- Het keurmerk FSC - Nolte Mezzanine

Waarom FSC®?

Per minuut verdwijnen er 36 voetbalvelden aan bos. Ontbossing speelt een zeer belangrijke rol bij klimaatverandering. Het FSC® -systeem zorgt er voor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Hout is een belangrijke grondstof in onze producten en Nolte Mezzanine is altijd op zoek naar een zo duurzaam en milieu bewust mogelijke bedrijfsvoering. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om ons bedrijf te voorzien van een FSC®-certificaat. Om FSC® te waarborgen wordt ons bedrijf elk jaar gecontroleerd door Control Union (certificeerder).

Door volgens de richtlijnen van FSC® te handelen en te produceren draagt Nolte Mezzanine aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving van mens/dier.

Wat doet FSC®?

De Forest Stewardship Council® is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC® spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Nolte keurmerk voor verantwoord bosbeheer

Wij kunnen met trots zeggen dat wij een firma zijn die verantwoord met bosbeheer omgaat. Klik op de afbeelding om ons certificaat te bezichtigen.

Op verzoek is FSC beschikbaar.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Direct contact

Over Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren door heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.