- Nolte Mezzanine MKB genomineerd top 100 - Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine genomineerd voor MKB innovatie top 100

Nolte Mezzanine  doet mee met de verkiezing om beste innovator in het MKB te worden. Nu Nolte zich steeds meer focust op de Mezzanine vloeren, kon een innovatie niet uitblijven. Met de nieuwe Nolte Mezzanine vloer bespaart de gebruiker energiekosten, aanschafkosten en verzekeringskosten. Deze energiebesparende Mezzanine vloer heeft een stoer uiterlijk en wordt in vele branches toegepast.

Besparing op de aanschaf en op energiekosten
Het grote verschil zit hem in het nieuwe ontwerp van de Nolte Mezzanine vloer. In de dragers en de profielen van de vloerplaten zijn extra grote HEXA gaten aangebracht. Hier kan de verlichting doorheen gestoken worden, in plaats van tussen de ‘balken’. Er is nu haast geen schaduwwerking meer en de verlichting is goed beschermd. De Nolte Mezzanine vloer zorgt er zo voor dat er twee keer minder verlichting nodig is voor dezelfde lichtopbrengst. Dit betekent dus niet alleen een besparing op de eenmalige investering, maar ook op de terugkerende dagelijkse energiekosten.

Innovatie sluit aan op ‘Deltaplan voor maakindustrie’
PvdA-leider Diederik Samsom zei op 1 mei . dat er snel een ‘Deltaplan voor de maakindustrie’ komt. De sector, waar Nolte deel van uitmaakt, heeft volgens hem een opleving nodig, omdat het vaak om duurzame technologie gaat. Maar ook omdat ‘het kansen geeft aan iedereen, van laag- tot hoogopgeleid’. Zonder een drastische aanpak verliest ons land de economische strijd van landen als China. Hij wil mbo’s snel tot vakscholen kunnen omvormen en hij wil financiers stimuleren om in de maakindustrie te investeren. Nolte Mezzanine haakt met zijn energiebesparende Mezzanine vloer in op de innovaties die Samsom nodig acht. Momenteel heeft Nolte stageplaatsen voor jonge vakkrachten en vacatures voor een Commercieel/ technisch binnendienstmedewerker, een lasser en een Tekla tekenaar. Functies die bijdragen om de maakindustrie verder te innoveren.

De toepassingen van de Nolte Mezzanine vloeren
De vloerprofielen van de Nolte Mezzanine vloeren functioneren ook als doorvoer voor sprinklerleidingen en elektra en als kabelgoot. Door een verbeterde constructie van de profielen is de vloer ook veel sterker geworden. Ze worden gebruikt als extra opslagruimte in winkels en de industrie, als balkon in sportstadions en theaters, als Mezzanine vloer in de horeca, op stations en in fabriekshallen. Door de robuuste moderne uitstraling zijn de Mezzanine vloeren ook zeer geschikt voor de woningbouw.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Direct contact

Over Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren door heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.