- Tussenvloer laten plaatsen? - Mezzanine vloeren van Nolte

Tussenvloer

Verdubbel uw ruimte met een tussenvloer

U beschikt over een magazijn of bedrijfspand en wilt de capaciteit vergroten? Verdubbel uw ruimte met een tussenvloer. Deze vloer plaatsen we tussen, boven of onder een bestaande verdiepingsvloer. Het is een zelfdragende straalconstructie waardoor meerdere verdiepingen gerealiseerd kunnen worden. Dit maakt een tussen vloer erg geschikt om extra opslag-, werkplaats-, kantoor of magazijnruimte te verwezenlijken. Benut uw vierkante meters optimaal en kies ook voor een tussenvloer. Bij ons bent u aan het juiste adres voor tussenvloeren in diverse vormen en afmetingen. Op deze manier bent u verzekerd van een vloer die aan uw wensen voldoet. De vloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk, afgegeven door de TüV. Zonder dat er een verbouwing of verhuizing aan te pas moet komen zorgt een tussenvloer voor een maximaal rendement.

Voordelen van een tussenvloer

Met een tussen vloer haalt u gemakkelijk het maximale rendement uit uw bedrijfspand. Dit is te danken aan de extra verdieping die gerealiseerd kan worden. Een tussenvloer brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • De vloer wordt naar wens gemaakt en is aanpasbaar
  • Een verhuizing of verbouwing is niet langer nodig
  • Leidingen voor elektra en water zijn te plaatsen in de vloer
  • De vloer is eenvoudig en zelfstandig te demonteren of uit te breiden

Een tussenvloer is een flexibel systeem met een draagvermogen van 300 tot 2.500 kilogram per vierkante meter. Dankzij de koudgewalste profielen profiteert u van vele voordelen:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug

Uw specialist in tussenvloeren

Als het aankomt op tussenvloeren hebben wij de afgelopen jaren veel kennis opgedaan. Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren onze eigen vloeren aan de hand van de wensen van onze klanten. Al vele jaren is dit onze specialisatie. Hierdoor weten wij precies hoe we u het beste van advies kunnen voorzien. Daar zijn wij in gespecialiseerd en dit is al jaren onze werkwijze. Door dit proces weten wij ook hoe wij u het best van advies voorzien met betrekking tot entresolvloeren. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over de juiste afmetingen, materialen en meer.

Tussenvloer laten maken voor iedere sector

Tussenvloeren zijn geschikt voor iedere sector en branche. Ook zijn er vele accessoires zoals trappen, leunwerk, palletopzetplaatsen en kolombescherming beschikbaar. Wij snappen dat smaken verschillen, daarom zijn onze tussenvloeren beschikbaar in alle kleuren. U weet dus zeker dat de tussenvloer aansluit op uw huisstijl.

Onze prijzen

De prijs van een tussenvloer is van meerdere factoren afhankelijk. Het materiaalsoort speelt een belangrijke rol. Ieder materiaal heeft een andere prijs. Onze vloeren berekenen we volledig door en ze voldoen aan de veiligheidseisen die zijn vastgesteld. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast is het draagvermogen van de vloer ook van invloed op de prijs van een tussenvloer. Bij grote kolomafstanden maken we gebruik van zwaardere profielen en kolommen, hierdoor stijgt te prijs. In feite geldt: hoe kleiner de kolomafstanden, des te voordeliger de entresolvloer.

Gebruikte tussenvloeren

Wilt u de kosten zo laag mogelijk houden en toch het maximale rendement uit uw bedrijfspand halen? Kies dan voor een gebruikte tussenvloer. Onze vloeren zijn uit materialen van gerenommeerde Europese producenten samengesteld. Een gebruikte tussenvloer doet dus niet af aan de kwaliteit. Iedere vloer controleren we strikt voordat deze door onze keuring komt. De tussen vloeren leveren wij direct uit voorraad, zo bent u verzekerd van een snelle levertijd. In ons assortiment vindt u vloeren in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Hierdoor zijn we in staat altijd een vloer te leveren die exact aan uw wensen voldoet. Ons unieke systeem kan zware belastingen en grote overspanningen aan, een ideale oplossing dus om snel en eenvoudig meer ruimte te realiseren.

Producent en verkoper

Wij zijn zowel producent als verkoper van tussenvloeren. Nolte Mezzanine heeft al vele bedrijven in diverse branches voorzien van extra ruimte door middel van een tussenvloer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze kennis en kunde op het gebied van tussen vloeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tussenvloer, neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee om samen tot de beste oplossing te komen, passend bij uw wensen.

Zullen we u terugbellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Door uw telefoonnummer hiernaast in te vullen gaat u akkoord met ons privacy beleid.