- Opslagsystemen - Nolte Mezzanine

Opslagsystemen

Eenvoudig en snel opslagsystemen creëren doet u met de systemen van Nolte. Deze statische opslagsystemen zijn opgetrokken uit hoogwaardig staal en kunnen naar wens geplaatst worden in ieder bedrijfspand of magazijn. Op die manier bent u snel voorzien van een passende oplossing voor uw opslagprobleem. Bovendien kost een statisch opslagsysteem aanzienlijk minder dan vaste constructies, waarbij u ook nog de mogelijkheid heeft om magazijnstellingen op te trekken waar u maar wilt.

Nolte is gespecialiseerd in logistieke constructies die bijdragen aan de efficiëntie binnen bedrijven. Op die manier zorgen we voor een gestroomlijnd proces waarbinnen opslagsystemen zoals magazijnstellingen de hoofdrol spelen. Bent u op zoek naar kwalitatieve en betaalbare opslagsystemen? Bekijk dan alle oplossingen van Nolte en informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug

Geschikt voor iedere branche

Veel sectoren draaien op de opslag van goederen in grote magazijnen. Deze logistieke processen gaan dag en nacht door en moeten dan ook vlekkeloos in elkaar overlopen. Door magazijnstellingen op te trekken in een groot warehouse wordt de mogelijkheid gecreëerd om overzichtelijk producten te bewaren die handmatig of middels software snel gevonden kunnen worden. Orderpickers kunnen op die manier bijvoorbeeld de snelste route bepalen door een magazijn om een bestelling samen te stellen. Dit proces is binnen de detailhandel bijvoorbeeld een veelvoorkomende situatie. Maar ook binnen de autobranche, kantoorbranche, logistieke branche of productie vormen opslagsystemen een waardevolle toevoeging. Kortom, opslagsystemen zijn onmisbaar voor zowel grote als kleinere bedrijven binnen iedere branche.

Toch vraagt ieder bedrijf om unieke opslagsystemen. Dit is waar Nolte in uitblinkt. Onze opslagsystemen kunnen namelijk volledig naar wens worden samengesteld op basis van uw wensen en eisen. Voor ieder bedrijfspand hebben we daarom een passende oplossing in de vorm van statische opslagsystemen.

De voordelen van statische opslagsystemen

De statische opslagsystemen van Nolte kennen enkele aantrekkelijke voordelen. Omdat de stellingen apart van elkaar worden op- en afgebouwd kunt u de samenstelling volledig naar wens bepalen. De hoogte van uw opslagsystemen bepaalt u zelf, evenals de breedte, de afmeting van de vakken en de aanvullende accessoires zoals trappen of leuningwerk. Uiteraard zijn al onze opslagsystemen gemaakt van materiaal van de hoogste kwaliteit. Hierdoor wordt uw opslagsysteem niet alleen functioneel maar ook veilig en vertrouwd.

Technische specificaties

De opslagsystemen die wij leveren worden gemaakt van hoogwaardige staalprofielen. Deze profielen worden met elkaar verbonden waardoor zeer grote overspanningen bereikt kunnen worden. In tegenstelling tot warmgewalste profielen biedt deze vorm van profielen een veel lichtere constructie met een gelijkwaardig draagvermogen. Daarnaast kunt u rekenen op:

  • Vloerplaten van 38 mm dik en een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en brandvertragende werking
  • Hoofdbalken met een gatenpatroon voor bekabeling, sprinkler- en persluchtleidingen
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Eenvoudige montage

Buitengewone kwaliteit en service

Veel bedrijven in uiteenlopende branches hebben al gekozen voor een opslagsysteem van Nolte. We zijn inmiddels dan ook uitgegroeid tot betrouwbare partner en leverancier van hoogwaardige statische opslagsystemen. Op basis van ervaring, vakkennis en unieke inzichten weten we voor iedere partner systemen te realiseren die aansluiten op gebruik, behoefte en verwachtingen.

Naast opslagsystemen van buitengewone kwaliteit kunt u ook rekenen op uitstekende service. Indien gewenst nemen we ook de montage van uw opslagsystemen voor onze rekening en ontzorgen we van a tot z bij de inrichting van uw magazijn of kantoorpand.

Meer informatie over de opslagsystemen van Nolte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de opslagsystemen van Nolte? Ons team staat voor u klaar en vertelt u alles wat u moet weten over de uiteenlopende toepassingen van onze opslagsystemen. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan regelen wij de passende oplossing voor u.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en informatie. We helpen u graag.

Zullen we u terugbellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Door uw telefoonnummer hiernaast in te vullen gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Onze adviseurs beantwoorden uw vraag graag. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.