- Werken bij Nolte - Nolte Mezzanine

Werken bij Nolte

Samen bouwen aan kwaliteit.

Bekijk alle vacatures

Jouw mogelijkheden

Werken aan uitdagende projecten met enthousiaste collega’s voor uiteenlopende Nederlandse en internationale klanten: dat is werken bij Nolte Mezzanine. Afwisselende functies met veel verantwoordelijkheden en uitdagingen zorgen voor een enthousiast team en een informele bedrijfscultuur. We denken met klanten mee, waar anderen stoppen.

Nolte Mezzanine in een internationale, toonaangevende staalconstructie fabrikant uit De Goorn (Noord-Holland). We ontwerpen, produceren en monteren bijzondere en complexe staalconstructies zoals entresolvloeren, balustrades en trappen  voor e-commercebedrijven door heel Europa. Bij ons krijg je de kans om je persoonlijk te ontwikkelen, te groeien en om bijscholing te volgen. Natuurlijk ontvang je bij Nolte Mezzanine een marktconform salaris, met goede aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Nolte_2_3

12

landen

30

collega's

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Omkijken naar elkaar

De sfeer bij Nolte Mezzanine is betrokken: teamwork staat centraal en we kijken naar elkaar om. Samen worden er écht mooie producten neergezet. Omdat we in teamverband werken, ben je afhankelijk van je collega’s. Dit zorgt voor een grote onderlinge betrokkenheid. Collega’s staan voor elkaar klaar. Onafhankelijk van de functies, hebben onze gedreven medewerkers allemaal een ding gemeen: liefde voor het vak.

Naoufel2

Naoufel

Engineer / Technisch Tekenaar

“Naast een prettige sfeer en leuke collega’s, biedt Nolte Mezzanine veel ruimte voor ambitie en ontwikkeling. Initiatieven worden ook altijd gewaardeerd.”

Pieter2

Pieter

Commercieel Directeur

“Werken bij Nolte doen we samen. Fijne sfeer zorgt voor plezier in je werk. Het succes? Een combinatie van juiste collega's, geluk én hard werken.”

Gerard2

Gerard

Medewerker magazijn

"Het leukste aan mijn werk is dat het zo afwisselend is. Daarnaast hebben we een gezellig en leuk team!"

Amanda4

Amanda

Finance & HR

“Nolte is een ambitieus bedrijf. Als medewerker krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Daarnaast is Nolte ook een flexibele werkgever die graag met je meedenkt. Het team van Nolte is leuk en divers.”

Ontdek alle vacatures

We zijn bij Nolte altijd op zoek naar de juiste betrokken mensen. We investeren graag in jouw kennis en kwaliteiten. Zie je er een uitdagende functie tussen staan? Maak ons dan enthousiast met je sollicitatie!

Werk voor bekende merken

Bij Nolte werken we voor verschillende grote internationale merken zoals ESA, H&M, Bol.com, Gall & Gall, G-Star Raw en Kruidvat. We hebben al meer dan twintig jaar ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van entresol vloeren.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo