- Palletopzetplaats - Nolte Mezzanine

Palletopzetplaats

Heeft u een Mezzanine vloer laten plaatsen voor wat extra vloeroppervlakte? Dan kunt u hier natuurlijk gemakkelijk een aantal pallets plaatsen. Deze pallets met goederen moeten vervolgens wel veilig en goed geplaatst kunnen worden. Daarvoor is een palletopzetplaats noodzakelijk. Aan de zijde waar leuningwerk is geplaatst wordt deze onderbroken en kunt u een palletopzetplaats neerzetten. Onze mogelijkheden voor palletverwerking zijn goed te combineren met onze andere producten, zoals een trap en een leuning, zodat u de palletopzetplaats gemakkelijk én veilig kunt bereiken. U vindt de palletopzetplaatsen bij Nolte Mezzanine!

De keuze uit palletopzetplaatsen van Nolte

Ons assortiment beschikt over diverse opzetplaatsen voor de pallets, namelijk een palletopzetplaats met rood en wit, een palletopzetplatas met kantelhek en een palletopzetplaats met klaphek. Deze palletopzetplaatsen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, die u per palletopzetplaats kunt aangeven. Zit de juiste afmeting er niet tussen? Geef dit dan zelf aan bij ‘anders’. De palletopzetplaats wordt vervolgens geheel voor u op maat gemaakt, zodat dit precies op uw Mezzanine vloer past. Voor elke situatie kunt u dus terecht bij Nolte Mezzanine.

Palletopzetplaatsen bestellen

De palletopzetplek met rood en wit is de minst veilige oplossing. Echter wordt dit wel het meeste toegepast in magazijnen. Het kantelhek werkt als een goederensluis die over of langs de goederen heen beweegt. Deze palletopzetplaats is erg veilig en voldoet aan de ARBO wetgeving. Het klaphekwerk is één van de gemakkelijkste manieren, doordat de scharnieren zelfafsluitend zijn. Wilt u één van deze palletopzetplaatsen bestellen? Vraag dan nu een offerte aan via onze website aan en wij komen vervolgens bij u terug met een passend advies op maat. Wij denken daarnaast graag mee met uw huidige situatie en kunnen u altijd een geschikte oplossing bieden.

Meer weten over palletopzetplaatsen

Voor vragen of een passend advies kunt u natuurlijk contact opnemen met onze specialisten Neem contact op via ons contactformulier of bel +31(0)229 - 304040. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten op onze website en wij nemen vervolgens contact met u op! Wij denken graag met u mee en kunnen u meer vertellen over alle mogelijkheden omtrent een veilige palletopzetplaats, zodat alle ruimte in uw magazijn of opslagplaats het beste wordt benut. Vraag dus nu een offerte aan via onze website en wie weet heeft u binnenkort een veilige en perfect passende palletopzetplaats.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug