- Legbordstelling op maat - Nolte Mezzanine

Legbordstelling

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte

Legbordstelling: efficiënte opslagoplossingen voor uw magazijn

Wanneer u op zoek bent naar een praktische en flexibele manier om goederen in uw magazijn op te slaan, is een legbordstelling de ideale oplossing. Bij Nolte Mezzanine bieden wij hoogwaardige legbordstellingen die volledig aan uw opslagbehoeften kunnen voldoen. Met onze legbordstellingen kunt u uw magazijnruimte optimaal benutten en een georganiseerde opslagomgeving creëren.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Waarom kiezen voor een legbordstelling?

Een legbordstelling is een veelzijdig opslagsysteem dat bestaat uit horizontale planken die op verschillende niveaus kunnen worden geplaatst. Dit biedt de mogelijkheid om goederen op een overzichtelijke en toegankelijke manier op te slaan. Legbordstellingen zijn geschikt voor het opslaan van diverse producten, van kleine onderdelen tot grotere items. Ze zijn ideaal voor gebruik in magazijnen, werkplaatsen, archieven en winkels.

De voordelen van een legbordstelling van Nolte:

  • Maatwerk voor optimaal gebruik: de legbordstelling wordt volledig naar uw wensen gemaakt om optimaal te profiteren van de beschikbare ruimte.
  • Efficiënt ruimtegebruik: door het verticale ontwerp van de legbordstelling kunt u de hoogte van uw magazijn optimaal benutten.
  • Toegankelijkheid: dankzij de open structuur van de legbordstelling zijn uw goederen gemakkelijk bereikbaar en overzichtelijk georganiseerd.
  • Duurzaamheid: onze legbordstellingen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden een solide en langdurige oplossing voor uw opslagbehoeften.

Maatwerk legbordstelling voor uw bedrijf

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke opslagvereisten heeft. Daarom bieden wij maatwerk legbordstellingen aan die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Onze ervaren ontwerpers zullen samen met u de ideale indeling en configuratie van de legbordstellingen creëren. Of u nu behoefte heeft aan extra legborden, lades of accessoires, wij zorgen ervoor dat uw legbordstelling volledig aan uw wensen voldoet. Zo kunt u met een gerust hart een legbordstelling kopen waar u nog lang van kunt genieten.

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

  • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
  • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
  • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd

Bij Nolte Mezzanine hechten we veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Onze legbordstellingen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en worden met zorg ontworpen en geproduceerd. Wij zorgen ervoor dat de legbordstellingen stevig en stabiel zijn, zodat uw goederen veilig kunnen worden opgeslagen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een metalen legbordstelling. We zorgen dat de legbordstelling is voorzien van alle luxe om veiligheid te garanderen.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Professionele montage door experts

Onze ervaren montageteams zorgen voor een vakkundige installatie van uw legbordstellingen. Zij zorgen ervoor dat de stellingen stevig en stabiel worden gemonteerd, volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. Na de installatie bieden wij ook uitgebreide ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat uw legbordstellingen optimaal blijven presteren.

Neem contact op voor een oplossing op maat

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van legbordstellingen voor uw magazijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te adviseren en een oplossing op maat te bieden die voldoet aan uw specifieke behoeften. Bij Nolte Mezzanine streven we ernaar om uw magazijnopslag te optimaliseren en u te voorzien van hoogwaardige opslagsystemen die uw bedrijfsprocessen verbeteren.

 

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo