- Vloerafwerking - Nolte Mezzanine

Vloerafwerking

Vloerafwerking op maat voor uw mezzanine

Vrijblijvende offerte

De veelzijdigheid van vloerafwerking

Vloerafwerking is een essentieel aspect bij het creëren van functionele en duurzame vloeren. Nolte Mezzanine biedt verschillende vloerplaten en roosters voor diverse toepassingen. Of u nu een entresolvloer nodig heeft voor een magazijn, distributiecentrum of een andere sector, onze vloerafwerkingsopties bieden de nodige sterkte, flexibiliteit en efficiëntie.

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Vloerplaten voor optimale stevigheid en efficiëntie

Onze vloerplaten zijn speciaal ontwikkeld om aan de hoogste normen te voldoen en een robuuste vloerconstructie te bieden. We bieden een breed scala aan spaanplaten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Onze standaard spaanplaten hebben een dikte van 38 mm en zijn verkrijgbaar in de U7-uitvoering. Deze platen hebben een hoge dichtheid en zijn voorzien van sterk verlijmde deklagen, waardoor ze bestand zijn tegen zware belastingen. Daarnaast overtreffen onze spaanplaten de technische sterkte- en stijfheidsvereisten van de P6-norm, waardoor ze grotere afstanden tussen steunbalken kunnen overbruggen dan traditionele platen. Dit resulteert in kostenefficiënte installatie van entresolvloeren.

De voordelen van vloerafwerking van Nolte

Vloerafwerking van Nolte biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een georganiseerde en efficiënte werkomgeving:

  • Optimale ruimtebenutting: onze vloerplaten en roosters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen, waardoor ze optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte.
  • Ordening en classificatie: met onze vloerafwerkingsopties kunt u uw vloeroppervlak ordenen en categoriseren.
  • Bescherming van goederen: onze vloerplaten en roosters bieden een stevige en duurzame bescherming voor uw goederen.
  • Flexibiliteit en aanpasbaarheid: bij Nolte begrijpen we dat elke werkomgeving unieke behoeften heeft. Daarom bieden we vloerafwerkingsopties in verschillende afmetingen, modellen en materialen.
  • Efficiënt werken: met een goed georganiseerde vloer van Nolte en duidelijk gemarkeerde zones kunnen werknemers snel en gemakkelijk de benodigde goederen vinden.

Diverse afwerkingsopties voor vloerplaten

Onze spaanplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We bieden naturel spaanplaten die kunnen worden afgewerkt met dunne vloerbedekking, PVC, vinyl, tapijt, coating of metaalplaat. Daarnaast hebben we ook antislip spaanplaten met een grijze oppervlaktestructuur die een hoge slipwaarde hebben, waardoor ze geschikt zijn voor ruimtes met veel verkeer. Voor extra bescherming en esthetiek bieden we ook spaanplaten met een slijtvaste melamine-afwerking. Deze afwerking zorgt voor een slipwaarde van R10 en biedt een duurzame en professionele uitstraling.

Veiligheid

Het plaatsen van een mezzanine vloer is een stuk veiliger voor de medewerkers dan hoge stellingen in een magazijn. Met een vaste entresol magazijn verdiepingsvloer loopt u geen risico’s. Bovendien kunt u tegelijk alle ruimte volledig benutten.

Duurzaamheid

De entresol vloeren van Nolte bieden niet alleen ruimte en optimaal gebruiksgemak. We zorgen er ook voor dat u kunt besparen op uw lasten. Zo bespaart u al snel:

  • Tot 43% op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal;
  • Tot 11% op kosten door gebruik van de constructie als kabelgoot;
  • Tot 17% op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers.

Kosten

In de praktijk betekent dit dat u met de aanschaf van een zelfstandige tussenvloer niet veel meer vaste lasten op u neemt. Aanzienlijk meer oppervlakte staat met een systeemvloer van Nolte dus niet gelijk aan een hogere rekening.

Roosters voor specifieke behoeften

De entresol vloeren bij Nolte Mezzanine worden gemaakt van zogenoemde hoofd- en kinderbalken. Met behulp van bout- en moerverbindingen worden deze balken aan elkaar gekoppeld. Dankzij deze montage staat een mezzanine vloer volledig zelfstandig. Verdere verbinding met het huidige gebouw is niet nodig. Overige specificaties zijn onder andere:

✔ Vloerplaten van 38 mm dik met een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en een brandvertragende werking;

✔ Hoofdbalken met een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding;

✔ Hoog afwerkingsniveau;

✔ Eenvoudige montage;

✔ Levering in alle RAL-kleuren.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Roosters voor specifieke behoeften

Voor specifieke situaties bieden we gedruklaste roosters die een stevige en stabiele constructie bieden. Deze roosters zijn ideaal voor locaties met grote schuifkrachten en vereisen regelmatige veranderingen in platformbedekking. Daarnaast bieden we ook stellingroosters die duurzamer, lichter en beter waterdoorlatend zijn dan traditionele stellingbedekking. Als alternatief voor vloerplaten kunnen we ook hoogwaardige stalen panelen leveren, die beter beloopbaar zijn.

Advies en maatwerklevering door onze specialisten

Bij Nolte Mezzanine begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden onze specialisten advies op maat en leveren we oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar vloerplaten of roosters, ons ervaren team zal uw situatie grondig analyseren en de juiste oplossing aanbevelen. We zorgen ook voor de levering en installatie van de gekozen vloerafwerking, zodat u direct kunt profiteren van een sterke en efficiënte vloer.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo