- Magazijnbakken - Nolte Mezzanine

Efficiënte opslagoplossingen met magazijnbakken

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte

Magazijnbakken zijn onmisbare hulpmiddelen voor het organiseren en efficiënt opslaan van goederen in een magazijnomgeving. Of het nu gaat om een klein bedrijf met beperkte opslagruimte of een groot distributiecentrum, opslagbakken bieden een praktische en effectieve oplossing voor het ordenen en beheren van goederen in verschillende industrieën.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Magazijnbakken een must-have voor ieder bedrijf

Het hebben van magazijnbakken is van cruciaal belang voor elk bedrijf dat efficiënt magazijnbeheer nastreeft. Deze bakken bieden tal van voordelen die de operationele processen optimaliseren en de algehele productiviteit verhogen. Met bakken voor uw magazijn kunt u uw voorraad effectief ordenen en categoriseren, waardoor het gemakkelijker wordt om specifieke goederen te vinden en te selecteren. Dit resulteert in een sneller en nauwkeuriger orderpickproces, waardoor u de doorlooptijd verkort en klanten tevreden stelt met snellere leveringen. Bovendien helpen magazijnbakken bij het minimaliseren van fouten en het verminderen van schade aan goederen, waardoor de operationele kosten worden verlaagd.

De voordelen van magazijnbakken

De bakken voor uw magazijn hebben verschillende voordelen die bijdragen aan een georganiseerde en efficiënte magazijnomgeving:

  • Optimale ruimtebenutting: de bakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen, waardoor ze optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte in het magazijn. Ze kunnen gemakkelijk op elkaar gestapeld worden, waardoor de verticale ruimte benut wordt.
  • Ordening en classificatie: magazijnbakken kunnen worden gebruikt om goederen te categoriseren en te labelen, waardoor een overzichtelijk systeem ontstaat. Dit vergemakkelijkt het vinden en selecteren van specifieke goederen, waardoor de productiviteit en efficiëntie toenemen.
  • Bescherming van goederen: bakken bieden bescherming aan goederen tegen stof, vuil en mogelijke schade tijdens transport en opslag. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal zoals kunststof, wat zorgt voor een langdurige bescherming van de opgeslagen goederen.
  • Flexibiliteit en aanpasbaarheid: de bakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen, zodat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van het magazijn. Kies bijvoorbeeld voor metalen magazijnbakken, magazijnbakken die stapelbaar zijn of kunststof magazijnbakken.
  • Efficiënt orderpicken: door gebruik te maken van magazijnbakken kunnen orderpickers snel en gemakkelijk de benodigde goederen vinden. Dit vermindert de zoektijd en verhoogt de snelheid en nauwkeurigheid van het orderpickproces.

Efficiënt werken met magazijnbakken

Efficiënt werken met magazijnbakken is cruciaal voor een geoptimaliseerd magazijnbeheer. Categoriseer en label de bakken, gebruik stapelbare bakken en implementeer een FIFO-systeem. Wijs picklocaties toe en voer regelmatige voorraadcontroles uit. Investeer in geschikte opslagapparatuur. Deze praktijken zorgen voor een gestroomlijnd orderpickproces, nauwkeurige voorraadbeheer en tijdsbesparing. Het resultaat is een verbeterde productiviteit, kostenbesparing en tevreden klanten.

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

  • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
  • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
  • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

nolte-entresolvloer

Advies en levering op maat door onze experts

Onze ervaren professionals staan klaar om samen met u een plan op te stellen dat perfect aansluit bij de behoeften van uw magazijn. Of u nu op zoek bent naar magazijnbakken voor efficiënte opslag of voor een geoptimaliseerd orderpickproces, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze experts zullen uw magazijn grondig analyseren en advies geven over welke bakken het beste passen bij uw specifieke situatie. Of dit nu magazijnbakken van metaal zijn of kunststof magazijnbakken, wij vinden een passende oplossing!

Vervolgens zorgen wij voor de levering van de gekozen magazijnbakken rechtstreeks op uw locatie. Ons team zorgt ervoor dat de bakken correct worden geïnstalleerd en klaar zijn voor gebruik, zodat u direct kunt profiteren van de voordelen van een geoptimaliseerd magazijn. Zijn de magazijnbakken stapelbaar of heeft u een magazijnbakken stelling? We gaan niet weg, voor alles staat zoals u wenst.

Magazijbakken door Nolte Mezzanine

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van magazijbakken voor uw bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden en we brengen al uw wensen in kaart. Met onze kennis en ervaring realiseren we snel en eenvoudig de extra ruimte die u nodig heeft.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo