- Draagarmstelling kopen? | Nolte Mezzanine

Draagarmstelling

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte

Een draagarmstelling van Nolte

Het is ontzettend belangrijk om uw producten veilig en goed op te slaan voordat deze vanuit uw fabriek of opslag naar de klant gaan. U wilt natuurlijk zeker weten dat de voorraad veilig is in uw magazijn. Daarnaast is het ook van belang dat uw medewerkers geen plank, buis of producten op hun hoofd kunnen krijgen als ze er langs of onderdoor lopen. Kies daarom voor een draagarmstelling van Nolte Mezzanine

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Waarom een draagarmstelling?

Met een draagarmstelling zet u eenvoudiger materialen van diverse soorten omvang vast voor het vervoer en/of voor de opslag. Nolte Mezzanine biedt u verschillende standaard typen stellingen, ieder met een eigen draagvermogen. Zo hebben we altijd een passende oplossing voor uw vraag. Onze draagarmstelling is geschikt voor onder andere:

✔ De opslag van lang materiaal los of bundels;

✔ De opslag van lang materiaal: staf- en buismateriaal van staal, kunststof of hout;

✔ De opslag van plaatmateriaal: spaanplaten, hout, hardboard, meranti, gips- en staalplaten;

✔ Diverse niet-standaard maten: onderdelen en producten met afwijkende maten en lengtes.

Een draagarmstelling op maat

Elk type stelling bestaat uit goed afgewerkte standaard onderdelen. Bovendien heeft ieder systeem een eigen variëteit aan accessoires. Elke gewenste hoogte, diepte, lengte of kleur is leverbaar. Deze stellingen kunnen enkel- en dubbelzijdig uitgevoerd zijn. Ook zijn kerstboomstellingen leverbaar, waarbij de draagarmen onderin de stelling langer zijn dan bovenin.

 

De voordelen van draagarmstellingen

Omdat de goederen in de hoogte kunnen worden opgeslagen, bespaart u veel oppervlakte dankzij het gebruik van een draagarmstelling. In een magazijn kan bovendien vaak gebruik gemaakt worden van het Very Narrow Aisle (VNA)-systeem. De gangpaden tussen de stellingen zijn bij dit systeem smaller dan de gebruikelijke gangpaden. Neem daarvoor contact met ons op.

 

Type stellingen

✔ Parallelklem type CP: voor handmatige belading van langmateriaal;

✔ Type CB: voor mechanische belading van zware opslageenheden;

✔ Type CH: voor mechanische belading van zware goederen;

✔ Type CL: voor handmatige belading van langmateriaal en opslag.

 

Draagarmstelling op maat door Nolte Mezzanine

Bent u geïnteresseerd in de producten van Nolte Mezzanine of wilt u een draagarmstelling kopen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Heeft u vragen of opmerkingen voor onze adviseurs of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een draagarmstelling in uw magazijn? Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te helpen!

nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de afgelopen jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau.Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Entesol op maat door Nolte Mezzanine

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een entresol in uw bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden en we brengen al uw wensen in kaart. Met onze kennis en ervaring realiseren we snel en eenvoudig de extra ruimte die u nodig heeft.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo

Leave your comment