- Leuningwerk van Nolte Mezzanine

Leuningwerk

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vraag informatie aan Download onze brochure

Leuningwerk van Nolte

Een entresolvloer is een extra vloeroppervlak tussen twee etages. U kunt deze vloer bereiken met een trap. Het is echter wel van belang dat de veiligheid voorop staat. We raden u daarom altijd aan om leuningwerk aan te schaffen bij de trap. Daardoor kunt u veilig de trap op lopen. U loopt vaak naar boven om op de tussenetage producten te pakken die u daar heeft opgeslagen. Vooral als u met veel spullen in uw hand loopt, is het extra belangrijk dat u veilig omhoog of omlaag kunt lopen. Dankzij de stalen leuning kunt u uzelf goed vasthouden. Voor leuningwerk bent u bij Nolte Mezzanine aan het juiste adres. Op deze pagina leest u er meer over.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Een stalen leuning van Nolte Mezzanine

Het assortiment van Nolte Mezzanine heeft diverse trapleuningen om extra veiligheid voor u of uw medewerkers te creëren. Daarbij heeft u keuze uit standaard leuningwerk, maar kunt u ook kiezen voor een spijlen leuning van staal of de uitneembare leuning van staal. U kunt bij elke leuning kiezen voor het aantal meters dat u nodig heeft. We denken daarbij ook graag met u mee. De afmetingen die u nodig heeft, hangen namelijk ook af van de lengte van de trap én van de hoogte van de vloer. De gehele constructie moet goed passen en op elkaar aansluiten. Kies daarom ook pas een stalen leuning als u weet hoeveel meters u exact nodig heeft

Leuningwerk op maat

Bent u van plan om leuningwerk te bestellen? Dan adviseren we u om eerst een offerte aan te vragen. We maken dan namelijk alles voor u op maat. Ook komen we bij u terug met de kosten. Bij Nolte vinden we het namelijk belangrijk dat op elke locatie een passende oplossing kan komen. We zijn al jaren dé specialist in het ontwerpen, produceren, leveren en het monteren van Mezzanine vloeren in Nederland en in Europa. Kortom: u bent voor het gehele proces bij Nolte aan het juiste adres. U kunt daarom uw leuningwerk met een gerust hart bij ons bestellen.

Veilig leuningwerk

Het leuningwerk moet doen waar het voor zijn gemaakt: de verbindingen moeten sterk genoeg zijn uitgevoerd dat in gevallen van nood, de leuningen bestand zijn als iemand bijvoorbeeld struikelt. Op een Mezzanine vloer wordt over het algemeen dagelijks gewerkt. Een stevige vloer is dan niet alleen van essentieel belang, maar ook het leuningwerk. Een stalen leuning op een kleine vloer kan een belangrijk deel zijn van de investering van de Mezzanine vloer. Bezuinig daar dus niet op!

standaard leuning staal
spijlen leuning staal

Behoefte aan advies? Raadpleeg onze specialisten

Wij helpen u graag verder met uw wensen en behoefte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt gemakkelijk contact opnemen via: +31 (0) 229304040 of via sales@noltemezzanine.com

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo

Veelgestelde vragen over leuningwerk

Veiligheid staat voorop bij Nolte Mezzanine, en daarom wordt het sterk aangeraden om leuningwerk aan te schaffen bij de trap. Het leuningwerk zorgt ervoor dat u veilig de trap op en af kunt lopen, vooral als u met veel spullen in uw handen loopt. Nolte Mezzanine biedt diverse trapleuningen van staal aan om extra veiligheid te waarborgen.

Het leuningwerk wordt op maat gemaakt, passend bij de lengte van de trap en de hoogte van de vloer, om ervoor te zorgen dat alles goed aansluit en voldoet aan de veiligheidseisen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en een oplossing op maat te vinden.

De hoogte van een leuning moet voldoen aan de wettelijke eisen voor veiligheid. In Nederland schrijft het Bouwbesluit voor dat een leuning op een entresolvloer of trap in een gebouw een hoogte van minimaal 80 cm moet hebben. Deze hoogte is gemeten vanaf de bovenkant van de vloer tot aan de bovenkant van de leuning.

Deze voorgeschreven hoogte zorgt ervoor dat de leuning voldoende steun biedt en bijdraagt aan een veilige omgeving bij het gebruik van de trap of het betreden van de entresolvloer. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en een oplossing op maat te vinden.

De ideale hoogte van een trapleuning ligt tussen de 85 en 95 centimeter gemeten vanaf de bovenkant van de trapleuning tot de traptreden. Deze hoogte is gebruikelijk en zorgt voor een comfortabele grip bij het gebruik van de trap. De leuning moet voldoende steun bieden en op een ergonomisch verantwoorde hoogte zijn, zodat mensen de trap veilig kunnen betreden en afdalen.

Het is belangrijk om bij het plaatsen van een trapleuning rekening te houden met de behoeften en lengte van de gebruikers om een optimale hoogte te bepalen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en een oplossing op maat te vinden.

De kosten van een stalen leuning kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type leuning, de lengte, de complexiteit van het ontwerp, en de leverancier. Standaard stalen leuningen kunnen relatief betaalbaar zijn, met prijzen die doorgaans beginnen bij enkele honderden euro's.

Voor maatwerk leuningen, speciale afwerkingen, of extra functies staan we bij Nolte Mezzanine altijd klaar. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en een oplossing op maat te vinden.