- Trappen en bordessen - Nolte Mezzanine

Trappen en bordessen

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte Download onze brochure

Een trap of bordes in verschillende uitvoeringen

Onze trappen worden in Nederland en België standaard uitgevoerd onder een hoek van 45°. De hoek waaronder trappen worden geproduceerd is per land verschillend en wordt bepaald door de wetgeving en door de wensen van de klant. Wij kunnen trappen leveren in elke gewenste hoek, zo komen wij bijvoorbeeld genoeg trappen tegen met een hoek van 35° of 50°. De hoogte van een trap kan 1000MM tot maximaal 4200MM zijn. Wanneer een trap hoger moet zijn dan de maximale toelaatbare traphoogte dient er een bordes geplaatst te worden. Wij leveren 3 soorten bordessen, de kwartbordes, doorloopbordes en dubbelkwartbordes. Bij ons worden diverse onderdelen met de hand geproduceerd, waaronder de trapbomen en palletopzetplaatsen.

U bepaalt de kleur van uw trappen of bordes

Onze trappen en bordessen zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur. Hierdoor krijgt uw entresolvloer direct een andere uitstraling en is daarnaast ook nog eens beter beschermd. Trappen en bordessen worden standaard gepoedercoat in een van onze 4 standaard RAL-Kleuren maar tegen meerprijs is elke RAL-kleur beschikbaar. Wij zijn in staat om u voorzien van uitstekend advies over onze verschillende traptreden. Er zijn 3 soorten traptreden binnen het assortiment van Nolte Mezzanine, dit zijn de roostertrede, perfotrede en hardhoutentrede.

trappen
kwartsbordes trap
Roostertrede
houtentrap
dubbelkwartsbordes trap
perfotrede
etagevloersysteem
doorloopbordes trap
Hardhoutentrede

Iets anders in gedachten?Wij helpen u graag verder met uw wensen en behoefte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt gemakkelijk contact opnemen via: +31 (0) 229304040 of via sales@noltemezzanine.com

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo