- Gaaswanden om uw mezzanine af te maken - Nolte Mezzanine

Gaaswanden

Flexibele en veelzijdige gaaswanden voor optimale indeling van uw ruimte

Vrijblijvende offerte

Optimaliseer uw ruimte met gaaswanden

Gaaswanden bieden een veelzijdige oplossing voor het efficiënt indelen van uw ruimte. Of u nu behoefte heeft aan een scheidingswand, opslagruimte of een veilige omgeving, gaaswanden bieden de flexibiliteit en functionaliteit die u nodig heeft. Bij Nolte Mezzanine leveren we maatwerk gaaswanden die perfect passen bij uw specifieke behoeften.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Creëer een veilige en overzichtelijke omgeving

Met gaaswanden kunt u een veilige en overzichtelijke werkomgeving creëren. Het open ontwerp van de wanden zorgt voor maximale zichtbaarheid en luchtcirculatie, terwijl het toch de benodigde scheiding en bescherming biedt. Deze wanden zijn ideaal voor magazijnen, productiehallen, winkels en andere commerciële ruimtes waar veiligheid en efficiëntie van groot belang zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van gaaswanden voor uw ruimte.

De voordelen van gaaswanden

Gaaswanden bieden talloze voordelen voor het efficiënt indelen van uw ruimte:

  • Flexibele indeling: met gaaswanden kunt u uw ruimte op een flexibele manier indelen en zones creëren die passen bij uw specifieke behoeften.
  • Optimale zichtbaarheid: het open gaasontwerp van de wanden zorgt voor een maximale zichtbaarheid, waardoor u overzicht kunt houden en gemakkelijk toezicht kunt houden op uw ruimte.
  • Veiligheid en beveiliging: gaaswanden bieden een veilige omgeving door het creëren van fysieke barrières zonder het zicht te belemmeren. Ze zorgen voor bescherming van goederen en werknemers.
  • Luchtcirculatie: door het open ontwerp van gaaswanden wordt de luchtcirculatie in uw ruimte bevorderd, wat bijdraagt aan een gezonde en comfortabele werkomgeving.
  • Snelle en gemakkelijke installatie: gaaswanden zijn eenvoudig te monteren en aan te passen aan uw specifieke ruimtevereisten. Ze kunnen ook gemakkelijk worden gedemonteerd en verplaatst indien nodig.

Maatwerkoplossingen voor gaaswanden

Bij Nolte Mezzanine bieden we maatwerkoplossingen voor gaaswanden die perfect aansluiten bij uw ruimte en behoeften. Onze specialisten staan klaar om uw ruimte grondig te analyseren en advies te geven over de meest geschikte gaaswandoplossing. We bieden een breed scala aan ontwerpen, afmetingen en afwerkingen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

  • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
  • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
  • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

Advies en installatie door onze experts

De entresol vloeren bij Nolte Mezzanine worden gemaakt van zogenoemde hoofd- en kinderbalken. Met behulp van bout- en moerverbindingen worden deze balken aan elkaar gekoppeld. Dankzij deze montage staat een mezzanine vloer volledig zelfstandig. Verdere verbinding met het huidige gebouw is niet nodig. Overige specificaties zijn onder andere:

✔ Vloerplaten van 38 mm dik met een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en een brandvertragende werking;

✔ Hoofdbalken met een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding;

✔ Hoog afwerkingsniveau;

✔ Eenvoudige montage;

✔ Levering in alle RAL-kleuren.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de afgelopen jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau.Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Advies en installatie door onze experts

Onze ervaren professionals begeleiden u graag bij het gehele proces, van advies en ontwerp tot levering en installatie van uw gaaswanden. We streven naar optimale klanttevredenheid en zorgen ervoor dat uw project efficiënt en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en ontdek de mogelijkheden van gaaswanden in uw ruimte.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo