- Entresolvloer kantoor - Nolte Mezzanine

Entresolvloer kantoor

Bent u op zoek naar een slimme oplossing voor in uw kantoor om gemakkelijk meer ruimte te realiseren? Dan biedt een entresolvloer van Nolte uitkomst. De vele voordelen van een entresolvloer besparen u tijd, geld en moeite.

Een entresolvloer in uw kantoor?

Heeft u uitbreidingsplannen op uw kantoor? Met een entresolvloer maakt u optimaal gebruik van uw huidige kantoorpand. Een entresolvloer installeren in uw kantoor biedt een slimme en bovenal snelle oplossing voor ruimtegebrek. Met de zelfdragende staalconstructie creëert u namelijk gemakkelijk een extra verdieping. We leveren kantoor entresolvloeren op maat, waardoor u zonder verhuizing of verbouwing extra oppervlakte creëert voor uw teams.

Meer informatie

Nolte Mezzanine

Schoffel 1
1648 GG De Goorn
Nederland
Tel: +31 (0)229-304040
E-mail: info@noltemezzanine.com

Over Nolte Mezzanine

Nolte Mezzanine ontwerpt, produceert en monteert Mezzanine vloeren voor heel Europa. Onze producten kunnen volgens uw wens geproduceerd worden én zijn werkelijk voorzien van een CE-keurmerk.

Direct contact Bel mij terug

Het gebruik van entresolvloeren als alternatief voor vaste bouwconstructies kent een aantal grote voordelen. Zo is een verbouwing overbodig. Doordat we de entresolvloer op maat maken voor uw kantoor, kunnen we rekening houden met de bestaande bouw zonder hier aan te tornen. De draagkracht van een entresolvloer bedraagt bovendien tussen de 300 en 2.500 kilo per vierkante meter. Dit betekent dat de vloer geschikt is voor iedere vorm van bezetting. Verlichting en sprinklersystemen worden ingebouwd, waardoor er geen hoogte verloren gaat.

Omdat we de entresolvloeren op maat leveren, heeft u de mogelijkheid om verschillende accessoires toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trappen, leunwerken of randbescherming. Op die manier creëert u niet alleen een praktische maar ook een zeer veilige werkplek voor uw medewerkers.

Technische specificaties

De constructie van een entresolvloer is opgebouwd uit zogenoemde hoofd- en kinderbalken. Deze worden met elkaar verbonden middels bout- en moerverbindingen en koppelplaten. Dankzij deze montage staat een entresolvloer volledig zelfstandig. Overige specificaties van onze entresolvloeren zijn o.a.:

 • Hoofdbalken met een gatenpatroon voor bekleding, sprinkler- en persluchtleiding
 • Vloerplaten van 38 mm dik en een witte onderzijde voor optimale lichtopbrengst en brandvertragende werking
 • Eenvoudige montage
 • Hoog afwerkingsniveau
 • Levering in alle RAL-kleuren

 • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
 • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
 • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
 • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers

Kennis en jarenlange ervaring

Inmiddels is Nolte uitgegroeid tot betrouwbare leverancier van kwalitatieve en duurzame entresolvloeren in heel Europa. Met onze opgebouwde kennis en ervaring produceren we inmiddels alle entresolvloeren in eigen huis. Dit betekent dat we te allen tijde controle houden op de geleverde kwaliteit, voortdurend kunnen blijven innoveren en de beste service kunnen blijven leveren aan onze klanten. Met een eigen R&D-team in huis zoeken we constant naar manieren om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen in de problemen waar zij tegenaan lopen. We staan voor slimme, betrouwbare en duurzame oplossingen in de vorm van kwalitatieve en hoogwaardige maatwerk entresolvloeren.

Duurzame oplossing

Door voortdurend te blijven innoveren, kunnen we entresolvloeren leveren die niet alleen praktische problemen oplossen maar ook energiezuinig zijn. Zo biedt een entresolvloer van Nolte:

 • Tot 43% besparing op lichtbronnen door weerkaatsend materiaal
 • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van de constructie als kabelgoot
 • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting en sprinklers

We blijven onze producten verduurzamen en zoeken voortdurend naar oplossingen die niet alleen technisch hoogstaand zijn maar ook weinig belastend zijn.

Kantoor entresolvloer op maat

Benut uw kantooroppervlakte optimaal met de entresolvloeren van Nolte. Samen met u stellen we een constructie samen die volledig is afgestemd op uw eisen en wensen. Onze productspecialisten monteren bovendien uw unieke entresolvloer indien gewenst. Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit, hoogwaardige afwerking en een constructie die voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van entresolvloeren in uw kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden. Met onze kennis en ervaring realiseren we snel en eenvoudig meer kantoorruimte zonder verbouwing of verhuizing, zodat u uw huidige bedrijfspand maximaal kunt benutten.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Onze adviseurs beantwoorden uw vraag graag. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Zullen we u terugbellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug! Door uw telefoonnummer hiernaast in te vullen gaat u akkoord met ons privacy beleid.