- Nolte heeft alle RAL-kleuren - Nolte Mezzanine

RAL-kleuren

Wanneer u op zoek bent naar een Mezzanine vloer om wat extra oppervlakte te creëren in uw magazijn of opslagplaats, moet er over veel aspecten nagedacht worden. Denk hierbij aan de afmetingen en de veiligheid, maar de kleur van de Mezzanine vloer speelt ook een grote rol. Het is natuurlijk het allermooiste als deze Mezzanine vloer aansluit bij uw huisstijl. Hierdoor wordt er een mooi geheel gecreëerd in uw magazijn en lijkt het alsof de Mezzanine vloer er altijd al had moeten zitten. Meer over de mogelijkheden van de kleuren leest u hier.

Onze standaard kleuren

Wij bieden onze Mezzanine vloeren aan in vier standaard kleuren. Dit zijn blauw RAL 5010, grijs RAL 7016, wit RAL 9010 en grijs RAL 7035. Daarnaast willen wij u nog meer mogelijkheden bieden, dus daarom kunt u een keuze maken uit alle RAL-kleuren die er maar bestaan. Hierbij geldt mogelijk wel een meerprijs. Om een extra lange levensduur te garanderen, maken wij gebruik van gepoedercoate onderdelen.

De RAL-kleuren van Nolte

Voor het totale overzicht van mogelijke kleuren zie: RAL-kleuren. Let op: kleuren kunnen variëren afhankelijk van de monitor. Wij raden u aan om te kiezen voor Nolte Mezzanine, want wij zijn specialist in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van mezzanine vloeren in Nederland. Wacht dus niet te lang en kies nu een mooie kleur uit!

Meer weten over de RAL-kleuren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent de RAL-kleuren voor uw Mezzanine vloer of overige producten? Neem dan even contact op met onze specialisten. Zij kunnen u meer vertellen en al uw vragen beantwoorden. Daarnaast zoeken wij altijd graag naar de beste oplossing en zullen wij u voorzien van een persoonlijk en passend advies, zodat u binnenkort de juiste oplossing heeft gevonden voor uw magazijn of opslagplaats.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug