- Opslagsystemen - Nolte Mezzanine

Opslagsystemen

Nolte Mezzanine: Samen bouwen aan kwaliteit

Vrijblijvende offerte

Creëer meer ruimte in uw huis met een entresolvloer

Bent u op zoek naar een slimme én betaalbare oplossing voor uw kantoor of bedrijfspand? Met een entresol van Nolte creëert u gemakkelijk extra oppervlakte en werkbare ruimte. Benut uw ruimte zo goed mogelijk, zonder een ingrijpende verbouwing uit te voeren met een zelfdragende entresol. Bij Nolte leveren we maatwerken. Daarnaast zorgen we ervoor dat het product aan al uw eisen voldoet. Op deze pagina leest u meer over de entresol vloeren van Nolte Mezzanine

12

landen

30+

Specialisten

20 +

jaar ervaring

8

sectoren

Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloer is een tussenvloer tussen de begane grond en de eerste verdieping van een gebouw. Mezzanines worden vaak gebruikt in winkels en magazijnen om extra opslag- of kantoorruimte te creëren, maar ze kunnen ook in woningen worden gebruikt om een extra niveau te creëren. Mezzaninevloeren kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder staal, hout en beton.

 

Hoe kan ik een tussenverdieping in mijn huis gebruiken?

Er zijn vele manieren waarop je een tussenverdieping in jouw huis kunt gebruiken. Een populaire optie is het als extra slaapkamer voor gasten of tieners te gebruiken die hun eigen ruimte willen. Je kunt het ook als huisbureau, speelkamer, of hobbyruimte gebruiken. Als je hoge plafonds hebt, zou je de tussenverdieping zelfs kunnen gebruiken als een extra grote inloopkast! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voordelen van het installeren van een tussenverdieping

Er zijn tal van redenen waarom je een tussenverdieping in jouw huis zou willen installeren. Ten eerste is het een uitstekende manier om ongebruikte ruimte te benutten. Als jij hoge plafonds of een grote ruimte hebt die niet goed wordt gebruikt, dan is het installeren van een tussenverdieping een manier om beter gebruik te maken van de ruimte. Ten tweede, zijn mezzanines vrij snel en gemakkelijk te installeren, zodat je niet te maken krijgt bouwvakkers die maandenlang in jouw woning aan het werk zijn! En tenslotte kunnen mezzanines waarde toevoegen aan jouw woning als je de woning ooit besluit te verkopen.

 

Als je een manier zoekt om wat extra ruimte in jouw huis te creëren, zonder het gedoe en de te veel extra, dan zou het installeren van een mezzanine vloer de perfecte oplossing kunnen zijn. Mezzanines zijn snel en eenvoudig te installeren en kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt, van extra slaapkamers en thuiskantoren tot inloopkasten en speelkamers. Dus waarom zou je het niet proberen? Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken!

Technische specificaties van entresol

De entresol vloeren bij Nolte Mezzanine worden gemaakt van zogenoemde hoofd- en kinderbalken. Met behulp van bout- en moerverbindingen worden deze balken aan elkaar gekoppeld. Dankzij deze montage staat een mezzanine vloer volledig zelfstandig. Verdere verbinding met het huidige gebouw is niet nodig. Overige specificaties zijn onder andere:

✔ Vloerplaten van 38 mm dik met een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en een brandvertragende werking;

✔ Hoofdbalken met een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding;

✔ Hoog afwerkingsniveau;

✔ Eenvoudige montage;

✔ Levering in alle RAL-kleuren.

foto magazijn site 16-11-2021
nolte-entresolvloer

Montage door specialisten

We zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame zelfstandige tussenvloeren in heel Europa. Onze vakspecialisten hebben in de afgelopen jaren de kennis en ervaring opgedaan om service te kunnen bieden van het hoogste niveau.Heeft u op dit moment ruimtegebrek in uw bedrijfspand of magazijn? Of wilt u alvast opschalen om een uitbreiding te kunnen verwezenlijken? Dan is een entresol de juiste oplossing. Creëer snel, gemakkelijk en betaalbaar meer vloeroppervlakte en benut uw ruimte ten volle. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Onze productspecialisten komen de systeemvloer bij u op locatie plaatsen, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid.

Entesol op maat door Nolte Mezzanine

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een entresol in uw bedrijfsruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden en we brengen al uw wensen in kaart. Met onze kennis en ervaring realiseren we snel en eenvoudig de extra ruimte die u nodig heeft.

swisslog logo
faber logo
H&M logo
Royal Flora Holland logo
Dematic logo
123inkt Logo
ESA logo
Gall & Gall logo
G star Logo
profile tyrecenter logo
initial logo
kruidvat logo
lifestyle logo