- Entresolvloeren voor magazijninrichting - Nolte Mezzanine

Entresolvoer voor uw bedrijfsruimte

Optimaliseer uw ruimte met een entresolvloer voor uw magazijninrichting

Vrijblijvende offerte

Maximaliseer uw magazijnruimte met veelzijdige entresolvloeren

Bent u op zoek naar een efficiënte oplossing om meer ruimte te creëren in uw magazijn? Onze entresolvloeren bieden de ideale oplossing! Deze zelfdragende staalconstructies kunnen worden gebruikt om extra verdiepingen te creëren, waardoor u uw magazijnruimte optimaal kunt benutten. Of u nu behoefte heeft aan extra opslagruimte of meer magazijnruimte voor specifieke toepassingen zoals palletstellingen, inrijstellingen, legbordstellingen, bandenstellingen, breedvakstellingen, magazijnbakken of gaaswanden, onze entresolvloeren kunnen aan al uw behoeften voldoen. Met onze op maat gemaakte entresolvloeren kunt u zonder verbouwing of verhuizing een extra verdieping creëren in uw magazijn.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Kies voor betrouwbare en duurzame entresolvloeren

Creëer meer ruimte in uw magazijn met onze entresolvloeren. Onze op maat gemaakte vloersystemen bieden diverse voordelen. Palletstellingen zorgen voor georganiseerde opslag en maximale capaciteit. Inrijstellingen besparen tijd en verhogen de doorvoersnelheid. Legbordstellingen bieden snelle toegang tot verschillende producten. Bandenstellingen besparen ruimte en verlengen de levensduur van banden. Breedvakstellingen en magazijnbakken zorgen voor gestructureerde opslag van zware, volumineuze goederen en kleine onderdelen. Gaaswanden bieden veiligheid en zichtbaarheid. Onze entresolvloeren creëren een extra verdieping zonder verbouwing of verhuizing, waardoor uw opslagcapaciteit groeit.

Ontdek de voordelen van onze spaanplaten voor magazijninrichting

Onze spaanplaten bieden diverse voordelen voor een efficiënte en functionele magazijninrichting:

  • Veelzijdigheid: onze spaanplaten kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen en zijn geschikt voor verschillende sectoren, waaronder magazijnen, warenhuizen, sportscholen en showrooms.
  • Robuuste constructie: met onze spaanplaten kunt u rekenen op sterke en duurzame vloerconstructies die bestand zijn tegen zware belastingen in uw magazijn.
  • Grotere overspanning: dankzij de technische eigenschappen van onze spaanplaten kunnen we grote afstanden tussen steunbalken overbruggen, waardoor uw magazijnruimte optimaal wordt benut.
  • Flexibiliteit in afwerking: onze spaanplaten kunnen worden afgewerkt met verschillende materialen, zoals vloerbedekking, PVC, vinyl, tapijt, coating of metaalplaat, zodat u de vloerafwerking kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.
  • Kostenefficiëntie: onze spaanplaten bieden een kostenefficiënte oplossing voor uw magazijninrichting en kunnen op maat worden geleverd voor een perfecte pasvorm in uw ruimte.

Maatwerkopties voor uw bedrijf

Nolte Mezzanine biedt op maat gemaakte magazijninrichting die perfect aansluit op de behoeften van uw bedrijf. Met onze expertise en ervaring ontwerpen en realiseren wij magazijninrichtingen die volledig op maat zijn gemaakt. Of u nu een groot distributiecentrum beheert of een kleinere opslagruimte heeft, wij hebben de oplossing voor u. Dankzij de vele soorten mogelijkheden en configuraties die wij bieden, kunnen wij een magazijninrichting creëren die perfect aansluit op uw specifieke eisen en ruimte. Of het nu gaat om palletstellingen, legbordstellingen, inrijstellingen of andere opslagsystemen, wij zorgen ervoor dat uw magazijn optimaal wordt benut en uw bedrijfsprocessen efficiënt verlopen.

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

  • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
  • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
  • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

Advies en installatie door onze experts

Onze vakkundige experts staan voor u klaar om u te adviseren en de installatie van uw entresolvloeren in uw magazijn te verzorgen. Van het eerste advies tot de professionele installatie zorgen wij voor hoogwaardige resultaten die uw magazijnruimte laten stralen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze entresolvloeren voor uw magazijninrichting.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de afgelopen jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau.Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo