- Spaanplaten als vloer op uw mezzanine - Nolte Mezzanine

Spaanplaat

Optimaliseer uw ruimte met spaanplaat als vloerafwerking

Vrijblijvende offerte

Hoogwaardige spaanplaten van Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine heeft voor entresolvloeren een hoge-densiteitsspaanplaat ontwikkeld. Onze U7 38mm spaanplaat met sterk verlijmde deklagen en verdichte kern voldoet ruimschoots aan de P6-norm. Dankzij de verbeterde sterkte-eigenschappen kunnen onze spaanplaten grotere afstanden tussen steunbalken overbruggen, waardoor kostenefficiënte plaatsing van entresolvloeren mogelijk is.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Kies voor betrouwbare en robuuste vloeren

Vertrouw op de kwaliteit van Nolte Mezzanine spaanplaten voor betrouwbare en robuuste vloeren. Onze CE-gecertificeerde U7-platen bieden een solide basis en overtreffen de technische sterkte- en stijfheidsvereisten van de P6-norm. Met onze spaanplaten kunt u rekenen op een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor uw vloerafwerking.

Een goed alternatief op uitbouw

Het grote voordeel van een systeemvloer is dat de tussenvloer niet tornt aan vaste bouwconstructies. Daarom is entresol gemakkelijk toe te voegen in iedere ruimte. Zo kunnen we een constructie maken die aansluit op uw huidige bedrijfspand, waarbij alleen de plaatsing van de systeemvloer op locatie zal gebeuren. U heeft geen last van grondige verbouwingen en u hoeft ook niet van pand te verhuizen om meer oppervlakte te verkrijgen.

De voordelen van spaanplaat van vloerafwerking

Spaanplaat biedt diverse voordelen voor een efficiënte en functionele vloerafwerking:

  • Veelzijdigheid: spaanplaat kan worden gebruikt voor diverse toepassingen en is geschikt voor verschillende sectoren.
  • Robuuste constructie: onze spaanplaten voldoen aan hoge normen en bieden een sterke en duurzame vloerconstructie.
  • Grotere overspanning: dankzij de technische eigenschappen van onze spaanplaten kunnen grotere afstanden tussen steunbalken worden overbrugd.
  • Flexibiliteit in afwerking: spaanplaat kan worden afgewerkt met verschillende materialen zoals vloerbedekking, PVC, vinyl, tapijt, coating of metaalplaat.
  • Kostenefficiëntie: onze spaanplaten bieden een kostenefficiënte oplossing voor vloerafwerking en kunnen op maat worden geleverd.

Diverse afwerkingsopties voor Nolte spaanplaten

Nolte Mezzanine biedt diverse afwerkingsopties voor spaanplaten. Onze naturel spaanplaten hebben een dikte van 38mm U7, waarbij de bovenlaag onveredeld is en verschillende afwerkingen mogelijk maakt, zoals dunne vloerbedekking, PVC, vinyl, tapijt, coating of metaalplaat. De onderzijde is voorzien van een UV-uitgeharde, witte laklaag voor hogere lichtwaarden en een professionele afwerking onder de vloer. Daarnaast hebben we Nolte Deluxe spaanplaten met een slijtvaste melamine-afwerking, een slipwaarde van R10 en een brandreactieklasse Cfl-s1. Ook bieden we spaanplaten met een speciale vloercoating in verschillende kleuren, geschikt voor professionele afwerking en hogere lichtwaarden, met een brandreactieklasse Cfl-s1.

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

  • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
  • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
  • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

Advies en installatie door onze experts

Onze vakkundige experts staan voor u klaar, van het eerste advies tot de professionele installatie van onze unieke spaanplaten. Wij streven naar het leveren van hoogwaardige resultaten die uw ruimte laten stralen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een sprankelend advies op maat en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze spaanplaten.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de afgelopen jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau.Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo