- Palletstelling - Nolte Mezzanine

Palletstelling voor uw magazijn

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte

Zoekt u een slimme oplossing om uw pallets op te slaan? Kies dan voor een palletstelling welke al uw pallets overzichtelijk en praktisch opslaat. Wilt u een stelling voor pallets die volledig aansluit op de wensen van uw bedrijf? Dan kunt u het best een palletstelling kopen van Nolte Mezzanine. Wij bieden maatwerk aan om de stelling volledig naar wens te maken.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Waarom een palletstelling?

Palletstellingen zijn een essentieel onderdeel van efficiënte magazijn- en opslagoplossingen. Ze bieden een georganiseerd en gestructureerd systeem om pallets met goederen veilig op te slaan en gemakkelijk toegankelijk te maken. De stellingen van Nolte Mezzanine worden in uw huidige bedrijfsruimte opgebouwd. Op deze manier realiseert u betaalbare vierkante meters zonder dat hier een verbouwing of verhuizing aan te pas hoeft te komen. Wij garanderen dat onze constructies eenvoudig te demonteren of uit te breiden zijn. Dit zal niets af doen aan de kracht van het systeem. Deze blijft sterk en stevig en zo kunt u zorgeloos een palletstelling kopen en van de extra vierkante meters genieten.

Een goed alternatief op uitbouw

Het grote voordeel van een systeemvloer is dat de tussenvloer niet tornt aan vaste bouwconstructies. Daarom is entresol gemakkelijk toe te voegen in iedere ruimte. Zo kunnen we een constructie maken die aansluit op uw huidige bedrijfspand, waarbij alleen de plaatsing van de systeemvloer op locatie zal gebeuren. U heeft geen last van grondige verbouwingen en u hoeft ook niet van pand te verhuizen om meer oppervlakte te verkrijgen.

De voordelen van een palletstelling van Nolte:

 • Elke palletstelling is uniek en wordt gemaakt naar uw wensen.
 • Verhuizen is niet langer nodig, voeg m² toe aan uw huidige pand.
 • Leidingen voor water en elektra zijn in de constructie te plaatsen.</li
 • Heeft een draagvermogen van wel 300 tot 2.500 kilo per m².
 • Eenvoudig naar wens te demonteren of uit te breiden.

Palletstellingen door heel Nederland en Europa

Wij leveren stellingen voor pallets door heel Europa. Van Spanje tot Roemenië; onze constructies worden overal geplaatst. In overleg met u zullen onze ontwerpers in huis de ontwerpen opmaken. De engineers zorgen ervoor dat uw palletstellingen aan alle veiligheidseisen voldoen. Ook de productie van de stellingen voeren onze productspecialisten uit in ons eigen werkplaats. Vervolgens zorgen we ervoor dat de stelling naar uw locatie komt en bouwen we deze volledig voor u op. De palletstellingen zijn daarnaast ook nog eens voorzien van de volgende voordelen:

 • De vloerplaten zijn 38 mm dik, dus extra sterk.
 • Witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst.
 • Brandvertragend voor extra veiligheid.
 • Hoog afwerkingsniveau om aan de beste kwaliteitsstandaard te voldoen.
 • Hoofdbalken voorzien een gatenpatroon voor bekabeling, perslucht- en sprinklerleiding
 • Professionele montage door onze experts
 • Levering in elke gewenste RAL-kleur

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

 • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
 • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
 • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de afgelopen jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau.Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Palletstelling op maat door Nolte Mezzanine

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor palletstellingen op maat in uw bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen komen we tot een passende oplossing op maat voor uw unieke palletstelling. Met onze kennis en ervaring realiseren we snel en eenvoudig de extra opslagruimte die u nodig heeft.

 

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo