- Breedvakstelling - Nolte Mezzanine

Breedvakstelling

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte

Breedvakstelling op maat voor uw magazijn

Als u op zoek bent naar een efficiënte opslagoplossing voor uw magazijn, dan is een breedvakstelling de ideale keuze. Bij Nolte Mezzanine bieden wij hoogwaardige stellingen die zijn ontworpen om aan al uw opslagbehoeften te voldoen. Met een breedvakstelling kunt u uw magazijnruimte optimaal benutten en zorgen voor een georganiseerde en overzichtelijke opslag van goederen.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Wat is een breedvakstelling?

Een breedvakstelling is een robuust en flexibel opslagsysteem dat speciaal is ontworpen voor de opslag van middelzware tot zware goederen. Het bestaat uit stalen staanders, liggers en legborden, die samen een stevig en stabiel frame vormen. De legborden zijn verstelbaar in hoogte, waardoor u de indeling van de stelling kunt aanpassen aan de afmetingen van uw goederen.

De voordelen van een breedvakstelling van Nolte:

  • Optimale ruimtebenutting: de stellingen maken gebruik van de volledige hoogte van uw magazijn, waardoor u de beschikbare ruimte optimaal benut. Hierdoor kunt u meer goederen opslaan zonder de noodzaak van een uitbreiding van uw magazijn.
  • Op maat gemaakt: de breedvakstellingen worden op maat ontworpen, gemaakt en opgebouwd. Zo heeft u altijd de ideale oplossing.
  • Overzichtelijkheid: een breedvakstelling zorgt voor een overzichtelijke opslag van uw goederen. U kunt de goederen gemakkelijk organiseren op de legborden, waardoor u snel kunt vinden wat u zoekt en uw magazijn efficiënt kunt beheren.
  • Duurzaamheid: breedvakstellingen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen zware belastingen en bieden een betrouwbare opslagoplossing voor uw goederen.

Toepassingen van een breedvakstelling

Een breedvakstelling is geschikt voor een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën. Enkele veelvoorkomende toepassingen zijn:

  • Magazijnen: de stellingen zijn ideaal voor de opslag van diverse goederen in magazijnen, zoals dozen, containers, gereedschappen en bulkgoederen. Ze bieden een efficiënte opslagoplossing voor zowel kleine als grote items.
  • Werkplaatsen: in werkplaatsen kunnen breedvakstellingen worden gebruikt om materialen, onderdelen en gereedschappen georganiseerd op te slaan. Dit zorgt voor een opgeruimde en veilige werkomgeving.
  • Winkels: de stellingen kunnen ook worden gebruikt in winkels om producten te tonen en op voorraad te houden. Ze bieden een aantrekkelijke en geordende presentatie van producten, waardoor klanten gemakkelijk kunnen bladeren en kiezen.

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

  • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
  • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
  • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

nolte-entresolvloer

Montage door ervaren professionals

Met meer dan 20 jaar ervaring als betrouwbare leverancier van hoogwaardige en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa, hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd. Onze vakkundige professionals beschikken over de kennis en ervaring om u een service van het hoogste niveau te bieden. Indien u momenteel ruimtegebrek ervaart in uw bedrijfspand of magazijn, of als u plannen heeft om uit te breiden, kunnen wij u de juiste oplossing bieden met een breedvakstelling. Hiermee kunt u snel, eenvoudig en betaalbaar extra vloeroppervlakte creëren en optimaal gebruikmaken van uw beschikbare ruimte. Bovendien kunt u vertrouwen op onze installatieservice, waarbij onze deskundige medewerkers de systeemvloer op locatie komen plaatsen, zodat u verzekerd bent van maximale veiligheid.

Maatwerk breedvakstellingen

Bij Nolte Mezzanine begrijpen we dat elk magazijn unieke eisen heeft. Daarom bieden wij maatwerk stellingen die volledig aan uw wensen kunnen worden aangepast. Onze experts kunnen u adviseren over de ideale oplossing voor uw magazijninrichting, rekening houdend met uw beschikbare ruimte, goederen en operationele behoeften. Of u nu een standaardafmeting of een complexere configuratie nodig heeft, wij leveren op maat gemaakte breedvakstellingen die aan uw specifieke vereisten voldoen.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo