- Tussenverdieping laten plaatsen? | Nolte Mezzanine

Tussenverdieping

Bent u op zoek naar een slimme oplossing voor het maken van een tussenverdieping in uw bedrijfspand? Dan biedt Nolte uitkomst. Deze vrijstaande staalconstructie die wij hebben ontwikkeld is zeer geschikt voor het creëren van een tussenverdieping in bijvoorbeeld een magazijn of kantoorpand. Ontdek alle mogelijkheden.

Tussenverdieping maken

Een tussenverdieping maken is vaak een tijdrovende, dure en ingewikkelde klus. De tussenverdiepingen van Nolte bieden een snelle, betaalbare en eenvoudige oplossing. Met deze zelfdragende staalconstructie realiseert u namelijk in korte tijd extra vloeroppervlakte. Onze tussenverdiepingen worden altijd op maat gemaakt, waardoor we ook voor u een passende oplossing kunnen vinden.

Waarom een tussenverdieping?

Een extra verdiepingsvloer geeft u de mogelijkheid om het maximale rendement uit uw bedrijfsruimte te halen. Ruimte die op dit moment onbenut blijft kost u iedere maand geld. Door een tussenverdieping te installeren, vergroot u uw bruikbare oppervlakte en maximaliseert u uw rendement.

Bovendien kan een tussenvloer uitkomst bieden wanneer u aanloopt tegen problemen in uw magazijnindeling. Een extra verdiepingsvloer kan in deze gevallen bijdragen aan een verbeterd sorteerproces en kwalitatieve opslag.

Technische specificaties

Onze tussenverdiepingen zijn geschikt voor grote overspanningen en hebben een draagkracht tot 2.500 kilogram per vierkante meter. Hiermee zijn de tussenverdiepingen geschikt voor zowel lichte als zware bezetting. De constructie van onze tussenverdieping is opgebouwd uit zogenoemde hoofd- en kinderbalken die met elkaar verbonden worden middels bout- en moerverbindingen en koppelplaten. De tussenvloer staat hiermee volledig zelfstandig in de ruimte. Verdere specificaties van de tussenvloeren zijn:

  • Hoofdbalken met een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding
  • Vloerplaten van 38 mm dik en een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en brandvertragende werking
  • Eenvoudige montage
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Levering in alle RAL-kleuren

Kennis en jarenlange ervaring

Nolte heeft in de loop der jaren een groot klantennetwerk opgebouwd in heel Europa. Met de kennis en ervaring die we hebben opgebouwd, realiseren we maatwerk tussenverdiepingen voor uiteenlopende klanten in diverse sectoren. Om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen, produceren we alles in eigen huis. Zo garanderen we het hoogste veiligheidsniveau en uitstekende aanvullende service.

Naast een sterke focus op maatwerkproducten en goede service zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om meer uit onze producten te halen. Zo zetten we in op duurzaamheid en zorgen we ervoor dat onze tussenvloeren niet alleen praktisch zijn, maar u ook energie besparen.

Duurzame oplossing

Ons R&D team zet zich in om onze producten te blijven innoveren. Zo biedt een tussenvloer van Nolte:

  • Tot 43% besparing op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van de constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers

We blijven onze producten verduurzamen en zoeken voortdurend naar oplossingen die niet alleen technisch hoogstaand zijn maar ook weinig belastend zijn.

Tussenverdieping op maat

Behaal maximaal rendement met een tussenverdieping. Creëer eenvoudig extra vloeroppervlakte en bespaar tijd, geld en energie. Samen kijken we naar uw wensen en eisen, om zo tot een totaaloplossing te komen. Indien gewenst komen onze montagespecialisten uw tussenvloer plaatsen. Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit, hoogwaardige afwerking en een constructie die voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Wilt u meer weten over onze producten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor passend advies en aanvullende informatie. Met Nolte creëert u ruimte.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Onze adviseurs beantwoorden uw vraag graag. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Zullen we u terugbellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Door uw telefoonnummer hiernaast in te vullen gaat u akkoord met ons privacy beleid.