- Lees al het nieuw over Nolte Mezzanine

Nieuws over Nolte

Metaaltechnologie maakt je wereld

Sinds 16 april is de campagne ‘Metaaltechnologie maakt je wereld’ officieel live, een initiatief van Koninklijke Metaalunie op verzoek van haar leden. En dat betekent dat we samen heel Nederland kennis kunnen laten maken met onze metaaltechnologiesector. Uiteraard dragen wij als Nolte Mezzanine hier graag aan bij.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact

Nolte Mezzanine versnelt investeringen in Moldavië

Nolte Mezzanine intensiveert investeringen in Moldavië en verwacht binnen een jaar het personeelsbestand te verdubbelen. Dit besluit volgt op succesvolle groei sinds de opening van hun eerste buitenlandse kantoor in Chisinau.

Nolte Mezzanine investeert in Moldavië

CEO Manuel Villena benadrukt de strategische keuze voor Moldavië door een tekort aan gekwalificeerd personeel in Nederland, ondanks voortdurende groei en investeringen in Nederlandse faciliteiten.

Samenwerking met PROMAG

Van 9 tot 12 april 2024 is een succesvolle economische missie naar Polen georganiseerd, gericht op maak- en agritechnische industrie en duurzame mobiliteit. Hierbij spelen het Poolse Promag SA en het Nederlandse Nolte Mezzanine BV een sleutelrol door hun samenwerking te formaliseren.

Wat doet Nolte tegen aardbevingen?

Als we even terug in de tijd gaan en terugdenken aan 13 april 1992 dan was er in Nederland met een sterkte van 5,8 op de Schaal van Richter een forse aardbeving. De aardbeving werd toen gevoeld tot in Tsjechië, Zwitserland, Frankrijk en Engeland en is voor zover bekend de sterkste die ooit in Nederland is waargenomen.

Hoe sterk is ons leuningwerk eigenlijk?

Er circuleren verschillenden ‘maatstaven’ over hoe sterk leuningwerk zou moeten zijn.

Helemaal als het leuningwerk betreft op een Mezzanine vloer. De echte maatstaf zou moeten zijn dat als men struikelt het hekwerk ook daadwerkelijk blijft staan en niet bezwijkt. Met niet bezwijken bedoel ik dat als men zich probeert vast te houden aan het leuningwerk dat dit niet afbreekt. Maar hoe sterk zijn de leuningwerken van Nolte nou eigenlijk?

Waarom FSC?

Per minuut verdwijnen er 36 voetbalvelden aan bos. Ontbossing speelt een zeer belangrijke rol bij klimaatverandering. Het FSC-systeem zorgt er voor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Swisslog

Swisslog, onderdeel van Kuka, realiseert leidende automatiseringsoplossingen voor toekomstgerichte ziekenhuizen, magazijnen en distributiecentra.

Swisslog is wereldwijd actief in meer dan twintig landen op vier continenten, heeft rond de 2500 werknemers en heeft klanten in meer dan vijftig landen. Het bedrijf alwaar het hoofdbureau zetelt in Buchs/Aarau, Zwitserland is in twee vakgebieden actief: Healthcare Solutions (HCS) en Warehouse & Distribution Solutions (WDS).

MKB innovatie top 100

Het grote verschil zit hem in het nieuwe ontwerp van de Nolte Mezzanine vloer. In de dragers en de profielen van de vloerplaten zijn extra grote HEXA gaten aangebracht. Hier kan de verlichting doorheen gestoken worden, in plaats van tussen de ‘balken’. Er is nu haast geen schaduwwerking meer en de verlichting is goed beschermd. 

Milieubeleid

Het beleid van Nolte is gericht zijn op duurzame ontwikkeling. Daarom experimenteert Nolte nu al met verschillende materialen om Mezzanine vloeren te maken.

Tegenwoordig is een Mezzanine vloer gemaakt uit staal en hout of stalen roosters. Nolte is aan het nadenken om ook (recyclebare) materialen toe te passen in haar Mezzanine vloeren. Sowieso zijn de Nolte Mezzanine vloeren zo ontwikkeld dat deze eenvoudig gedemonteerd kunnen worden en elders weer volledig kunnen worden opgebouwd. Met een betonnen tussenvloer of betonnen systeemvloer kan dit niet bereikt worden. daarom zijn de Nolte Mezzanine vloeren alleen al op dat gebied vele malen milieuvriendelijker. De gedachte hierachter is vooral dat huidige (economische) groei geen negatieve invloed mag hebben op toekomstige generaties.