- Draagarmstelling kopen? | Nolte Mezzanine

Draagarmstelling

Het is belangrijk om uw producten veilig en goed op te slaan voordat deze van uw fabriek of opslag naar uw klant gaan. U wilt zeker weten dat uw voorraad veilig is in uw magazijn. Zodat uw medewerkers geen plank, buis of product op het hoofd krijgen als zij langs of onderdoor lopen. Kies dan voor de draagarmstelling van Nolte Mezzanine.

Gemak van een draagarmstelling

Met een draagarmstelling zet u gemakkelijker materiaal van diverse omvang vast voor vervoer en/of opslag. Nolte Mezzanine biedt u verschillende standaard typen stellingen, ieder met een eigen draagvermogen. Zo hebben wij altijd een passend antwoord op uw vraag. Onze stellingen zijn geschikt voor:

  • Opslag van lang materiaal los of bundels
  • Opslag van lang materiaal: staf- en buismateriaal van staal, kunststof of hout
  • Opslag van plaatmateriaal: spaanplaten, hout, hardboard, meranti, gips- en staalplaten en
  • Diverse niet-standaard maten: onderdelen en producten met afwijkende maten en lengtes.

Elk type stelling bestaat uit goed afgewerkte standaard onderdelen. Bovendien heeft elk systeem een eigen variëteit aan accessoires. Elke gewenste hoogte, diepte, lengte of kleur is leverbaar. Deze stellingen kunnen enkel- en dubbelzijdig uitgevoerd zijn. Ook zijn kerstboomstellingen leverbaar waarbij de draagarmen onderin de stelling langer zijn dan bovenin. Doordat goederen in de hoogte kunnen worden opgeslagen, bespaart een onderneming oppervlakte door het gebruik van een draagarmstelling. In een magazijn kan bovendien vaak gebruikgemaakt worden van het Very Narrow Aisle (VNA)-systeem. De gangpaden tussen de stellingen zijn dan smaller dan gebruikelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Diverse typen stellingen

   • Parallelklem type CP, voor handmatige belading van langmateriaal
   • Type CB, voor mechanische belading van zware opslageenheden
   • Type CH, voor mechanische belading van zware goederen
   • Type CL, voor handmatige belading van langmateriaal en opslag.

Contact opnemen met Nolte Mezzanine

Bent u geïnteresseerd in de draagarmstelling en wilt u meer informatie over de diverse stellingen? Neem dan contact met ons op. Heeft u een vraag of opmerking voor onze adviseurs? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen. Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een draagstelling in uw magazijn? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Leave your comment