- Inrichting werkplaats | Magazijninrichting.nl

werkplaatsinrichting

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte

Werkplaatsinrichting is zeer bepalend voor de beschikbare ruimte die het u oplevert. Nolte Mezzanine biedt diverse mogelijkheden voor een zeer efficiënte indeling van uw ruimte. Onze ruimtebesparende werkplaatsinrichting oplossingen zorgen soms zelf voor een verdubbeling van de beschikbare ruimte. Onze experts vertellen u graag alles over een efficiënte werkplaatsinrichting en ze adviseren u graag over de beste oplossing voor opslagproblematiek.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

De mogelijkheden voor het inrichten van de werkplaats

Nolte Mezzanine biedt oplossingen op maat voor elke branche. Zo zijn bijvoorbeeld onze bandenstellingen perfect voor garagebedrijven. Zij zoeken vaak naar stevige en systematische stellingen. Onze gaaswanden kunnen worden toegepast voor diverse doeleinden zoals machine afscheidingen, omheiningen, inbraakvrije ruimten, robot hekwerken, enzovoorts. Zoekt u een handige oplossing voor het opslaan van grotere losse volumes in licht- en normaal gewicht. Dan zijn onze breedvakstellingen zeer geschikt voor uw onderneming voor de werkplaatsinrichting. Nolte Mezzanine biedt nog veel meer andere soorten werkplaats inrichting aan.

Een werkplaats inrichten: de service van Nolte

Bij Nolte Mezzanine vinden we het belangrijk dat iedere ondernemer in elke branche van zijn of haar opslagprobleem afgeholpen kan worden. Daarom zijn al onze werkplaatsinrichting oplossingen dan ook zeer divers en uiteenlopend. De specialisten van Nolte Mezzanine werken nauw samen. Hierdoor kunnen wij voor u de beste oplossing bieden. Onze kernwaarden zijn dan ook:

✔ Service;

✔ Kwaliteit;

✔ Innovatie;

✔ Efficiëntie.

De eigenschappen van entresol

Een entresol vloer bestaat niet alleen uit de vloer van een tussenverdieping, maar ook uit de rest van de constructie. De mezzanine vloeren zijn naar wens samen te stellen. Afhankelijk van het doel en gebruik van uw entresol, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om trappen, leunwerken of randbescherming toe te voegen. We brengen uw wensen in kaart en maken een entresol volledig op maat en aangepast naar uw eisen. Denk aan een trap, hekwerk of leuning. U stelt dit naar uw eigen wens samen, mits het al niet verplicht is in verband met de veiligheid. Zo is een entresol vloer ook uitermate geschikt voor uw kantoorruimte.

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

  • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
  • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
  • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

Technische specificaties van entresol

De entresol vloeren bij Nolte Mezzanine worden gemaakt van zogenoemde hoofd- en kinderbalken. Met behulp van bout- en moerverbindingen worden deze balken aan elkaar gekoppeld. Dankzij deze montage staat een mezzanine vloer volledig zelfstandig. Verdere verbinding met het huidige gebouw is niet nodig. Overige specificaties zijn onder andere:

✔ Vloerplaten van 38 mm dik met een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en een brandvertragende werking;

✔ Hoofdbalken met een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding;

✔ Hoog afwerkingsniveau;

✔ Eenvoudige montage;

✔ Levering in alle RAL-kleuren.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de afgelopen jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau.Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Entesol op maat door Nolte Mezzanine

Meer informatie over werkplaats inrichting

Bent u benieuwd wat we bij Nolte Mezzanine voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om <a href="https://www.noltemezzanine.nl/contact/">contact</a> met ons op te nemen. Daarnaast kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. We adviseren u graag over de werkplaatsinrichting die we voor u kunnen realiseren. Ook kunt u direct onze <a href="https://www.nolteopslagsystemen.nl/magazijninrichting/wp-content/uploads/sites/9/2015/07/Nolte-Etagevloeren-Flyer.pdf">gratis brochure</a> downloaden met handige informatie over onze verschillende systemen. Laat u met uw inrichting van de werkplaats een handje helpen door onze experts!

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo

Leave your comment