- Entresol vloeren voor uw bedrijfspand? Noltemezzanine.nl

Entresol vloer voor uw bedrijfspand

Zoekt u een slimme en betaalbare oplossing voor uw kantoor of bedrijfspand? Met een entresol van Nolte creëert u gemakkelijk extra oppervlakte en werkbare ruimte. Benut uw ruimte optimaal zonder ingrijpende verbouwing uit te voeren met een zelfdragende entresol. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat de entresol aan al uw eisen voldoet.

Entresol betekenis

Een entresol is een zelfdragende tussenvloer. Het woord entresol komt uit het Frans en is een samenstelling van de woorden ‘entre’ (tussen) en ‘sol’ (vloer). Een entresolvloer wordt ook wel eens aangeduid als mezzanine of tussenverdieping. Een entresol biedt de mogelijkheid om zonder constructieve ingrepen extra oppervlakte te creëren tussen twee verdiepingsvloeren. Dit maakt de zelfdragende constructie dan ook een goede oplossing voor bedrijfspanden met hoge plafonds. Wilt u snel, betaalbaar en makkelijk meer ruimte creëren? Dan biedt een entresol van Nolte uitkomst.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug

Het voordeel van een entresolvloer

Het grote voordeel van een entresol is dat de tussenvloer niet tornt aan vaste bouwconstructies en daarom gemakkelijk toe te voegen is in iedere ruimte. Zo kunnen we een constructie maken die aansluit op uw huidige bedrijfspand, waarbij enkel de plaatsing van de entresol op locatie zal gebeuren. U heeft geen last van grondige verbouwingen en u hoeft ook niet van pand te verhuizen om meer oppervlakte te verkrijgen. Daarnaast zijn onze entresolvloeren allemaal naar wens samen te stellen. Afhankelijk van het doel en gebruik van uw entresol, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om trappen, leunwerken of randbescherming toe te voegen. We brengen uw wensen in kaart en maken een entresol volledig op maat en aangepast naar uw eisen. Zo is een entresolvloer ook uitermate geschikt voor uw kantoorruimte.

Duurzaamheid van entresolvloeren

De entresolvloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak, we zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al gauw:

  • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal
  • Tot 11% kop kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot
  • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een entresol niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een entresol van Nolte dus niet gelijk aan een veel hogere rekening.

Technische specificaties

Onze entresolvloeren worden gemaakt van zogenoemde hoofd- en kinderbalken. Met behulp van bout- en moerverbindingen worden deze aan elkaar gekoppeld. Dankzij deze montage staat een entresolvloer volledig zelfstandig en is verdere verbinding met de huidige bouw niet nodig. Overige specificaties van onze entresolvloeren zijn o.a.:

  • Vloerplaten van 38 mm dik en een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en brandvertragende werking
  • Hoofdbalken met een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Eenvoudige montage
  • Levering in alle RAL-kleuren

Uitstekende kwaliteit en gedegen ervaring

Wij zijn al jarenlang een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame entresolvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de loop der jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau. Bovendien blijven we innoveren. We zoeken naar nieuwe manieren om onze klanten te voorzien van slimme oplossingen die ze de mogelijkheid biedt het maximale rendement te behalen met hun bedrijfspand. Dit betekent dat we kijken naar kwaliteit, duurzaamheid en meerwaarde voor u.

Entresol op maat

Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de entresol bij u op locatie plaatsen zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een entresol in uw bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen al uw wensen in kaart. Met onze kennis en ervaring realiseren we snel en eenvoudig de extra ruimte die u nodig heeft.

Zullen we u terugbellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Door uw telefoonnummer hiernaast in te vullen gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Onze adviseurs beantwoorden uw vraag graag. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.