- Leuning - Nolte Mezzanine

Leuning

Een Mezzanine vloer is een extra vloeroppervlak tussen twee etages. Een Mezzaninevloer is dan ook te bereiken met een trap. Echter is het altijd belangrijk om veiligheid voorop te stellen. Daarom raden wij u aan om ook leuningen aan te schaffen bij uw trap, zodat u veilig de trap op kunt lopen. Vaak loopt u naar boven om vanaf uw Mezzanine vloer wat producten te pakken die u daar heeft opgeslagen. Vooral met spullen in uw hand is het extra belangrijk om de leuning vast te houden wanneer u naar beneden loopt. Voor deze leuningen bent u bij Nolte Mezzanine aan het juiste adres. Bekijk hier onze leuningen.

Diverse leuningen van Nolte

Ons assortiment biedt diverse trapleuningen om voor extra veiligheid te zorgen. U heeft de keuze uit een standaard leuning van staal, een spijlen leuning van staal of een uitneembare leuning van staal. Bij elke leuning kunt u zelf het gewenste aantal meters invullen. Wij maken vervolgens de leuning voor u geheel op maat. De afmeting hangt natuurlijk af van de lengte van de trap en dus ook van de hoogte van de Mezzanine vloer. Het is belangrijk dat alles precies past, dus bestel de leuning pas wanneer u weet hoeveel meters dit exact moet zijn.

Leuningen op maat bestellen

Als u de leuningen wilt bestellen kunt u het beste eerst een offerte aanvragen. Wij maken dan voor u alles op maat en komen bij u terug met de kosten. Wij vinden het belangrijk om op elke locatie een passende oplossing te bedenken. Wij zijn al jaren de specialist in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van mezzanine vloeren in Nederland. Kortom: u bent voor het hele proces bij dit bedrijf aan het juiste adres. Ook uw leuningen kunt u dus met een gerust hart bij ons bestellen.

Advies nodig? Raadpleeg onze specialisten

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden wat betreft de vloeren, trappen, leuningen en palletopzetplaatsen? Neem dan nu contact op met onze specialisten en wij kunnen u er gerust meer over vertellen. Wacht niet te lang en bel ons gerust eens op, zodat u binnenkort een geheel veilige trap mét leuning heeft naar uw Mezzanine vloer. Neem contact op via ons contactformulier of bel +31(0)229 - 304040. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten op onze website en wij bellen u vervolgens gewoon even terug.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug