- Optimaliseer uw ruimte met een etagevloer - Nolte Mezzanine

Etagevloer

Optimaliseer uw ruimte met een etagevloer van Nolte

Vrijblijvende offerte

Efficiënt ruimtegebruik met een etagevloer

Heeft u behoefte aan extra ruimte in uw bedrijfsruimte, maar wilt u geen grote verbouwingen uitvoeren of verhuizen? Dan biedt een etagevloer van Nolte Mezzanine de ideale oplossing. Met onze stalen verdiepingsvloeren creëert u extra etages in uw magazijn, werkplaats, kantoor, warenhuis of sportschool. Onze zelfdragende constructies maken het mogelijk om het maximale rendement te halen uit uw beschikbare vierkante meters. Of u nu zware belastingen of grote overspanningen nodig heeft, met ons unieke systeem is bijna alles mogelijk.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Een etagevloer biedt oplossingen voor ieder bedrijf

Het plaatsen van een verdiepingsvloer biedt diverse voordelen. Allereerst is het een eenvoudige en snelle oplossing die weinig overlast veroorzaakt. Bovendien zijn onze vloeren gemakkelijk uit te breiden of aan te passen naar uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een trap of andere aanvullende elementen zoals leuningwerk, palletopzetplaatsen, randafwerking en kolombescherming.

Daarnaast bieden onze verdiepingsvloeren flexibiliteit in geval van verhuizing of verplaatsing. Ze zijn namelijk eenvoudig demonteerbaar, waardoor u uw investering kunt meenemen naar een nieuwe locatie. Onze vloeren zorgen ervoor dat u uw bedrijfsruimte optimaal benut, zelfs in de hoogte, door het toevoegen van extra etages.

Bij Nolte Mezzanine streven we naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De totale kosten van een verdiepingsvloer zijn over het algemeen lager dan die van een verbouwing of verhuizing. Bovendien heeft u met een verdiepingsvloer een snelle terugverdientijd.

Ontdek de voordelen van een etagevloer

Onze spaanplaten bieden diverse voordelen voor een efficiënte en functionele magazijninrichting:

 • Uitbreidbaarheid: u kunt de vloer gemakkelijk uitbreiden naar gelang uw behoeften.
 • Snel extra ruimte: met een verdiepingsvloer creëert u snel extra ruimte zonder grote ingrepen.
 • Efficiënte benutting van de hoogte: dankzij de extra etages benut u de hoogte van uw bedrijfsruimte optimaal.

Eigenschappen van onze verdiepingsvloeren

Energiebesparing

Onze systemen zijn flexibel en kunnen een draagvermogen van 300 tot 2500 kilogram per vierkante meter aan. Hierdoor zijn grote overspanningen tot wel 12 meter haalbaar. Door gebruik te maken van koudgewalste profielen bieden onze vloeren ook technische mogelijkheden, zoals HEXA-gaten voor doorvoer van verlichting en sprinklers zonder hoogteverlies. Dit zorgt voor een efficiënt gebruik van uw ruimte en kan leiden tot kostenbesparingen tot wel 11% door het gebruik van de constructie als kabelgoot. Daarnaast kunt u tot 17% besparen op schadeposten door de bescherming van verlichting en sprinklers, en tot 43% minder verlichting nodig hebben dankzij het weerkaatste licht.

CE-keurmerk

Wanneer u kiest voor onze verdiepingsvloeren, bent u verzekerd van een CE-keurmerk dat is afgegeven door de TÜV. Hiermee voldoen onze vloeren aan de geldende Europese normen en richtlijnen. Bovendien zijn onze verdiepingsvloeren leverbaar in diverse vormen en afmetingen, zodat ze volledig naar uw wensen geproduceerd kunnen worden.

Gebruikte verdiepingsvloeren

Als u kosten wilt besparen, kunt u ook kiezen voor gebruikte verdiepingsvloeren. Deze vloeren bestaan uit materialen van gerenommeerde Europese producenten en bieden nog steeds de garantie van topkwaliteit. Voordat we de vloeren aanbieden, onderwerpen we ze aan een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat ze aan onze hoge standaarden voldoen. Bovendien leveren we direct uit voorraad, wat resulteert in een snelle levertijd. Dankzij ons uitgebreide assortiment zijn we altijd in staat om een vloer te bieden die aan uw wensen voldoet.

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

 • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
 • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
 • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

Technische specificaties

Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa worden onze verdiepingsvloeren toegepast in bedrijfsruimten en magazijnen. Onze vloeren worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het monteren van een verdiepingsvloer kunt u met een gerust hart overlaten aan onze gespecialiseerde vakmensen. Enkele technische specificaties van onze vloeren zijn:

 • Vloerplaten van 38 mm dik met een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en een brandvertragende werking.
 • Hoog afwerkingsniveau voor een professionele uitstraling.
 • Hoofdbalken voorzien van een gatenpatroon voor bekabeling, perslucht- en sprinklerleidingen, waardoor een efficiënte en georganiseerde installatie mogelijk is.
 • Eenvoudige montage van de verdiepingsvloer.
 • Levering in alle RAL-kleuren, zodat de vloer naadloos aansluit bij uw bedrijfsstijl.
foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Kosten van een verdiepingsvloer

De kosten van een verdiepingsvloer worden beïnvloed door verschillende factoren. De keuze van het materiaal speelt hierbij een rol, aangezien elke materiaalsoort een andere prijs heeft. Bij Nolte Mezzanine berekenen we de totale kosten van de vloer volledig door en zorgen we ervoor dat deze voldoet aan alle vereiste veiligheidseisen. We streven naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij we rekening houden met het draagvermogen en de kolomafstanden van de vloer. Grotere kolomafstanden vereisen zwaardere profielen, wat invloed kan hebben op de prijs.

Maatwerk verdiepingsvloeren door Nolte Mezzanine

Bij Nolte Mezzanine ontwerpen, produceren en monteren we verdiepingsvloeren op maat. Onze eigen R&D-afdeling zorgt ervoor dat de vloeren volledig aan uw specifieke wensen voldoen. Als u meer informatie wilt over onze verdiepingsvloeren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossing voor uw bedrijfsruimte.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. We hebben al vele vloeren geplaatst in diverse sectoren en helpen u graag verder met uw specifieke behoeften. Als u vragen heeft over onze werkwijze, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Ons team staat klaar om u te assisteren en u te voorzien van de nodige informatie.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo