- Aanrijdbeveiliging in uw pand - Nolte Mezzanine Opslagbeheer

Aanrijdbeveiliging voor uw Entresolvloer

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vraag informatie aan Download onze brochure

Aanrijdbeveiliging van Nolte Mezzanine

Beheert u een magazijn met heftrucks of andere dergelijke transportmiddelen? Dan is het belangrijk dat uw kolommen goed beschermd blijven, bijvoorbeeld met aanrijdbeveiliging van Nolte Mezzanine. Om uw kolommen goed te beschermen, kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van kolombescherming. We vertellen u graag over de verschillende soorten en mogelijkheden op maat van Nolte Mezzanine.

Waarom aanrijdbeveiliging?

Het grootste voordeel aan het plaatsen van aanrijdbeveiliging op de werkvloer is dat mogelijke schade wordt beperkt. Een gebrek aan bescherming voor bijvoorbeeld vorkliften, vrachtwagens en diepladers kan tot kostelijke schade leiden.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Geschikt voor iedere branche

Bent u op zoek naar een oplossing voor het beschermen van de kolommen in uw magazijn? Dan is de aanrijdbeveiliging van Nolte Mezzanine een perfecte oplossing. Bij Nolte maken we oplossingen op maat, daarom denken we graag met u mee over de meest geschikte oplossing voor uw producten.

Verschillende typen kolombescherming

Bij Nolte bieden we verschillende typen aan: Type-K, Type-H en Type-A. Als een groter gebied beschermd of afgesloten moet worden van heftrucks of andere dergelijke transportmiddelen, is een Nolte Mezzanine aanrijdbeveiliging voor een magazijn de ideale oplossing. Daarnaast zijn ook dergelijke belangrijke compontenten te beveiligen met aanrijdbeveiliging voor een stelling. Denk hier aan liften, belangrijke aansturingskasten of generators. We bieden verschillende typen aanrijdbeveiliging voor u.

Een goed alternatief op uitbouw

Het grote voordeel van een systeemvloer is dat de tussenvloer niet tornt aan vaste bouwconstructies. Daarom is entresol gemakkelijk toe te voegen in iedere ruimte. Zo kunnen we een constructie maken die aansluit op uw huidige bedrijfspand, waarbij alleen de plaatsing van de systeemvloer op locatie zal gebeuren. U heeft geen last van grondige verbouwingen en u hoeft ook niet van pand te verhuizen om meer oppervlakte te verkrijgen.

De voordelen van aanrijdbeveiliging van Nolte:

✔ Verhogen van het bewustzijn bij medewerkers

✔ Een doordacht preventiebeleid

✔De bescherming van verschillende voertuigen

✔ Uw voorraad en/of apparatuur beschermen

Aanrijdbeveiliging kolom op maat door Nolte

De entresol vloeren bij Nolte Mezzanine worden gemaakt van zogenoemde hoofd- en kinderbalken. Met behulp van bout- en moerverbindingen worden deze balken aan elkaar gekoppeld. Dankzij deze montage staat een mezzanine vloer volledig zelfstandig. Verdere verbinding met het huidige gebouw is niet nodig. Overige specificaties zijn onder andere:

✔ Vloerplaten van 38 mm dik met een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en een brandvertragende werking;

✔ Hoofdbalken met een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding;

✔ Hoog afwerkingsniveau;

✔ Eenvoudige montage;

✔ Levering in alle RAL-kleuren.

foto magazijn site 16-11-2021

Aanrijdbeveiliging op maat door Nolte Mezzanine

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een entresol in uw bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden en we brengen al uw wensen in kaart. Met onze kennis en ervaring realiseren we snel en eenvoudig de extra ruimte die u nodig heeft.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo

Veelgestelde vragen over aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging is cruciaal om schade aan kolommen, voertuigen en kostbare apparatuur te voorkomen. Het verhoogt het bewustzijn bij medewerkers en bevordert een doordacht preventiebeleid. Door potentiële botsingen te vermijden, worden niet alleen financiële verliezen en reparatiekosten geminimaliseerd, maar ook de bedrijfscontinuïteit en veiligheid gewaarborgd.

Aanrijdbeveiliging is een proactieve maatregel die zorgt voor een efficiënte werkomgeving en beschermt zowel de infrastructuur als het personeel. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en een oplossing op maat te vinden.

Ja, aanrijdbeveiliging is belangrijk en vaak verplicht in werkruimtes met heftrucks en transportmiddelen. Aanrijdbeveiliging van Nolte Mezzanine beschermt kolommen en voorkomt schade door botsingen met voertuigen. Het plaatsen ervan beperkt potentieel dure schade en verhoogt het bewustzijn van medewerkers. Er zijn verschillende typen aanrijdbeveiliging beschikbaar, zoals Type-K, Type-H en Type-A, geschikt voor diverse behoeften.

Het maatwerkontwerp past bij uw bedrijfspand en voertuigen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en een oplossing op maat te vinden.