- Bandenstelling - Nolte Mezzanine

Bandenstelling: efficiënte opslagoplossingen voor uw banden

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte

Als u op zoek bent naar een georganiseerde en veilige manier om uw banden op te slaan, biedt een bandenstelling de ideale oplossing. Bij Nolte Mezzanine begrijpen we het belang van een efficiënte opslag van banden en daarom bieden we hoogwaardige bandenstellingen die speciaal zijn ontworpen om aan uw opslagbehoeften te voldoen.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Waarom kiezen voor een bandenstelling?

Een bandenstelling is een speciaal ontworpen opslagsysteem dat ervoor zorgt dat uw banden veilig en overzichtelijk kunnen worden opgeslagen. Met een bandenstelling kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten en een georganiseerde opslagomgeving creëren. Dit maakt het gemakkelijk om banden te vinden en te selecteren wanneer dat nodig is, wat resulteert in een efficiëntere werkwijze in uw garage, bandenwinkel of opslagfaciliteit.

De voordelen van een bandenstelling van Nolte:

  • Op maat gemaakt: Onze bandenstellingen worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten op uw specifieke opslagbehoeften. We houden rekening met het aantal banden dat u wilt opslaan, de beschikbare ruimte en andere specifieke vereisten.
  • Maximale ruimtebenutting: Onze bandenstellingen zijn ontworpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. U kunt meerdere lagen banden veilig en efficiënt opslaan, waardoor u kostbare vloeroppervlakte bespaart.
  • Veiligheid: Onze bandenstellingen zijn ontworpen met veiligheid als prioriteit. Ze zorgen ervoor dat de banden stevig en stabiel worden opgeslagen, waardoor het risico op beschadiging wordt geminimaliseerd.
  • Gemakkelijke toegang: De open structuur van de bandenstelling maakt het eenvoudig om de banden te zien en te bereiken. Dit bespaart tijd en moeite bij het vinden en selecteren van de juiste banden.

Maatwerk bandenstelling voor uw bedrijf

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke opslagvereisten heeft als het gaat om banden. Daarom bieden wij maatwerk bandenstellingen aan die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Onze ervaren ontwerpers werken nauw met u samen om de ideale indeling en configuratie van de bandenstellingen te creëren. Of u nu grote hoeveelheden banden opslaat of een beperkte ruimte heeft, wij zorgen ervoor dat uw bandenstelling optimaal presteert. Zo kunt u met een gerust haar een bandenstelling kopen waar u nog lang van kunt genieten.

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

  • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
  • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
  • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd

Bij Nolte Mezzanine staat kwaliteit en veiligheid voorop. Onze bandenstellingen worden zorgvuldig ontworpen en geproduceerd, voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn betrouwbaar en stabiel. U kunt erop vertrouwen dat uw banden veilig worden opgeslagen in onze bandenstellingen, die zijn uitgerust met alle benodigde veiligheidsvoorzieningen.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Professionele montage door experts

Onze ervaren montageteams zorgen voor een vakkundige installatie van uw bandenstellingen. Zij zorgen ervoor dat de stellingen stevig en stabiel worden gemonteerd, volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. Na de installatie bieden wij ook uitgebreide ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat uw bandenstellingen optimaal blijven presteren.

Neem contact op voor een oplossing op maat

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bandenstellingen voor uw opslagruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te adviseren en een oplossing op maat te bieden die voldoet aan uw specifieke behoeften. Bij Nolte Mezzanine streven we ernaar om uw opslagefficiëntie te optimaliseren en u te voorzien van hoogwaardige opslagsystemen die uw bedrijfsprocessen verbeteren.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo