- Verdiepingsvloer laten plaatsen? - Nolte Mezzanine

Verdiepingsvloer

Een stalen verdiepingsvloer van Nolte

U wilt graag het maximale rendement uit uw beschikbare vierkante meters halen, maar ziet een verbouwing of verhuizing niet zitten? Dat is ook niet nodig dankzij een verdiepingsvloer van Nolte Mezzanine. Dit is een zelfdragende (staal)constructie die gebouwd kan worden met meerdere verdiepingen, waardoor etages ontstaan. Dit maakt de vloer ideaal om meer ruimte te realiseren in uw magazijn, werkplaats, op kantoor of zelfs voor in een warenhuis of sportschool. Van zware toelaatbare belasting, tot aan grote overspanningen, bijna alles is mogelijk met ons unieke systeem.

Waarom een verdiepingsvloer voor uw magazijn of bedrijfspand?

Het plaatsen van een verdiepingsvloer in uw magazijn of bedrijfspand is gemakkelijk, snel en zorgt niet voor veel overlast. Naast het feit dat de totale kosten voor een verdiepingsvloer lager liggen dan een verbouwing of verhuizing zijn er nog een aantal voordelen:

 • Uitbreidbaar
 • Snelle terugverdientijd
 • Verplaatsbaar
 • Snel extra ruimte
 • Efficiënte benutting van de hoogte

Iedere verdiepingsvloer is gemakkelijk uit te breiden of aan te passen, geheel naar uw wensen. Wilt u op een later moment nog een aanvulling of trap plaatsen? Geen enkel probleem. U kunt bij ons ook terecht voor leunwerk, palletopzetplaatsen, randafwerking en kolombescherming. Indien u gaat verhuizen of de vloer wilt verplaatsen is dit ook mogelijk. Onze vloeren zijn namelijk eenvoudig demonteerbaar. Met onze verdiepingsvloeren benut u uw bedrijfsruimte optimaal, zelfs in de hoogte dankzij de extra etages die zijn toe te voegen.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug

CE-keurmerk

Kiest u voor onze verdiepingsvloeren, dan bent u verzekerd van een CE-keurmerk die is afgegeven door de TüV. Een verdiepingsvloer is leverbaar in diverse vormen en afmetingen zodat ze volledig naar wens geproduceerd kunnen worden.

Koudgewalste profielen stalen verdiepingsvloer

Ons systeem is flexibel en beschikt over een draagvermogen van 300 tot 2.500 kilogram per vierkante meter. Een overspanning tot wel 12 meter is haalbaar. Doordat wij gebruik maken van koudgewalste profielen worden er vele technische mogelijkheden geboden:

 • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
 • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
 • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
 • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Verdiepingsvloeren zijn toepasbaar in iedere sector en branche. Wensen verschillen vaak, daarom bieden wij de mogelijkheid om een verdieping in vrijwel iedere kleur te leveren. Zo weet u zeker dat uw vloer aansluit op uw huisstijl.

Technische specificaties verdiepingsvloer

Niet alleen in de bedrijfsruimten of magazijnen in Nederland komt u onze verdiepingsvloeren tegen. Onze vloeren zijn zo gewild dat wij verdiepingsvloeren ontwerpen en produceren binnen heel Europa. De productie vindt in eigen huis plaats. Het monteren van een verdiepingsvloer kunt u met een gerust hard overlaten aan onze gespecialiseerde vakmensen. Een verdiepingsvloer is opgebouwd uit hoofd- en kinderbalken. Door middel van bout/moerverbinding en koppelplaten worden de hoofdvloerdragers verbonden met de kinderbalken. Een aantal technische specificaties:

 • Vloerplaten 38 mm dik, onderzijde wit voor optimale lichtopbrengst en brandvertragend
 • Hoog afwerkingsniveau
 • Hoofdbalken voorzien een gatenpatroon voor bekabeling, perslucht- en sprinkerleiding
 • Eenvoudige montage
 • Levering in alle RAL kleuren

Vergelijk het plaatsen van een verdiepingsvloer met een verbouwing of verhuizing en u ziet dat deze oplossing vele malen voordeliger is. De terugverdientijd bedraagt in de meeste gevallen slechts 2 jaar en soms zelfs maar 16 maanden.

Wat kost een verdiepingsvloer maken?

Diverse factoren spelen hierbij een rol. Voor welk materiaalsoort kiest u bijvoorbeeld? Ieder soort heeft een andere prijs. Al onze vloeren worden volledig doorberekend en voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteitverhouding. Ook het draagvermogen en kolomafstanden van de verdiepingsvloer zijn van invloed op de prijs. Hoe groter de kolomafstanden, hoe meer de prijs zal stijgen door het gebruik van zwaardere profielen.

Een gebruikte verdiepingsvloer

Bespaart u het liefst zoveel mogelijk op kosten? Maak kennis met onze gebruikte verdiepingsvloeren. Deze vloeren zijn uit materialen van gerenommeerde Europese producenten samengesteld, u bent dus alsnog verzekerd van topkwaliteit. Wij onderwerpen de vloeren eerst aan een grondige inspectie, zodat we zeker weten dat u tevreden bent. Wij leveren direct uit voorraad zodat u verzekerd bent van een snelle levertijd. Dankzij ons uitgebreide assortiment zijn we altijd in staat een vloer te bieden die voldoet aan uw wensen.

Meer informatie

Verdiepingsvloeren ontwerpen, produceren en monteren wij op maat. Op onze eigen R&D afdeling worden ze volledig op maat voor u gemaakt. Wilt u graag meer informatie over onze verdiepingsvloer? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u alles wat u wilt weten over onze vloeren. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen behoort uiteraard ook tot één van de mogelijkheden. Wij hebben al vele vloeren geplaatst in diverse sectoren. Heeft u vragen over onze werkwijze? Bel of mail gerust, we helpen u graag verder.

Zullen we u terugbellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Door uw telefoonnummer hiernaast in te vullen gaat u akkoord met ons privacy beleid.