- Een nieuwe samenwerking met PROMAG!

Nolte Mezzanine werkt samen met PROMAG SA

Succesvolle handelsmissie voor Poolse Promag SA en Nederlandse Nolte Mezzanine BV

Van 9 tot en met 12 april 2024 organiseert Koninklijke Metaalunie samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Fedecom en RAI Automotive Industry NL een economische missie voor de maak- en de agritechnische industrie en duurzame mobiliteit naar Polen. Tijdens die missie is er een hoofdrol voor het Poolse Promag SA, bekend als pionier op het gebied van interne logistiek, en het Nederlandse Nolte Mezzanine BV, een toonaangevend bedrijf in hoogwaardige staalconstructies en mezzaninevloeren. De twee partijen formaliseren er hun samenwerking, onder het toeziend oog van prominente beleidsmaker uit beide landen.

Samenwerking Nolte Mezzanine en PROMAG

Geoffrey van Leeuwen, Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking & Manuel Villena, CEO Nolte Mezzanine

Internationale krachtenbundeling

De krachtenbundeling is gericht op het ontwerpen, produceren en leveren van innovatieve entresolvloeren in Polen. Promag SA, een pionier op het gebied van interne logistiek in Polen, en Nolte Mezzanine, een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling van hoogwaardige staalconstructies en mezzaninevloeren voor Europa, gaan gezamenlijk nieuwe standaarden zetten en grenzen verleggen in de markten waarin zij actief zijn.

De verwachting is dat de totale waarde van de gezamenlijke opdrachten van Promag SA en Nolte Mezzanine BV dit jaar zal oplopen tot enkele miljoenen euro's, waarmee de samenwerking niet alleen economisch relevant is, maar ook een impuls geeft aan innovatie en groei in de logistieke en vloerindustrieën.

PROMAG logo
Nolte Mezzanine logo