u betaalbare vierkante meters zonder dat hier een verbouwing of verhuizing aan te pas hoeft te komen. Wij garanderen dat onze constructies eenvoudig te demonteren of uit te breiden zijn. Dit zal niets afdoen aan de kracht van het systeem. Deze blijft sterk en stevig zodat u zorgeloos van de extra vierkante meters kunt genieten.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Waarom een vloerconstructie?

De vloerconstructie maakt het mogelijk meerdere verdiepingen te realiseren binnen uw huidige pand. Hierdoor breidt u het aantal vierkante meters uit, zonder uw pand zelf te hoeven uitbreiden. Op die manier haalt u maximaal rendement uit uw huidige magazijn of pand. Daarnaast profiteert u van vele voordelen.

Onze vloerconstructies zijn in elke branche en sector toepasbaar. Bent u op zoek naar een vloer die past bij uw huisstijl? Geen probleem, wij leveren vloeren in alle kleuren. Bij Nolte Mezzanine werken we veel met maatwerk zodat u altijd een passende oplossing heeft. U kunt een vloerconstructie ook onder andere benamingen zoals tussenvloer, etagevloer, systeemvloer, entresolvloer of mezzanine tegenkomen. Kijk dus niet gek op als deze termen door elkaar gebruikt worden, het betekent allemaal hetzelfde!

De voordelen van een vloerconstructie van Nolte

 • Elke vloer is uniek en wordt gemaakt naar uw wensen.
 • Verhuizen is niet langer nodig, voeg m² toe aan uw huidige pand.
 • Leidingen voor water en elektra zijn in de vloer te plaatsen.</li
 • Heeft een draagvermogen van wel 300 tot 2.500 kilo per m².
 • Eenvoudig naar wens te demonteren of uit te breiden.

Een vloerconstructie voor iedere branche

Met de vloerconstructie van Nolte Mezzanine heeft u in iedere branche een passende oplossing. U heeft de keuze uit vele accessoires zoals trappen, leuningwerk, randafwerking, palletopzetplaatsen en kolombescherming. Zo maakt u uw vloerconstructie geheel naar eigen smaak af. Wij weten als geen ander dat wensen verschillen. Onze constructies zijn daarom leverbaar in alle kleuren. Zo zorgen we er samen voor dat u een vloerconstructie heeft die volledig bij uw wensen en stijl past!

De vloerconstructie bespaart energie

Wist u dat onze constructie over een draagvermogen beschikt van 300 tot 2.500 kilogram per vierkante meter en een overspanning tot wel 12 meter kan halen? De koudgewalste profielen bieden veel technische mogelijkheden:

 • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies.
 • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht.
 • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot.
 • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers.

Vloerconstructies door heel Nederland en Europa

Wij ontwerpen, produceren en monteren vloerconstructies door heel Europa. Van Spanje tot Roemenië; onze vloeren worden overal geplaatst. De productie van de vloerconstructie vindt bij ons in eigen huis plaats. De montage wordt georganiseerd door onze productspecialisten. We bouwen iedere vloer op uit hoofd- en kinderbalken. De hoofdvloerdragers worden met de kinderbalken verbonden door middel van bout/moerverbindingen en koppelplaten. Een aantal specificaties op een rij:

 • De vloerplaten zijn 38 mm dik, dus extra sterk.
 • Witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst.
 • Brandvertragend voor extra veiligheid.
 • Hoog afwerkingsniveau om aan de beste kwaliteitsstandaard te voldoen.
 • Hoofdbalken voorzien een gatenpatroon voor bekabeling, perslucht- en sprinklerleiding
 • Professionele montage door onze experts
 • Levering in elke gewenste RAL-kleur

De prijzen van een vloerconstructie

De totale prijs van onze vloerconstructie is veel lager dan een verbouwing of verhuizing. En dat inclusief vervoer en montage! De kosten variëren met uw wensen. Onder andere het gebruikte materiaal voor de constructie speelt hierbij een rol. Bij ons zijn alle vloerconstructies voorzien van een CE-keurmerk en voldoen ze aan de gestelde veiligheidseisen voor heel Europa. Op deze manier bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De terugverdientijd van een vloerconstructie bedraagt minder dan 2 jaar, soms zelfs maar 16 maanden. Dit maakt een vloerconstructie in vergelijking met nieuwbouw vele malen goedkoper en een betere investering.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Een gebruikte vloerconstructie

Wilt u besparen op de kosten voor uw vloerconstructie? Kies dan voor een gebruikte vloerconstructie. Deze vloeren zijn uit materialen van gerenommeerde Europese producenten samengesteld. Iedere constructie ondergaat eerst een strenge keuring voordat wij ze ter beschikking stellen voor hergebruik. Doordat wij over een grote voorraad beschikken, hoeft u nooit lang te wachten op uw vloerconstructie. U kunt bij ons terecht voor vloerconstructies in diverse uitvoeringen en afmetingen. We leveren constructies die volledig aan uw wensen voldoen. Ons unieke systeem kan zware belastingen en grote overspanningen aan

Vloerconstructie op maat door Nolte Mezzanine

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een vloerconstructie in uw bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek over de oplossing die Nolte Mezzanine voor u kan bieden. Met onze kennis en ervaring realiseren we snel en eenvoudig de extra ruimte die u nodig heeft.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo