- Constructie van Nolte - Nolte Mezzanine

Constructie

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte

Constructie van Nolte

Het staalprofiel van Nolte Mezzanine is speciaal ontwikkeld en biedt veel voordelen:

De Hexa gaten zijn gaten met een honingraatpatroon waardoor een goede leidingsdoorvoer mogelijk is zonder hoogteverlies.
De mogelijkheid om verlichting, sprinkler en brandinstallatie's te integreren in het profiel waardoor de installatie direct beschermd wordt.
Extra stevigheid uit het koudgewalste profiel door aanbreng van speciale zettingen in het profiel.
Goedkoper en lichter dan de traditionele bouw.

Wij bevestigen onze profielen aan elkaar en kunnen zo nog grotere overspanningen creëren. Dit is veel lichter dan de traditionele bouw met zware, niet flexibele en dure warmgewalste profielen.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de afgelopen jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau.Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Advies nodig?

Wij helpen u graag verder met uw wensen en behoefte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt gemakkelijk contact opnemen via: +31 (0) 229304040 of via sales@noltemezzanine.com

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo