- Entresolvloeren voor magazijninrichting - Nolte Mezzanine

Dé specialist op het gebied van entresolvloeren

Optimaal ruimte benutten

Bent u op zoek naar meer ruimte in uw bedrijfspand? Dan bieden entresolvloeren de oplossing! Deze zelfdragende staalconstructie wordt ingezet om een extra verdieping te creëren in bedrijfspand. Door deze toepassing zijn entresolvloeren geschikt voor extra ruimte, voor bijvoorbeeld opslag of voor meer magazijnruimte. De vloeren kunnen gebruikt worden in elke branche, zoals voor de inrichting van warenhuizen, sportscholen of voor showrooms. Door de vele mogelijkheden en toepassingen, leveren wij de entresolvloeren op maat. Hierdoor kan er in elke ruimte een extra verdieping worden gecreëerd, zonder dat er een verbouwing of een verhuizing nodig is.

Jarenlange ervaring

Energiebesparend

Tot 2500kg per m2 draagvermogen

Wie zijn wij?

Nolte Mezzanine gevestigd in De Goorn (Nederland) ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren (ook entresol vloer, tussenverdieping, etagevloer, of systeemvloer genoemd). Heeft u een gebrek aan ruimte? Wij maken het mogelijk om uw oppervlakte te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen. Wij hebben het proces van persoonlijk advies tot en met professionele oplevering geheel in eigen beheer, Nolte Mezzanine zorgt voor uw gewenste Mezzanine vloer. De corebusiness van Nolte Mezzanine is gericht op de ontwikkeling en productie van Mezzanine vloeren. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor u? Vul hieronder het contactformulier in.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Interesse in de mogelijkheden van entresolvloeren? Stel hieronder uw vraag en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.