- Nolte verzorgde systemen bij Swisslog - Nolte Mezzanine

Swisslog

Swisslog, onderdeel van Kuka, realiseert leidende automatiseringsoplossingen voor toekomstgerichte ziekenhuizen, magazijnen en distributiecentra. Swisslog is wereldwijd actief in meer dan twintig landen op vier continenten, heeft rond de 2500 werknemers en heeft klanten in meer dan vijftig landen. Het bedrijf alwaar het hoofdbureau zetelt in Buchs/Aarau, Zwitserland is in twee vakgebieden actief: Healthcare Solutions (HCS) en Warehouse & Distribution Solutions (WDS).

“Voor de afdeling Warehouse & Distribution Solutions Duitsland heeft Nolte Mezzanine zeer speciale staalplatformen en bordessen ontwikkeld, geproduceerd en gemonteerd. Wij zijn op het moment zeer gericht op het realiseren van “het magazijn van de toekomst.” Deze voldoet niet alleen aan uw wensen van vandaag maar past zich flexibel aan, bij nieuwe mogelijkheden. Verder staan op maat gesneden service, betrouwbaarheid en maximale productiviteit voorop ” verklaart Sascha Dittert, Project Manager bij Swisslog.

“Onze klanten kiezen voor ons omdat wij kant-en-klare logistieke oplossingen aanbieden. Wij zorgen voor het verminderen bij de start van zowel risico’s en complexiteit, voor de hoogste Return On Investment en voor duurzame voordelen. Onze intra-logistieke oplossingen ondersteunen ondernemingen door het maximaliseren van doorvoer met minimale kosten een veelvoud van Stock Keeping Units (SKU) te handhaven en leveringseisen met hoge nauwkeurigheid te vervullen.” Dittert vertelt verder: “ik moet zeggen dat Nolte Mezzanine aan onze verwachtingen heeft voldaan!

In dit project was het erg belangrijk om flexibel met de ontwikkeling van de Mezzanine vloer om te kunnen gaan. Iedere dag kon er iets veranderen en moest dan onmiddellijk doorberekend worden. Omdat Nolte Mezzanine met Business Information Modeling (BIM) werkt, was een optimale planning en uitvoering geen enkel probleem. Het digitale Mezzanine vloermodel bevindt zich in de actuele planningsfase en maakt dat bij dat project geïnformeerde beslissingen genomen kunnen worden, gebaseerd op een solide basis aan informatie. Kostbare fouten, zoals overlappingen tussen afzonderlijke disciplines komen dan gelukkig niet pas op de bouwplaats tevoorschijn.

Aan Nolte Mezzanine geef ik alle lof voor de ontwikkeling, productie en montage. Ook de montage ter plaatse was goed, snel en zakelijk. Ik begrijp zeer goed waarom Nolte Mezzanine in Europa leidend producent van Mezzanine vloeren is” sluit Dittert af. “Onze klanten verwachten het beste resultaat. Wij kunnen dit leveren en hebben hiervoor de juiste partners nodig zoals Nolte Mezzanine.

 

Swisslog-Lagerbühne-7
Swisslog-Lagerbühne-1 (1)
Swisslog-Lagerbühne-4
Swisslog-Lagerbühne-6
Swisslog-Lagerbühne-9
Swisslog-Lagerbühne-13
previous arrow
next arrow

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Direct contact

Over Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren door heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.