- FAQ - lees alle antwoorden - Nolte Mezzanine

Meest gestelde vragen

Wanneer u overweegt een Mezzanine vloer aan te aanschaffen komt hier veel bij kijken. Wij begrijpen dat dit ook veel vragen met zich mee brengt. Om u alvast wat antwoorden te geven op enkele vragen hebben wij onze eigen FAQ (Frequently asked questions) opgesteld. Wij hopen u verder te helpen met de vragen die u heeft.

Wat is een Mezzanine vloer?

Met een Mezzanine- of tussenvloer vermenigvuldigt u snel, kostenefficiënt en eenvoudig het aantal vierkante meters vloeroppervlak. De Mezzanine vloeren van Nolte Mezzanine zijn volledig naar uw wensen in te richten. Deze Mezzanine vloeren kunnen benut worden voor bijvoorbeeld opslag, distributiecentrums, showroom- en kantoorruimte of zelfs als fitnessruimte. Zo kunt u zonder ingrijpende verbouwing het aantal vierkante meters in uw bedrijfsruimte eenvoudige vergroten.

Hoelang duurt een offerte aanvraag?

Een offerte aanvraag duurt gemiddeld tussen de 3 en 5 werkdagen afhankelijk van de complexiteit van het project. 

Wat is het maximale draagvermogen van een Mezzanine vloer?

De minimale draagkracht van een Mezzanine vloer is 250 kilogram per vierkante meter tot zelfs 2.000 kilogram per vierkante meter. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.  

Wat is de levertijd van een Mezzanine vloer?

Onze vloeren zijn leverbaar in diverse afwerkingen met een levertijd van 5 tot 7 weken.

Wat kost een Mezzanine vloer?

De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het project en het draagvermogen. Hoe hoger het draagvermogen hoe meer materiaal er moet worden toegepast. De prijs van onze Mezzanine vloeren liggen gemiddeld tussen de 50 tot de 150 euro per vierkante meter.  

Dient een Mezzanine vloer gekeurd te worden?

De keuring van een Mezzanine vloer is wettelijk verplicht. Bij de oplevering van de Mezzanine vloer wordt door de keurmeester een nul-keuring uitgevoerd. Een keer in de 12 maanden komt de keuringsmeester bij u langs om uw Mezzanine vloer te controleren (periodieke keuring). Hij controleert de huidige configuratie met de afgegeven belastingen en controleert hij op schades. Echter blijft u zelf verantwoordelijk van het veilig gebruik van de Mezzanine vloer, en zult u de voorschriften kenbaar moeten maken bij uw personeel. 

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
T: +31 (0)229-304040
E: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren door heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

FAQ

U heeft een vraag maar deze staat niet op de website. Stel je vraag door onderstaand formulier in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.