- Vloerafwerking - Nolte Mezzanine

Vloerafwerking

Spaanplaten
Nolte Mezzanine heeft voor de toepassing van Mezzanine vloeren als basisplaat een hoge-densiteitsspaanplaat (690 kg/m2, met een tolerantie van +/-7%) U7 38mm ontwikkeld met een uiterst verdichte kern en sterk verlijmde deklagen.

De Nolte spaanplaat U7 is een P6-plaat met verbeterde sterkte-eigenschappen. Deze CE-gecertifieerde plaat (klasse P6 EN 312) overtreft ruim de technische sterkte- en stijfheidsvereisten van de P6-norm en vormt de basis voor een robuuste en betrouwbare vloer. Hierdoor kunnen Nolte U7-platen grotere afstanden tussen steunbalken overbruggen dan traditionele P6-platen. Deze besparing op materialen laat toe entresolvloeren op een kostenefficiënte manier te plaatsen.

De Nolte spaanplaten zijn standaard beschikbaar met een dikte van 38 mm. Op aanvraag zijn ook andere diktes en types (bijv. P5) verkrijgbaar. Iedere spaanplaat wordt geproduceerd en geleverd volgens Europese normen. Nolte engageert zich actief voor een duurzaam bosbeheer. Daarom zijn de vloerplaten op aanvraag verkrijgbaar met PEFC- en FSC®-labels.

De spaanplaten worden standaard geleverd met een mes en groef verbinding (F-profiel) aan 4 zijden. Het F profiel verzekert naast een snelle en een professionele plaatsing ook een maximale sterkte. Voor zowel verdeelde last als puntlast.

De keuze aan soorten vloerplaat bestaat (onder andere) uit:

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug

Nolte spaanplaat naturel en wit

Dikte 38mm U7 (onderzijde wit) met als bovenlaag een sterk verdichte, niet-veredelde spaanplaat. Deze bovenlaag kan verder afgewerkt worden met een dunne vloerbedekking, PVC, vinyl, tapijt, coating of metaalplaat. De onderzijde is veredeld met een UV-uitgeharde, witte laklaag. Geschikt voor hogere lichtwaarden en een professionele afwerking in de ruimte onder de vloer.

Nolte Deluxe

Deze plaat heeft een slijtvaste melamine-afwerking. Deze panelen krijgen tijdens het persproces een specifieke structuur die zorgt voor een slipwaarde van R10. De onderzijde wordt afgewerkt met een witte melaminelaag, geschikt voor hogere lichtwaarden en een professionele afwerking in de ruimte onder de vloer. Brandreactieklasse Cfl-s1.

Nolte Antislip

Deze vloerdelen hebben een uitgesproken grijze oppervlaktestructuur. De diepe structuur zorgt voor een uiterst hoge slipwaarde (R12) en maakt Nolte Antislip geschikt voor ruimtes die vaak betreden worden. De onderzijde wordt afgewerkt met een witte melaminelaag, geschikt voor hogere lichtwaarden en een professionele afwerking in de ruimte onder de vloer brandreactieklasse Bfl-s1.

Nolte spaanplaat naturel

Vloercoating dikte 38mm U7 metals bovenlaag een sterk verdichte, niet-veredelde spaanplaat. Deze bovenlaag wordt een speciale vloercoating afgewerkt. Er zijn hierin verschillende kleuren mogelijk. De onderzijde is veredeld met een UV-uitgeharde, witte laklaag. Geschikt voor hogere lichtwaarden en een professionele afwerking in de ruimte onder de vloer. De brandreactieklasse van deze plaat is Cfl-s1.

Gedruklaste roosters

Gedruktlaste roosters worden toegepast in veel sectoren van de industrie. Een doorlopende lasverbinding in elk afzonderlijk snijpunt van de draag en vulstaven leidt tot een zeer stevige en bovendien stabiele constructie. Een gedruklast rooster is daarom zeer toepasbaar op locaties waar zich grote schuifkrachten voordoen, ook is het rooster toepasbaar op plekken waar vaak een verandering in platformbedekking nodig is. Een gedruklast rooster kan naar klantwens worden aangepast naar de situatie waarin het rooster gebruikt gaat worden.

Stelling rooster

Stelling roosters zijn ten opzichte van traditionele stellingbedekking, duurzamer lichter en laten water beter door. De stelling roosters zijn een ideale oplossing bij het gebruik van stellingen, door de transpiratie is het product in de stelling gemakkelijk te herkennen.

Stalen panelen
Nolte Mezzanine is in staat om hoogwaardige stalen panelen toe te passen. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om het meest efficiënte resultaat te behalen. Het voordeel van stalen panelen ten opzichte van roosters is dat de stalen panelen beter beloopbaar zijn.

Een voorbeeld van de verschillende stalen panelen:

 Verzinkte of gecoate platen
 Platen voorzien van een gatenpatroon of compleet dicht
 Rook en water doorlatende platen

Iets anders in gedachten?
Wij helpen u graag verder met uw wensen en behoefte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt gemakkelijk contact opnemen via: +31 (0) 229304040 of via sales@noltemezzanine.com

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Onze adviseurs beantwoorden uw vraag graag. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Zullen we u terugbellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Door uw telefoonnummer hiernaast in te vullen gaat u akkoord met ons privacy beleid.